• Dragon1Warrior123
    4.7k
    MIslim da bi me Bišćan trener dovršio ako ga dovedu... Imali smo sad Kovačevića koji je užas na presicama, a zamisli koja bi tek medijska hajka bila sa Bišćanom. Plus po meni on nije nikakav trener, to je pokazao u Dinamu i mora se dokazat na bilo kakvoj razini koja nije bliski istok da bi ga ja prihvatio. Uz to je još i reciklaža trenera koja me smeta nevjerojatno.
  • Olmic
    5.4k
    Biscan nista nije bolji trener od Kovacevica, jednako izgubljen, jednak medijski nastup. Sva sreca da on ne zeli u Dinamo
  • Crni86
    16.8k
    je al nam je pokazan isto tako faker svima koji su od toga okretali par mjeseci glavu.

Stitio ga je Zajec okej, a to je isti onaj Zajec koji je postavljen za pocasnog predsjednika? Mislim da Zajec ima najvise odgovornosti za to, ali isto tako je ruzno svaljivat na njega cijelu odgovornost jer imas cjelokupan IO koji je potvrdivao transfere tog gospodina pa i tako onaj petra sucica prije par mjeseci.

Sva ta gospoda za taj bjelicin kaos (peric u spici npr) imaju jednaku odgovornost kao i sam bjelica. Dopustili su to sta su dopustili i na kraju krajeva jos jednom na pocetku godine u tom sukobu stali na potpuno krivu stranu.

Ja se isto nadam spanjolcu. Samo mislim da bezveze razglabamo o novom treneru kad bu kova i dalje tu za mjesec dana.
  • Jurki
    20.3k
    naravno da je odgovornost i na IO.. ali nema u ovom trenu smisla trositi vrijeme na pricu o Maricu.
    Isto kak su odgovorni svi tada, tak su odgovorni i danas.
    Brod se opasno nagnuo i vrijeme je da upravljacke strukture potegnu prave poteze.
    Kaj se samog Bjelice tice.. hvala mu za prvi mandat i treba ici naprijed s novim licima.
  • Crni86
    16.8k
    ima jer je licemjerno sve staviti na bjelicu dok su nam u klubu ljudi koji su na sve to zmirili nekoliko mjeseci i prvo potjerali krivog covjeka iz kluba.

Ako smo oprostili to sranje njima jer su ga zakuhali, onda se moze i covjeku koji je za sve njih nazalost po nas bio vizionar. I oni bi se njemu trebali ispricat jer je apsolutno u svemu bio u pravu, a oni su ostavili marica - svi znamo daljnje dogadaje.
  • Goncalo Santos
    2.2k
    Biscan nakon Dinama (a i dok je bio tu) nije pokazao puno, u Arabiji je dobio otkaz nakon 11 utakmica, a u Emiratima je s klubom koji ima vrlo respektabilna imena poput Draxlera, Exposita, Vlapa, Mitrovica, Dialla na devetom mjestu od 12 klubova.

Nista revolucionarno nije postigao, a cisto sumnjam da 8 klubova u ligi ima bolje momcadi od njega.
  • Masto
    360
    Moje mišljenje je da se biscana onda nije trebalo riješiti nego malo istrpiti
  • wolfgang14
    3.2k
    Moje mišljenje je da se biscana onda nije trebalo riješiti nego malo istrpitiMasto

moja reakcija na tvoj komentar

image.png

šalu na stranu ali ja osobno ne mogu opet ovakav stav i manjak energije na klupi dinama gledat
  • Droljo
    22.5k
    Ima tu par legendi kojima neće biti jasno niti da bjelica osmi put uzme otpremninu u dinamu i posvađa sve redom od navijača, igrača, uprave do čistačica. Imali smo ga u naponu snage i napravio je jeben posao ali nikad više blizu naše klupe. Razmem ja romantiku i to ali to više nije taj trener...
  • Navijač Dinama
    10.8k
    mora se dokazat na bilo kakvoj razini koja nije bliski istokDragon1Warrior123

I tu mu je borba za goli život.

Igor je imo tada uzlaznu putanju u trenerskoj karijeri, pokazao se u Sloveniji, Rijeka je uzela kup protiv Bjelice(Dinamo sa Olmom), nadigrali nas tada. Reprezentacija pogotovo prijelazne generacije je teško vodit kad ti svaki pola godidne neki novi igrači iskaču, dolaze /odlaze, nažalost sve nakon toga, je teško blefersto i antinogomet. Još pogotovo ono njegovo uspostavljanje hijerarhije i uvođenje discipline u rangu Nike Kovača u Bayernu, a realno nemre se meni nadmetnit.

Igra Dinamova tad jalova, teška banana(osim pobjede u Istri, sve ostalo teške muke Gospodnje)imao je Josipa Šutala, Ivanušeca, Livakovića, situaciju u rosteru bolju nego smo to imali naredne dvije sezone(sve do ove)a karizmom i gardom je nažalost lošiji od Marija Kovačevića, pogotovo sa onim bezličnim mrmljanjem sebi u bradu i onim grimasama.

Dolazak,odnosno povratak Bišćana na klupu Dinama bi bio veći poraz nego gubitak titule u onakvim okolnostima prošle sezone, gospodo jebite se ako taj pootez napravite.
  • Plavko
    13
    Iako Kova ima moju bezrezervnu podršku, a nadam se i Zvoninu, golica mi maštu ideja Igora na klupi. Zamislite scenarij Bišćan trener, Zvone predsjednik uprave i Zeko počasni predsjednik kreću u pohod po prvi naslov prvala nakon što je klub oslobođen.

Život zaista piše najljepše priče!
  • mali M
    8.9k
    Iako Kova ima moju bezrezervnu podršku, a nadam se i ZvoninuPlavko

mazohizam na najjače... nemrem ponekad shvatiti ovaj forum...
  • don
    16.7k
    Iako Kova ima moju bezrezervnu podršku, a nadam se i Zvoninu, golica mi maštu ideja Igora na klupi. Zamislite scenarij Bišćan trener, Zvone predsjednik uprave i Zeko počasni predsjednik kreću u pohod po prvi naslov prvala nakon što je klub oslobođen.

Život zaista piše najljepše priče!
    Plavko

troll, paljenje teme.
  • Dzoni
    2.7k

Pa evo, gledamo upravo sad s Kovačevićem
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Zamislite scenarij Bišćan trener, Zvone predsjednik uprave i Zeko počasni predsjednik kreću u pohod po prvi naslov prvala nakon što je klub oslobođen.Plavko

Ako smo mogli naučiti jednu stvar otkad je "demokratski model" na snazi je baš to da taj isti model nije niti jednom pogodio sa izborom stručnog stožera.

Jakirović ionako nije bio njihov izbor nego su ga nasljedili, nakon njega Bjelica je bio promašaj, Cannavaro je bio promašaj, držanje V.D-a do kraja sezone je bilo promašaj, a Kovačević je na dobrom putu da bude možda i najveći promašaj od svih nabrojanih.

Jednako kao što ne želim da mi se trenera bira po tome koliko je dobar čovjek, isto tako ne želim da mi trenera bira nekakva romantika, nostalgija, trnci ili dobre vibracije. Zaboli me tko je počasni predsjednik, tko je predsjednik, tko isplaćuje plaće a tko pali struju na reflektorima, i kako zvuči kombinacija svih tih imena, trener se mora birati prema stručnosti, rezultatima i viziji igre.

Imali smo Biščana, nije se završilo bajno, nema smisla nepune dvije sezone nakon opet reciklirati Biščana, štoviše, ne želim da se reciklira itko. Ne zanima me Bjeličin povratak osmi put na klupu, ne želim vidjeti imena koja su se izvrtila petsto puta, a najviše što mi izaziva alergije je nekakav anonimus sa "talentom" kao Jerko Leko ili nekakav ringišpil HNL trener kao Sopić.

Gospodo mi smo Dinamo, trebamo imati trenera kakvog ovaj klub zaslužuje, nikakav početnik, nikakav romantičar i nikakav karakter. Ako smo mogli spaliti 15 milja na pojačanja, onda možemo još koju da se plati ozbiljan trener koji je voljan doći u Dinamo. Prestanimo si konstantno pucati u nogu i prosipati ugled, saberimo se, jer ovo je druga sezona zaredom koja će biti bačena u vjetar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.