• PetkoDaniOršaGol
    1k
    Prozvao si me, pa da ti odgovorim :joke: Slažem se da je drugi mandat ostavio jako puno upitnika i da se Neno puno promijenio od 2018., no i dalje smatram da je on najbolji čovjek za naš klub i da bi uz čist račum duga ljubav spiku između njega i Bobana mogli ponoviti, ako ne i nadmašiti prvi mandat.

Sada moj san sa puno "ako": ako se jasno i glasno dogovore okviri suradnje između njega i Bobana, ako dođe nazad sa Bulom i Pomsom, ako mu se da vrijeme i odriješene ruke i ako se to napravi danas (napominjem, ovo je moje maštanje), bez problema uzimamo duplu i vadimo europsku sezonu na najbolji mogući način.
  • Crni86
    16.8k
    Riera je prosle sezone s celjem doso do 1/4 konferencijske lige i jedva ispao od fiorentine. Trenutno u konferencijskoj ligi celje ima 3/3.

Pricamo o celju… slovenskom prvoligasu. Po meni to je uspjeh vrijedan divljenja i da se radi o nekom nasem prvoligasu tog bi trenera dizali u nebesa.

Uz super nastup u europi celje u domacem prvenstvu ima 2 remija i jedan poraz. Igraju paralelno kao i mi ali uz sigurno kraci roster.
  • Olmic
    5.4k
    Zanimljivo da se @FazeN ne javlja
  • NKDZ86
    6.3k
    na kriznom je sastanku svih insajdera
  • Schpatz
    923

Okej... Kakve ovo sad ima veze s prezentacijom na terenu? I s igrom kakvu smo pruzili pod njim tijekom HNL-a gdje smo pod njim jedno vrijeme bili, po formi, posljednja momcad prvenstva? Ili pretposljednja momcad, ne sjecam se tocno... Nakon Lokomotive i pobjede 5:1 i pobjede protiv Varazdina u gostima od 1:0, mi smo odigrali 2:2 s Istrom, uz nikakvu igru, pa izgubili 2:4 od Osijeka na Maksimiru, pa odigrali tek 2:2 s Goricom, pa 0:0 s Rijekom, pa izgubili od Hajduka 1:0, doma protiv Belupa 1:1, pa Lokomotiva poraz 3:1 i onda tesko izborena pobjeda nad varazdinom na maksimiru od 3:2... Uz sve to igra je bila kriminalna...

Europa? Celtic i pickasta igra 0:0, Monaco 2:2, poraz Dortmund 0:3, jedino kaj je spomena vrijedno je pobjeda u Salzburgu i Bratislavi kao i danas pobjede protiv Fenera i Maccabija. Jedina razlika, po meni, je to sto je Kovacevic sad izgubio od Celte 3:0 a dok je Bjelica izgubio od barem 3-4 klase jaceg Dortmunda.

Ne znam po cemu tocno se zaziva Bejlica kad nije bas toliko dugo proslo od tog vremena (svega godinu dana) kada smo licli na horor momcad kao i danas.

Koji je argument za Bjelicu, zbilja? Koji je to tocno argument? Jer se posvadao s Mmaeom? I Cordobom?

Ponavljam, ne znam tocno koje reference taj covjek ima od 2019. panadalje da bi mogao ponovno sjest na Dinamovu klupu.

Dajte nemojte ljudi. Njemu svaka cast za prvi mandat, ali ne. Hvala ali ne.
  • Zg123
    2.8k
    Treba vratiti Biscana koji gradi neuspjesno karijeru u arapskim kozojebima i debelo stagnira, taman da nas dokrajci do kraja
  • crophantom
    2.2k
    na kriznom je sastanku svih insajderaNKDZ86

Negdje bi se reklo Dan D, a kod nas Dan očeva
  • Crusades
    19.8k
    Samo u tvojoj glavi.Chempers

Jučer uslijed horora od igre je bio jedan komentar koji je uključivao Bisćana i "djecu demokracije".

Ne bi baš rekao da je samo u mojoj glavi. Zato i ne želim to ponovno gledati.
  • Peškaman
    8.1k
    Nemojte se ni zajebavat s Bišćanom,Lekom ili ostalim HNL trenerima. Ako je potrebno,nek' odgovorni uzmu vremena do kraja polusezone i neka odrede neko ime za koga smatraju da je idealan za Dinamo. Do tada neka Kovačević vodi i umanji štetu koliko može i zna uz pomoć odgovornih.
    Gasiti požar u ovom trenutku s Lekom,Bišćanom,Bjelicom neće dovesti do gašenja već do nekontroliranog širenja vatre.
  • kariola86
    173
    Riera bi vjerojatno bio dobro privremeno rješenje, ali realno gledano, on sebe (a i njegov agent naravno) vidi u jednoj od top 5 liga. Dakle, čak i kad bi došao, ostao bi najviše jednu do dvije sezone kod nas, a zatim bi napravio sljedeći korak.

Imam osjećaj da nam pod Bobanom treba trener koji sebe vidi kod nas 4-5 godina, koji poznaje klub, razvija mlade igrače – jedan Jürgen Klopp.

Mislim da bi Ćorluka mogao biti taj, ali vjerojatno se ništa neće dogoditi do nakon Svjetskog prvenstva, a njemu bi vjerojatno dobro došao međukorak, primjerice u Lokomotivi, prije nego što bi se i on kod nas izgorio kao što je Bišćan..
  • bazooka93
    35
    i stvorio je monstuma od golgetera
  • doubletrouble
    1.8k
    Ajmo sada pljuvati i posprdno pričati o sve i jednoj legendi kluba samo zato što je netko na jebenom forumu spomenuo Bišćana. Bolesno, kao da se radi o nekoj ekskluzivi koja je procurila iz kluba pa sad trebamo tjedan dana raspravljat o tome

Da je zaspat i ne probudit se do polaska za Pulu...
  • bazooka93
    35
    jbga ako mu se da dobar ugovor i ambicije u LP možda i ostane.
    BTW od mladih trenera meni se sviđa Nikica Jelavic nogometas. Ima igracki renome, pojavom je faca kao Jakir a gradi se postepeno, 1HNL juniori Loksa je bila dominanta, sad je dobro krenuo s Lokomotivom bez posudbi Dinamovih igrača i bez Mudražije. Još kad bi njegov striko zaprijetio nošanlantnim igračima tipa Vidović nakon Vukovara.
    Mana mu je što je Tovar.
    Al i dalje drukam za Rieru, Barin čovjek već nuđen Dianamu. Posebno sad kad u ekipi imamo 4 španjolca i šefa akademije Španjolca. Uostalom Španjolcu dominiraju nogometom unatoč natrpanim milijunima u engleske klubove i igrače.
    Fun fact: Rierin kum je Arteta, a Artetin kum je Xabi. Već vidim nakon paelle i vina da komentiraju Kulenovicevu tehniku.
  • Crni86
    16.8k
    Imam osjećaj da nam pod Bobanom treba trener koji sebe vidi kod nas 4-5 godina, koji poznaje klub, razvija mlade igračekariola86

Uz dobre uvjete, zdravu atmosferu i dobru sutadnju ti to moze bit Riera. Dinamo je idealna iduca postaj za njega. Upgrade kakav treba i da na vecoj pozornici pokaze koliko vrijedi.

Ako zelis dobrog trenera moras bit spreman da ti za dve tri sezone pokuca neki veci klub i da ga uzme. Isto kao i s igracima. Bolje i to nego se onda zatvorit u neku prosjecnost pri odabiru.
  • bazooka93
    35
    Ako Riera s Dinamo prezimi u LP i stvori nekog igrača ranga Olmo ili Gvardiol uz njegov igrački renome LP bez problema ima odskočnu dasku za najveće klubove, ne baš Real Barca City ali BvB, Tottenham i slični već su dovodili trenere iz manjih klubova i slabijih liga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.