• Do kraja2023
    282
    Ak su vec u Bulldogu nek zamole g.Soldu da preuzme klupu, covjek koji je "slomio sistem"( najjaci potez u povijesti hr nogometa). A ni za igru mu niko ne moze prigovorit.
  • Omake
    7.1k
    Sisački Johnny Sins povedi nas!
  • Praskaton
    4.2k
    Vrijeme je da i mi nekoga pobjedimo.Daj mi pobjedu danas i protiv tovara samo to tražim od ostatka sezone.
  • Ijayi Atiemwen
    2.3k
    IMG-2593.jpg

Ajmo dečki! :strong:
  • rakurs
    1k
    Mislim da će Kule danas startati. Petko je jučer rekao nešto u stilu da mu treba još vremena da uđe u ritam utakmica tako da sumnjam da će danas krenuti od prve. Kanga će, opravdano, na klupu, mislim da nam ipak više Kule donosi nego on. Nek ponovi prošlo proljeće i svi zadovoljni.

Mislim da su jedino još upitne bekovske pozicije, mogao bi Rile u prvu, dapače mislim da i bude. Na stopere će vjerojatno KTC i Torrente, mislim da u ovom trenutku ni nemre bolje, jbg koliko god mi Galešić bio drag.

Moje predviđanje: Nevistić - Rile, KTC, Torrente, Franjić - Mišić, Sučić - Stojković, Baturina, Pjaca - Kule

Rekao je Perković da je premalo vremena za neke velike promjene u odnosu na prošle utakmice tako da mislim da se sustav neće mijenjati. Jedino možda Ademi krene umjesto Sučića.

Ne znam kaj očekivati od tekme, Osječani su baš baš loši, ako je ijedna ekipa u većem rasulu od nas to su oni. S druge strane, ništa bolji nisu bili ni u prošle 2 utakmice ove polusezone pa su nas pobijedili.
  • Paggini
    44k
    Ako će Perković voditi ekipu do kraja sezone, neće Kanga igrati vrlo vjerojatno ništa osim eventualno trash timea ili stizanja rezultata.
  • NORTE
    14.7k
    Ako će Perković voditi ekipu do kraja sezone, neće Kanga igrati vrlo vjerojatno ništa osim eventualno trash timea ili stizanja rezultata.Paggini

Sreća u nesreći.
  • rokikaciga
    820
    Iskreno mislim da je Perković tu samo da popuni zapisnik i da imamo nekoga sa PRO licencom na klupi. Mislim da do kraja glavnu riječ vode igrači
  • Odani Zgd
    351
    Žao mi ga jučer,možda čovjek osobno nije loš,al kao trener nema nikakav utjecaj na momčad i imam osjećaj da ga neki igrači uopće ne doživljavaju kao trenera prve momčadi,nego kao pomoćnika.Koliko je bitan vidjelo se jučer na presici,2-3 pitanja upućena njemu,ostatak znamo kako je bilo.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Ne znam zašto bi se Perkovića uopće razmatralo ili razgovaralo o njemu. Pa svaki prosječan pratitelj Dinama, zbivanja u i oko kluba, zna da mu ova situacija nije draga niti je dovoljno kapacitiran za nju. Kao što mu nije bila draga ni ona kad je morao voditi Banjole i Koprivnicu.

Jednostavno, postoje ljudi i treneri koji su cijeli svoj život podredili da nekome budu asistenti i kvalitetni su u obavljanju svog posla. Ni više ni manje od toga. On ima ozbiljne godine i davno bi preuzeo nekog drugoligaša da se misli baviti samostalnim radom. To je jasno kao dan.

Tek je (sto) drugi par cipela što se naš klub, s ljudima koji ga vode, doveo u situaciju da ga instalira kao rješenje za posljednji dio sezone. Tu se treba uputiti “ruganje”, a ne terminu “vojnik kluba Perković”, za koga doslovno svi imaju riječi hvale, u poslovnom i ljudskom segmentu.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    On ima ozbiljne godine i davno bi preuzeo nekog drugoligaša da se misli baviti samostalnim radom.Tongo Doumbia

Pa on ima samo 40 godina. Nisu mi to sad ozbiljne godine za trenera. A vec je i vodio drugoligasa Akritas Chlorakas na Cipru i prvoligasa Rigu (tu sa cak 2,22 ppg). Tak da ne znam bas da namjerava bit vjecni asistent :lol:
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Pa šesti put je bio pomoćnik u Dinamu, prije toga i u juniorima i u Pafosu, očigledno se ograničio na to.

Kako god, sam se nije instalirao za ovaj posljednji dio..
  • Gelipter
    4.1k
    Nakon jučerašnje pressice ne mogu si pomoći, svaki put kad vidim trener Perković, automatski pročitam trener Petković.

U svakom slučaju, razbit ćemo danas Osječane, kucnuo je čas! :cheer:
  • ShanKu
    1.5k
    Bruno, kreni radit UEFA coaching licencu, mjesto te čeka :sweat:
  • Niko1986
    1.2k
    Ristovski stoper danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.