• marcio amoroso
    40.7k
    Zasto hvalimo publiku na 7800-7900 gledatelja u ovakvoj situaciji? Atmosfera bas bila dobra, svaka cast i zapadu, ali 7800!??? U ovoj situaciji!?emreli21

Pratiš Dinamo sigurno dugo. Koliko bi navijača bilo u istoj situaciji prije 5 ili 10 godina? Ne kažem da ne može bolje, naravno da može, ali brzo zaboravljamo šta je bilo do prije par godina.
  • mali M
    7.3k
    ma okej Pagi al nekolicina je reagirala što su slavodobitno neki izašli sa upisima: gdje ste sada miševi i zašto šutite. A samo se nije htjelo nadoljevat ulje i kenjat odma..
    Pa daj reci kak je jučer Rile izgledao normalno? Pa frajer je ispao 5 puta, a nadtrčali su ga 3 puta. Ademi, okej gol iz kornera, ali kad sam ga vidio da opet trčkara u napadu uz Petka ja neznam kaj je njemu s glavom. Miško u početku malo pogubljen kasnije se primirio, njegove lopte su meni čudo. Stojke zbilja je u nekom čudnom neproduktivnom periodu, Sučić glavom u Interu, RPG kao i Stojke neproduktivan, ali ga i Rile nije ispoštivao gro puta kad je probio ili optrčao. Kako recimo Bati i Franjić ispoštuju Pjacu ili obrnuto. Ma ima tu prostora gro, zbilja nas treba neka mudra čupa posložiti jer ovo je sve na mišiće i to je okej jer nam to sad treba, ali to je kratkoročno riješenje
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Ademi je mozda i jedini koji nije trckarao, pamtim oduzete lopte u sredini, lijevom i desnom krilu. Ako je necime jucer imponirao to je bila trka i volja. Kapetanski je odigrao svoju rolu, ne znam koju utakmicu si ti gledao?
    Meni, iskreno, Galesic uopce nit smrdi nit mirise otkako je dosao. Ocekivat od njega i Ristovskog u prvoj zajednickoj partiji da odigraju bez greske je, bez uvrede, glupo.
    Stojke ima mini krizu, volja, zelja nije upitna, ali jucer se mucio sa stopanjem lopte, pravovremena reakcija s klupe i ulazi Ademi koji je zacepio utakmicu, di je problem?
    Mislim da svi imamo dovoljno godina da ne vjerujemo u magiju. Ne znam sta se vise moze ocekivat u kratkom periodu? Ekipa se mora konacno standardizirat, pocet pobjedivat, a s tim ce doci i do automatizama u kretanjima.
    Bitno je prepoznat trenutak s klupe kad nam igraci nisu na razini i reagirat na vrijeme.
  • Paggini
    44k
    gdje ste sada miševi i zašto šutite.mali M

Hahaha dobro, nije da ta ekipa doleti na forum i nakuca 70 stranica čim sjebemo i tri dana seciraju koliko je loše sve.

Pa daj reci kak je jučer Rile izgledao normalnomali M

Loš je bio, da, to se slažem.

Ademi, okej gol iz kornera, ali kad sam ga vidio da opet trčkara u napadu uz Petka ja neznam kaj je njemu s glavom. Miško u početku malo pogubljen kasnije se primirio, njegove lopte su meni čudomali M

A napisao sam u temi za njega da je bio jučer super i to iz razloga što nije morao igrati svoju poziciju u defanzivi, bilo ga je posvuda po terenu što bi mi inače dizalo tlak, ali kad su Misic i Sucic bili tu, on je mogao raditi sta je htio. I fkt je bio dobar, na stranu i taj gol, ali presjecanja, dueli, dodavanja, jako mi je dobar bio.

iskreno, Galesic uopce nit smrdi nit mirise otkako je dosao.Efes Pilsen

Galesic je jucer odigrao mozda i najbolju utakmicu otkad je dosao u Dinamo. Slazem se s konstatacijom, meni je isto razocaranje zasad, ali jucer je fkt zrelo izgledao na terenu. A mozda je i moj bias prema njemu...
  • jedan u nizu
    12.6k
    A napisao sam u temi za njega da je bio jučer super i to iz razloga što nije morao igrati svoju poziciju u defanzivi, bilo ga je posvuda po terenu što bi mi inače dizalo tlak, ali kad su Misic i Sucic bili tu, on je mogao raditi sta je htio. I fkt je bio dobar, na stranu i taj gol, ali presjecanja, dueli, dodavanja, jako mi je dobar bio.Paggini

Ja ne znam zasto se covjeku mijenja pozicija sa 33 godine?
    Prije ovog povratka je bio odlican defanzivac, nije cesto lutao prema naprijed i bio je kamen temeljac momcadi.
    Odkako se vratio, vise glumi ofenzivnog veznog. I to nedovoljno dobro, nije dobar ofenzivac da se mozes osloniti na njega, nije nimalo kreativan niti ikakav dribler. A onda izgubis zadnjeg veznog na konto toga.

Inace se ljudi u starosti sve vise povlace po pozicijama, tamo gdje treba malo manje brze trke, kreativnosti i agilnosti.
    Ali eto, nas kapetan pod stare dane ide tamo gdje mu brzina i akceleracija najvise trebaju (uz dribling i kreativnost koju nema)
  • Toni90d
    1.5k
    Tri ovakve utakmice (Osijek je riješen, na isti način riješiti Šibenik i Goricu), samopouzdanje se diže, a drugima će koljena klecati, onda ih samo sudci mogu spasiti.

Nije Osijek momčad koja je nešto jaka, ali su nas 3 puta pobijedili, a igraju još goru sezonu od nas. Iskoristiti još ove dvije utakmice protiv davljenika, napunit se samopouzdanjem i onda zadnje utakmice isto pobijediti, pa kako ispadne na kraju.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Po meni vjerojatno najbolje odigrani derbi ove sezone. Makar nije sad, da je konkurencija strasno velika u tom pogledu. Papogotovo s obzirom da je Osijek bas drek. Ali kako nas ove sezone protiv njih ide treba bit pre zadovoljan.

Osim one opasne dvije situacije na pocetku se ne sjecam da su ista napravili, nakon sto smo se sabrali i doveli tekmu pod kontrolu. Sto je isto dobro, jer se nismo dali pokolebati nego smo igrali normalno dalje.

Sto se ofenzive tice nemam nikakvih zamjerki. Po meni potpuno dovoljno za jedan derbi. Papogotovo s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo.

Problem je naravno i dalje obrana koja je ovaj put uspjela sacuvat cistu mrezu. Ali sve to izgleda jako klimavo. Jedan od glavnih problema mi se cini slaba igra 1 na 1 dok branimo protivnicku tranziciju. Omerovic je bas dobro namaltretirao RPGa, a nije da je sada neki Messi. Uz to jednostavno manjak agresije i duel igre u vezi, zbog cega imam dojam da nam cesto u par dodavanja dodu do 16 metara.

Takoder smo na pocetku dosta grijesili. Ali u redu uspjeli smo se stabilizirati, sto je najbitnije. Treba naravno uzet u obzir da je ovo bila teska utakmica sa psihickog aspekta, nakon misterovog srozavanja i sramocenja.

Od igraca bih pohvalio Baturinu, Pjacu, Kangu, Nevistica i Ademija. Prva trojica su bila razigrana i radili dosta nereda. A Neva mozda i man of the match sa krucijalnim obranama na pocetku. Ademi pak donio potrebne dinamike pred kraj. Makar je svima jasno da nije za startera.

Takoder bih dao pohvale Perkovicu koji me pozitivno iznenadio sa uspjesnim postavkama za utakmicu i po meni dobrim reakcijama za vrijeme utakmice.

Sve u svemu mozemo bit jako zadovoljni i nadati se da cemo sada ovako nastaviti. Uz pozitivan izhod iz krucijalne utakmice Lokse danas sanse bi nam se mogle drasticno povecati.
  • bbb medimurje
    3.9k
    Meni je najvise zao to kaj svaka ekipa u ovoj jadnoj ligi igra bolji visoki presing od nas
    Jucer je osijek isto u par navrata dobro nama odigrao, dok mi s druge strane opet nista
    Gledam jucer gorica istra
    Goricani bolje odigrali visoki presing istri nego mi
    I nijedan trener to ne moze promjeniti
    Zato bi novi trener morao biti spanjolac da konacno poslozi taj segment igre
  • Jurki
    16.8k
    tuzno je bilo gledati da nas dobrih 20 minuta drugog poluvremena nije bilo nigde.
    Osijek ganjal izjednacenje.. kad ti ekipa koja je prosli vikend pozobala porciju od Šibenika napravi tolko sranja.. onda znas da si u kurcu.
    Bodove piši - igru briši.
    Jos 7 tekmi moramo dobiti.
  • Nogo
    6.1k
    Moram čestitati Perkoviću na dobroj vođenoj utakmici i naravno našim dečkima na pobjedi.
    Neki će reći da je Osijek loš itd, ali je nas dobio ove sezone tri puta.

S druge strane se pitam šta će biti s Kuletom, Belcarom, Mikićem... biti će jako puno posla za novog SD-a.

Dobiti nekako Šibenik i Goricu i onda dočekati s nizom Rijeku doma. Ako uspijemo, a vjerujem da hoćemo možemo možda i do naslova. Neće sigurno Rijeka i Hajduk sve pobijediti do kraja.

A ŠTO AKO USPIJEMO? :fire: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.