• Jurki
    20.3k
    Ako zelis dobrog trenera moras bit spreman da ti za dve tri sezone pokuca neki veci klub i da ga uzmeCrni86

Potpis.
    Nebi imal bas nist protiv toga da se takve stvari događaju.
    Ako me dobro memorija sluzi.. nikad se nije desilo da nam npr Napoli uzme trenera. To bi samo pokazalo da je napravio kod nas jeben posao i ostavio klub i momcad u boljem stanju nego u kakvom ga je zatekao pri dolasku.
  • LA BOMBA
    570
    Celje ove godine igra vrlo direktan i efektivan nogomet.

Pogledajte prvi gol Celja protiv Banika sasvim na početku tog videja, brutalan protunapad.

Ovako bi mogao Dinamo igrati ove godine jer je nakon kraja prošle sezone Riera sjedio u sat i po udaljenom Celju i čekao na poziv. Poziv nije nikada došao.
  • Crni86
    16.8k
    Kak algoritmi i kolacici rade bas mi na drustvenim mrezama iskocio Rierin intervju nakon Legie… jako al bas jakoooooo podsjeca u govoru na Nenu iz prvog mandata. Vidis zakaj ta ekipa tak igra i izgleda, zakaj su svi ko jedno.

U jednu ruku ide nam kao neutralcima na zivce radi svoje neke bahatosti i stava. A da to radi na nasoj klupi bi ga podrzvali i rekli kakva je muda pokazao i da se tako brani svoja momcad i klub.

Sto vise citam i pratim o Rieri, meni se kao opcija za dinamo sve vise dopada.
  • Omake
    13.2k
    Par zanimljivih trenera koje sam našao sinoć, gledao sam da su oko 2 gola i 2 boda po utakmici. Riera je također bio na listi, ali o njemu više manje sve znate

Marink Reedjik Beveren

Svega 34 godine. Ovo mu je drugi samostalni trenerski posao u karijeri koja je počela 2010 radeći kao trener u nizozemskom savezu. Radio u omladinskom pogonu Ajaxa i WBA kao trener. Bio je pomoćni trener u Vitesseu, prije dvije sezone trener druge ekipe Anderlechta. Ove sezone s Beverenom je u 12 utakmica upisao 11 pobjedda i 1 nerješeno i trenutno su prvi u drugoj nizozemskoj ligi.

Kim Hellberg Hammarby

Isto jako mlad trener sa svega 37 godina. Krenuo u seniorske trenerske vode 2019 vodeći niželigaše. Bio par godina asistent u Norkopingu. 2022 prvi posao u prvoj švedskoj ligi s Varnamom. Prvu sezonu deseti, drugu sezonu peti. Zadnje dvije vodi Hammarby, lani završili drugi s 1,8 bodova po utakmici, ove sezone isto drugi s 2,03 boda po utakmici.

Robin Peter Den Haag

Njemac star 38 godina. Rođen u Leipzigu i tamo je započeo karijeru u omladinskom pogonu Red Bulla 2011 godine. Radio je sa svim katergorijama, i nakon sezone vodeći juniore preuzeo Emmen u drugoj nizozemskoj ligi prošle sezone. Odveo ih je do respektabilnog sedmog mjesta. Ove sezone preuzima Haag i u prvih 13 utakmica ima 12 pobjeda i jedan remi.

Ran Kozuch Hapoel Beer Sheva

Izraelac star 44 godine. I lani samo pisao o njemu kada sam radio detaljniju listu trenera. Druga sezona u Hapoelu i ima tu 2,2 boda po utakmici , toliko i zabijenih golova po utakmici. U karijeri ima 3 trofeja 2 kupa i 1 superkup izraela
  • Nolifer
    13.1k
    Ovdje na ovoj temi izgleda ima svak svog favorita, a na glavnima je da izaberu najbolje...
  • kariola86
    173
    Slažem se, samo imam osjećaj kod Riere (pogotovo zbog njegovog menadžera) da bi on otišao čim bi se pojavila prva “bolja” opcija.

Ali to je samo moj osobni dojam, nadam se da griješim.
  • bazooka93
    35
    ma ti ljudi nemaju dodira s Hrvatima mentalitetom i sl dok se priviknu i adaptiraju ode jos jedna sezona.
    S druge strane Albert zna reci prosim, hvala i trenirao je već Hrvate.
  • Fan
    1.7k
    kolko sam skužio, Riera odskače poprilično u toj ulozi "našeg" favorita.
    Da se mene pita, odriješit kesu i dovest ga (ako Boban misli da je on taj naravno).
    Ako se za išta treba preplatit, to je za trenera za kojeg se misli da je next level.
  • bazooka93
    35
    jbga to ti je slična sudbina kao i s igračima. Ne bi ga ja hvalio da se nije dokazao na našem podneblju i da ne ostvaruje značajne rezultate u Europi.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Ne znam stvarno o ovim ljudima ništa, onako na prvu bih rekao da preferiram da bude Španjolac ili Portugalac radi onog što Los u svojoj tipologiji naziva "južni tip nogometa" naspram ovih trenera koji dolaze iz zemalja "sjevernog tipa nogometa". Definitivno svaka čast na skautingu
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Od HR trenera ne želim nikoga, jer mislim da nema trenutačno toga, koji ima karizmu i znanje da preuzme Dinamo i nosi se sa svim izazovima koje mi sada imamo.
    Kaj se stranaca tiče, puno vas zaziva Rieru i tu se slažem, mislim da bi nam sjeo kao šamar budali!
    Ne znam koliko su ostala velika imena zagrijana za HNL i uz to financijski dostupna...
  • bazooka93
    35
    I još jedan plus za Rieru prvi je skužio najveću prevaru hrvatskog nogometa Luku Menala. Takav lik je imao oko 5 godina ugovor i 300+ K godišnje plaće.
    Menalo > Špikić > Lisica = Šotiček. Hrvatska tvornica pravocrtnih desnih (dešnjaka) krila
  • jakov1
    1.2k
    Reci ti nama kako je zonacelje.si disala za vrijeme ovog niza. 26 utakmica, 1.5 ppg, 6 poraza u ligi od cega dva od Olimpije... Je li Riera bio bivsi nakon prvih mjesec dana?

image.png
  • Tomo
    17
    Bara je jučer bio na Marakani i dogovarao tranfer Riere.
    Ako se misli ući u utrku za njega to bi se moralo odmah napraviti, mi dok se odlučimo tražiti novog trenera Riera će već dogovoriti sve sa drugi klubom.
  • mali M
    8.9k
    Kao trener otada nije napravio apsolutno nikakav napredak nego je napravio par koraka unazad.Schpatz

mislim da bi Nenadu trebala pauza od godinu dvije od nogometa da se malo sredi jer mu je trenutno karijera u slobodnom padu.Goncalo Santos

doslovno ne postoji trener kojeg vi zazivate a da bi došao u Dinamo da mu je trenerska karijera u vrhuncu. Šta mislite da bi Murinho došao da mu nije karijera u padu? da bi neznam Guardiola došao u Dinamo da mu karijera nije u padu?
    I floskula je da nije ništa napravio. Frajer je digao Osijek do razine kakve Osijek više neće dostić. Bio je u vrhu hrvatskog nogometa dok ga je Neno vodio. Pazi on je smjenjen u Osijeku jer nije osvojio prvenstvo! Kako sad smjenjuje Osijek trenere? Sretni su ako osvoje mjesto na tablici da im baš nije panika za ispadanje. A najjači im je doseg ako ulove posljednji vlak najzadnjeg pretkola kvalifikacija u europu...
    Svaki trener kad tad dođe u period stagnacije, pa nije da su svi u vrhu stalno. Doslovno primjeri Murinha, Terzića, ma svih... Uzimaš trenera prema njihovim sposobnostima, a ne dal su sad u vrhuncu karijere ili ne. Plaćaš njihovo znanje, a ne karijeru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.