• mali M
    8.9k
    kojima neće biti jasno niti da bjelica osmi put uzme otpremninu u dinamu i posvađa sve redom od navijača, igrača, uprave do čistačicaDroljo

A Droljo svaka čast, ali ja u ovo ne vjerujem! Sad sa odmakom je svima jasno što se dogodilo drugi mandat i zašto je napravio što je napravio. Da ga se poslušalo možda ne bi došlo do katastrofe prošle sezone, ali se odlučilo da se ne žele odgovorni posipati pepelom i ić linijom manjeg otpora.
    Ja sam uvjeren da se ne bi dogodio slučaj Perić da ga se poslušalo na što upozorava mjesecima. Znao je i on da sebi potpisuje otkaz sa tim potezom, ali mogu razumjeti da je jedino tako mogao skrenuti pozornost na paradoks koji je tada povlačio odluke.
    S druge strane, ako je posvađao upravu očito je da su neki razumjeli što radi, dok su drugi čvrsto žmirili...
    I volio bi da se prestane sa retorikom Bjeličinog "osmog" puta povratka na klupu jer ekipa već to uzima kao realni argument.. To je jednostavno namjerno blaćenje i neistina. Vraćen je jednom, i to su mu smjestili pušku bez priprema, pojačanja i doveden kao vatrogasac pa app...
  • Plavko
    13
    Tvoj problem ako to misliš. Nadam se da ćeš imati priliku požaliti svoje riječi ako Kova dobije otkaz.

Novinarski izvještaji su javljali da Zvone želi domaćeg trenera. Koji domaći trener je kolko-tolko dostupan osim Bišćana. Ja mu prvi mandat u onoj shizofrenoj situaciji ne zamjeram.
  • Schpatz
    923
    Po cemu to tocno Bjelica zasluzuje bit novi trener Dinama, ako dode do smjene Kovacevica? Koje on reference ima, da preuzme Dinamovu klupu osim njegovog prvog mandata u Dinamu? Kao trener otada nije napravio apsolutno nikakav napredak nego je napravio par koraka unazad. Moramo li stalno se vrtit u krug?

Zao mi je Bjelicini fanovi, ali ja ne vidim nikakve reference po cemu to taj covjek zasluzuje sjest na Dinamovu klupu.
  • Crusades
    19.8k
    Ne želim Bišćana jer će imat još gori tretman nego kaj ga je imao Kova od početka.

Tražit će mu se svaka dlaka u jajetu, nije dovoljno energičan i kod strane jednog dijela navijača ima uteg jer je prije desetak godina sudjelovao u određenim inicijativama. A i nije napredovao od prošlog manadata.

Netko drugi, molim.
  • wolfgang14
    3.2k
    Ima tu par legendi kojima neće biti jasno niti da bjelica osmi put uzme otpremninu u dinamu i posvađa sve redom od navijača, igrača, uprave do čistačica.Droljo

Bjelica se (s pravom) posere po Mmaee-u i stavi ga na klupu, Marić se uvrijedi jer ga je on doveo i jer misli kako je doveo ogromno pojačanje i napravio velik posao te se posvađaju.

Jel tu sad Bjelica kriv ili tvrdoglavi Marić? Kužim ja da Bjelica zna bit oštar i "svadljiv" ali jebemu bio je u pravu kod većine stvari koje tada nama nisu bile ni na vidiku, čovjek je unaprijed vidio hrpu problema

Ne znam zašto se njega okrivljuje za neke svađe koje su se dogodile jer neki ostali zatucani zaposlenici si nisu htjeli priznat neke stvari da ne bi povrijedili svoj ego
  • Nolifer
    13.1k

Hvala na napisanom, apsolutno se slažem s upisanim. :up:
  • bazooka93
    35
    Ma Bišćan se ukipio i usrao u ključnim trenucima a i ustalom nije mu karijera krenula prea gore kao Jakiru i Bjelicu.
    Po meni problem zadnjih sezona je što imamo reaktivne trenere koji dolaze iz manjih klubova i imaju mehanizme koji dobro prolaze protiv jačih ekipa. Ali ni jedan dinamov trener zadnjih godina nema mehanizam za probit bunker protiv hnl ekipa. Svi vrebaju i cekaju kontru i kad osjete slabost udare presing kao vukovar ili lokomotiva protiv nas.
    Zato bih volio Rieru, zna postavit igru za dobit male utakmice u prvenstvu a zna postaviti ekipu i za europu npr AEK.
    Ono sinoc je bio veci problem kadra i nedostatka desnog beka jer se Mikica nije spremalo za prvu ekipu i davalo mu minute plus ocigledno losa kemija u ekipi i Ismet Horo koji gubi konce. Doslovno laik bi skuzio da mozes izolirat KTC-a na sirokom prostoru ili da Lisica ne igra odbranu. Moglo je sinoc proci i gore nego su spanjolci igrali koliko im treba i radili rotacije i odmarali ekipu.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Muka mi je i pomisliti na Bišćana, Leku i ostalu kompaniju u kontekstu trenera Dinama.
    Još samo fali da se Gordon Schildenfeld spomene.
  • Nolifer
    13.1k

Djelomično se slažem, iako mislim da je Bišćan došo tad u krivo vrijeme i jbg umjesto da postane pukovnik, postao je sad omraženi pokajnik, jer nije ostvario značajan rezultat, a riskirao je i sjeo tad na užarenu klupu, kao i sad kaj je užerena klupa.

Ali slažem se, nikako ne Leko, Schifo i slični... :up:
  • quizzy86
    195
    Svako ko spominje Bjelicu nadam se da se zafrkava, prošlost ostaje prošlost.. mi i on smo završena priča i gotovo..
  • bazooka93
    35

da isto je posjeo bucu nevistica na klupu.
    posudba livija i Riera rjesavaju sezonu.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Nenad otkad mu je Rene Poms otisao u samostalnu trenersku karijeru nije isti. Stozer mu se raspao i nije ni sjena onoga sta je bio u prvom mandatu.

Sad je ubacio svog sina u stozer koji bi trebao imati neku ulogu psihologa ako se ne varam, a onda dok je bio u turskoj sin je vodio treninge s loptom sto su mu tamo jako zamjerili. Sjecam se da je bila neka drama tamo zbog uloge sina u stozeru.

Veliko hvala na prvom mandatu, ali mislim da bi Nenadu trebala pauza od godinu dvije od nogometa da se malo sredi jer mu je trenutno karijera u slobodnom padu.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Djelomično se slažem, iako mislim da je Bišćan došo tad u krivo vrijeme i jbg umjesto da postane pukovnik, postao je sad omraženi pokajnik, jer nije ostvario značajan rezultat, a riskirao je i sjeo tad na užarenu klupu, kao i sad kaj je užerena klupa.Nolifer

A jbg, tako se može reći i za Bjeličin 2. mandat, da je došao u krivo vrijeme, mračno doba sportske politike M. Marića itd... iako kužim šta želiš reći.
    Ja vjerujem da je Bišćan ok trener, čak i dobar trener u smislu poznavanja nogometa, ali nije mi on karakter, nema onaj stav, nije mi jednostavno figura za trenera Dinama. Ne znam kako bi to točno definirao, a da ne napišem roman od posta jer ne želim da je predugačak.
    Sve u svemu, protiv sam reciklaže trenera.
  • Omake
    13.2k
    @Kujtim Shalla kakvo ti je mišljenje o Kimu Hellbergu treneru Hammarbya? Kakav nogomet igraju?
  • Chempers
    971
    kod strane jednog dijela navijača ima uteg jer je prije desetak godina sudjelovao u određenim inicijativamaCrusades

Samo u tvojoj glavi. Normalnima apsolutno nikakvu ulogu ne igraju nikakve inicijative kod toga tko bi trebao biti trener Dinama. To što se ti ugledaš na neke bivše koji su zaposljavali po rođačko kumskoj liniji nije ono što bi većina navijača željela gledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.