• Omake
    13.2k
    Imaš par španjolaca po Cipru, od kojih je Pablo Garcia iz Apoela možda najrealnija opcija. Sumnjam da bi Velazquez napustio Levski iz Sofije jer su uvjerljivo prvi. U drugoj španjolskoj ligi se igra teški ziheraški nogomet. Tako je slično u Portugalu. Jedino da se riskira s npr Joao Giaom koji vodi Sporting B. Ostale B ekipe ovih južnijih klubova su uglavnom po trećim ligama ili gore.
  • Filip 91
    1.9k
    Trener Bodø Glimta, Kjetil Knudsen bi bio zanimljiv pick.
  • Dzoni
    2.7k
    Bi, ali za njega bi trebali radikalno promijeniti mentalitet kluba i svakog igrača da bi upalilo. Uz to, odbio je velikane iz lige 5
  • Goncalo Santos
    2.2k
    dobro, ali Nenadu bi ovo vec bio 3 put u Dinamu u vrlo kratkom vremenu. Dosta ljudi koji su bili u klubu u zadnjem njegovom mandatu je i dalje tu. Jel ne bi bilo malo neugodno opet da dolazi trener kojem su dali otkaz jer je otkazao poslusnost tadasnjem sportskom direktoru.

Da se razumijemo, ja sam siguran da je Bjelica imao ispravne namjere i htio sve najbolje Dinamu. Dobro je detektirao probleme svlacionice i zbog toga je smijenjen. Opet kazem od strane bivseg sd kojem su leda cuvali ljudi koji su i dalje tu. Ne vjerujem da bi to bila ugodna suradnja.
  • Nolifer
    13.1k

Razlika bi bila ta, jer je sad posložen klub, a u drugom pokušaju nije bio i tu je bio problem, jer nije imao svoj mir da odradi posao kako treba...
  • LA BOMBA
    570
    Bara je jučer bio na Marakani i dogovarao tranfer Riere.
    Ako se misli ući u utrku za njega to bi se moralo odmah napraviti, mi dok se odlučimo tražiti novog trenera Riera će već dogovoriti sve sa drugi klubom.
    Tomo

Riera je izjavio da se neće sa nikim dogovarati i da ako ga bilo tko želi mora ići do kluba.

"Če pridejo kakšne ponudbe, v redu, pojdite do predsednika. Če je on zainteresiran, bo prišel do mene, pogovorila se bova in potem se bom jaz odločil. A vsaka ponudba, ki pride, mora najprej priti do kluba. Enako je z igralci,"

https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/prva-liga/690d1f4ce4dfe/albert-riera-prihodnost-celje-novinarska-konferenca-crvena-zvezda-legia
  • mali M
    8.9k
    slažemo se.. Ja samo govorim što je bilo.. ni ja sada nisam siguran da li bi bio najbolje riješenje, baš zbog navedenoga.. znam ja da je on spalio puno mostova po uredima i hodnicima Dinama dok je imao wild rampage u zadnjem mandatu.. Ali ga prikazivati kao nekog kog je vrijeme pregazilo je nepošteno jer su mu dali drek i bućkuriš od momčadi i zahtijevali da pohara ligu i europu.. i onda mu se sad to uzima kao argument da nije za Dinamo..
  • LA BOMBA
    570
    Reci ti nama kako je zonacelje.si disala za vrijeme ovog niza. 26 utakmica, 1.5 ppg, 6 poraza u ligi od cega dva od Olimpije... Je li Riera bio bivsi nakon prvih mjesec dana?jakov1

Celje nema navijača. Prije tih uspjeha na utakmice je dolazilo manje od 1000 ljudi. Nemaju nikakvih portala i foruma. Tako da nije bilo nikakvog pritiska sa te strane. Riera je uvijek imao 100% podršku Valerija Kolotila i to je jedino što je bitno jer je Celje ozbiljan privatni klub a ne klub kojeg bi vodila ulica.

Celje je imalo te rezultate zato što je Riera došao tek tijekom sezone i momčad nije bila dovoljno fizički spremna da se takmiče na tri fronta.
  • Jurki
    20.3k
    ali isto tak treba odvrtiti kaj se sve pisalo za njega na ovom istom forumu nakon kaj je otisel.
    Od uhljebljivanja sina kao psihologa itd.
    Nema Bule, Pomsa, Čavline i onog švabe za kondicijskog trenera.. nema ni Bjelice kakvog mi zelimo.
    Jebiga
    Treba traziti nova rjesenja i mislim da tu svaka matematika staje.
  • mali M
    8.9k
    ali isto tak treba odvrtiti kaj se sve pisalo za njega na ovom istom forumu nakon kaj je otiselJurki

ja sam uvijek isto tvrdio, šta su drugi pisali ne ulazim.. A što se tiče sina, to je nešto što ja smatram da svakom klubu treba, ali isto tako da njegov sin nije dorasao tom zadatku, bar na razini Dinama. Što se tiče ostalog stožera.. pa tu se i mogu složiti, mada.. pa valjda kao profić možeš složiti novi stožer da valja.. puno se tu toga promjenilo i slažem se da računicu sa Bjelicom možemo preskočiti
  • Krulek
    988
    Novoga trenera očito biti neće jer je teško naći dobrog, kvalitetnog, samosvojnog trenera koji će biti potpuni poslušnik Bobanu kao Kovačević. Tu je srž problema.
  • jakov1
    1.2k
    poslušnik Bobanu kao KovačevićKrulek

Po cemu ovo zakljucujes? Boban je platio Belju 4 milijuna i zeli ga na klupi?
  • Jurki
    20.3k
    Vidim notifikaciju.. kad ono za djecji koncert.
    Picku materinu
  • LA BOMBA
    570
    Valerij Kolotilo (predsjednik Celja) je za slovenske medije izjavio da su odbili već 5 različitih klubova koji su slali ponude za Rieru i da su među tim klubovima bili i Spartak Moskva i Zvezda.

Celje nije zainteresirano za prodaju Riere.

https://planetnogomet.si/novice/5-klubov-riera-kolotilo-cz-zavrnjeno/

Valerij Kolotilo je ozbiljan čovjek koji će sigurno tražiti ogromno novca za Rieru i ako će Riera otići to će biti pod njegovim uvjetima.

Celje_Rozman_Tiskovka_099_GV.jpg
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Covjek je sa Osijekom osvojio 77 bodova sto je najvise od bilo kojeg kluba a da nije Dinamo jos od Kekove Rijeke. I to nakon sto je preuzeo u cetvrtom kolu prije kojeg su iz tri utakmice imali ravno 1 bod. Stvarno mi je glupo titulirat to neuspjehom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.