• The Undertaker
    7.9k
    Brekalo je sam odabrao put. Ne treba ga sad objesiti za jaja ali malo je glupavo postupio s obzirom da su mu roditelji u Zagrebu i da mora tu doći kad tad. Ne znam kako mu se isplati nositi stigmu Jude za sitnu lovu. Dole nikad neće biti "njihov" a vjerovatno će biti i glavni krivac ako nešto pođe po zlu.
    Što se mene tiče, treba uvijek gledati tko su ti prijatelji kad je klub u problemima. Ove godine će borba za titulu biti neizvjesna i u takvom trenutku pojačati direktnog konkurenta i vječnog rivala i jest izdaja u neku ruku. Neka uživa dole dok može.
  • Jameson
    480
    Nebitan lik kojem se previše daje na važnosti.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Ispada da je to napravio da bi se vratio Dalicu u repku ove godine i zaigrao na EP. S obzirom kako Hajduk igra, i koliko je opasan i efikasan, sumnjam da ce se nazabijati golova i asistencija.
    Nisam se nikad osvrtao na njegov eventualan prelazak, ali uvijek sam bio misljenja da nam je nepotreban. Covjek nije u formi vec dvije godine, i nije nam nikakvo pojacanje. S obzirom da bi platili skoro milju eura tih pola sezone koliko bi proveo, bio bi apsolutni promasaj po meni.
    Nije ni zabijao ni asistirao puno ni sa jacim suigracima, a sada je dosao u Hajduk.
    Vidjet cemo, ali nekako mislim da nece uhvatiti neku formu i ucinak. Na nasu zalost mislim da ce i takav zavrsiti u repki u nedostatku krila.

Takoder, i da je dosao u dinamo, dosao bi iskljucivo da se vrati na EP i nakon toga proda negdje drugdje, tako da bi i u tom slucaju njegova lojalnost meni bila upitna. Vec je jednom iskoristio dinamo kao odskocnu dasku, i sada kada godina igra lose, ili uopce ne igra, dinamo mu je opet opcija. Da je rekao doci cu na godinu i pol u dinamo, odigram, vratim se u formu (uz to pomognem klubu i klub jos i zaradi na meni) rekao bih ajde, ali na pola godine je to meni bezveze. Sjetite se samo pljuvanja po Perisicu kada je izasla prica da dolazi samo na pola godine.

Ja sumnjam u njega i njegove kvalitete, a na njemu je da dokaze suprotno i meni (i meni slicnima) zacepi gubicu.
  • Danko
    2.1k
    Tijekom reprezentativnog okupljanja u ožujku 2021. godine došlo je do sukoba između Josipa Brekala i Luke Modrića. Incident se dogodio u hotelu tijekom večere kada je Brekalo odbio poštovati hijerarhiju u rasporedu sjedenja za stolom", navodi Bild

Bit će veselo u trokutu nosonja - čimpanza - breksi...
  • Tradicija bunta
    7.6k
    Mali moron je otisao u partizane kao vid osvete za odjeb Barinom ucjenjivanju kluba sta god ko mislio o sekretaricama i teletabisima. Nisu uvijek stvari crno-bijele. U ovakvom momentu kad se sve lomi, u ovakvoj sezoni, sta je nego izdaja? On kao on je nebitan, ovakva reakcija je stav, dosta je zajebancije s dinamom i navijacima dinama. Nekako mi se cini da se vise nece slijegat ramenima da se iz dinamove skole i zagrebačkih kvartova ide dole. Eto neka smo i to docekali. Bilo je i vrijeme.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    bas zato neka reakcija mora bit. Da je Perisic dosao kod nas i ovakav polomljen za manje para, dolje bi mu obitelj deportirali a njega govnima cekali na ulazu u Dalmaciju. Ne trebamo bit isti, al neka reakcija mora postojat.
  • Crusades
    16k
    Potpis na sve uvrede prema malom štakoru, nema nikakvih opravdanja za odlazak u gubu.

Neki bio prosili pred katedralom i ne otišli u zakletog neprijatelja, a neki ne bi uzimali finu lovu u Fiorentini i ne igrali samo da ne odu dolje. Sad se sjetio spašavat karijeru i to kod niže vrste.
  • bbb medimurje
    4k
    Iritantna mojmira najavila prilog na direktu o nekakvom pocetku kraja dinama
  • Jurki
    17.2k
    Iritantna mojmirabbb medimurje

Glupaca nema pojma kaj je korner pa se nasla komentirati nogomet.
    Ko jebe kucku. Nebitna je ko lanjski snijeg. Samo neka laju kaj im pase.
  • Captain America
    20.1k
    Neko je i dalje butthurt zbog Dinamovog navijača Vargeka :blush: Nek se drži stranih radnika i klimatskih promjena umjesto što se sramoti.
  • Krizy
    56.3k
    Mene još uvijek zanima kada će napraviti prilog o tome zašto ima veću plaću od kolega s lokalnih televizija. Kad već pravi priloge o tome da su nogometaši plaćeniji od rukometaša i vaterpolista.
  • Boycie
    2.8k
    u najavi 'tribine sve praznije' ... vs Mamiceva era? Vec vidim placeno smece od priloga...
  • Fanboy
    2.9k
    Radikalna ljevičarka puna frustracija, vjerojatno ju još peće poraz iz 1997 godine i onih 5 komada u mreži..
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Mene još uvijek zanima kada će napraviti prilog o tome zašto ima veću plaću od kolega s lokalnih televizija. Kad već pravi priloge o tome da su nogometaši plaćeniji od rukometaša i vaterpolista.Krizy

Ovo sam vec negdje procitao, vjerojatno ovdje. O cemu je rijec, i tko ima koliko vecu placu?
  • Krizy
    56.3k
    Pa ona s rtl-a ima više nego voditelji lokalnih televizija. Ne razumije sportski koncept uopće, pa bi bilo zanimljivo čuti što bi odgovorila na ovo pitanje. Naravno da će nogometaši kao puno gledaniji i popularniji imati veću plaću od rukometaša, kao i voditelj rtl-a nego neke lokalne tv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.