• Dinamosaur
    2.1k
    moras njih pitati al jedan velik dio je odgovoren na presici.
  • Igor VG
    136
    Djela, a ne riječi i obećanja!
  • Mihaljević
    12.5k
    Šta je odgovoreno na pressici hahahaha?

Manenica zamuckivao i na 90% pitanja dao pola odgovora i sve na odgodu, Perković govori da se rad i igra popravit, a on pomoćni trener već kod zadnjih 10 trenera, ko je tu lud? Isto kao i prošlih 10 pressica, samo što iz pressice u pressicu imaju sve manje kredita i sve manje i manje ima nade, jedino mi je čudno što se nije spomenuo uspjeh iz lige prvaka. Kao i inače govoriti će da ima nade za uspjeh dok ne popuše otkaze, a kad popuše otkaze, onda će veliki Dinamovci uzeti svoju lijepu finu odšteticu. Zadnja šansa koju imaju je da pogodite sa sportskim direktorom i naprave ozbiljnu ekipu koja priliči ovom klubu, a ako to nisu u stanju, onda lijepo i demokratski raspisati nove izbore.
  • Boysica
    748
    Sta ako ipak uspijemo :strong:
  • BBB Mataa998
    2.3k

Ti si odlijepio kao onaj sto se veze pred Maksimirom. Covjek je mirno i stalozeno odgovorio na sva pitanja od novinara debila koji postavljaju jedno te isto pitanje 10 puta samo ga preoblikuju. Ne znam sta ti nije jasno.

I daj Perkovicu opet si dobio priliku daj podigni te igrace,probaj na neku euforiju na nesto a ne vec na prvoj presici izgledat kao netko komu su sve ladje potonule
  • rakurs
    1k
    Ja stvarno u ovim igračima ne vidim snagu da preokrenu ovu sezonu, daj Bože da me opovrgnu, ali u 28 utakmica su osvojili 46 bodova, a sad bi trebali vjerovati da će pobijediti u svih preostalih osam. Kak da ne. Mene će sjever vidjeti kao i svaku utakmicu ove sezone, tako i do kraja, to uopće nije upitno, ali toliko su me puta ove sezone razočarali da si ne želim dopustiti ikakvu nadu.

Iako, stvarno gledajući raspored ne bi začudilo da u slijedeće tri odnesemo 9 bodova, a onda u derbijima ići na sve ili ništa.

Sutra će ona "Stojim uz tebe" imati možda i najveće značenje od kada se krenula pjevati, vjerujem da će biti ona neka posebna vibra u zraku koju se teško može opisati. Zadnju utakmicu na Maksimiru igrali smo prije skoro mjesec dana, od tad se svašta dogodilo.

U sjever ne sumnjam, ovi dolje neka pokažu da igraju za Dinamo.
  • Jurki
    16.9k
    Mene će sjever vidjeti kao i svaku utakmicu ove sezone, tako i do kraja, to uopće nije upitnorakurs

Sutra će ona "Stojim uz tebe" imati možda i najveće značenje od kada se krenula pjevatirakurs

S ovim se morem sloziti.. a dalje kaj bu dragi Bog dal.
    Mozak govori nema smisla.. srce govori idemo pa ko mu jebe mater.

Mozak je glup.
  • Špan
    70
    Bas osjecam da ce sutra sve izgrmit!!

Nakon kapetanovog govora bih volio da sutra Sandro decke pita u tunelu vjeruju li u jebeni grafit u Drzicevoj i tko ne vjeruje u pobjedu protiv ovih klosara onda ne treba ic na teren. Ovdje se isto ponovno stvorila euforija i to mi je drago jer samo tim ludilom mozemo do 24 glupa boda…Za ove s godisnjima i kartama porucujem da ni ne trebaju dolazit ionako ste svrha sami sebi. Nadam se da dogodine necete doc do istiha. Naslov je nas, Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska! :heart:
  • Derby
    413
    Za ove s godisnjima i kartama porucujem da ni ne trebaju dolazit ionako ste svrha sami sebi. Nadam se da dogodine necete doc do istiha.Špan

A tko da dode? Ovi bez karata? :gasp:
  • Boysica
    748
    Ja vjerujem u pobjedu sutra , a i znate kaj čisto mi je ok da je ekipa na sjeveru "standardna" koja navija. Volim taj stimung kad nas ima dovoljno da grme svi koji su na sjeveru. Ja se nadam da sam napisala da se skuzi kaj sam mislila ne treba nas ni bit pun k... ako neće navijati sutra im treba grmljenje i vjetar u leđa...
    Idem u noćnu ustajem u 2 al me neće spriječiti ništa da dođem kao i svaku doma :heart:
    Samo ti ludaci još i vjeruju ...
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    105
    Dva igrača nam se trenutno pripremaju za utakmicu u Bulldogu. :rofl:
  • NitkoBitan
    25.3k
    Meni iskreno nije smijesno. Treba to kaznit za primjer ostalima. Bas su zasluzili trenutak opustanja u ovom trenutku.
  • Paggini
    45.1k
    Dobro smirimo se, vjerojatno su Bockaj i Peric, nek piju svoje mineralne
  • ShanKu
    1.5k
    Po tko zna koji put ove sezone, na dan utakmice mi se budi optimizam i vjera... Idemo! Dinamo!
12345618
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.