• fakin
    258
    slažem se s prethodnicima, nadam se da se neće ovih par dana pretrenirati, da će većinu vremena odmarati u sobi.
  • Ivdzo11
    6k
    Drugi susret subote, od 18.45, igra se na maksimirskom stadionu između Dinama i Osijeka. Pravdu će dijeliti Patrik Kolarić (Čakovec), a u tome će mu pomagati Ivan Mihalj (Velika Gorica) i Jerko Crnčić (Vrbovec), a četvrti će sudac biti Ivan Šantić (Kastav). U VAR sobi će biti Mario Zebec (Cestica) te njegov pomoćnik Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina).
  • Eduardo
    23.5k
    pa ovoj nakupini igača nebi ni dragi isus ugodio.Danko

I nije... inače bi uslišio jednu od onih silnih molitvi koje kolega posta prije svake tekme.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Vjerojatno nista ili tocnije nista. Ali nekako ocekujem od njega da to napravi :lol:

Onak svi sad pljuju po istim stvarima, pa mi je nekako dojam da ce on sad tocno to napravit. Barem imam takav osijecaj. Kao sad je otisao zli Cannavaro pa ce sad on sa domacim snagama i senatorima pokazat kako se to radi.

Ponavljam ne zato sto bi mu tu nesto pomoglo nego jednostavno moj subjektivni dojam da ce tako bit :grin:
  • Hnlovac
    1.8k
    ja bih pokušao još 1x za svaki slučaj

Nek to izvoli kolega ili mogu ja uz njegov blagoslov
  • Jaro
    9.6k
    Poslat Šarane u borbu za ostanak....
  • dzg717
    1.1k
    2 ko kuca
  • Navijač Dinama
    9.6k
    Psi laju, karavani prolaze, ostajemo Sandro Perković na klupi(stožeru) i mi!

NEĆETE NAS DOBIT 4X ZA REDOM, NISTE NI PRIJE!
  • Droljo
    14.6k
    Da ne duljim.. deremo!
  • NitkoBitan
    25.1k
    I bez trenera i bez SDa Zagreb ce imat novog/starog sampiona!
  • bskvorc7
    17
    Jedina nada mi je ak se ko sjeca sopa je u podcastu prije sezone izjavio da ce prvak biti onaj ko naniza 8 za red... samo pobijeda i to bez promljenog gola...
  • Rakovica1986
    987
    Nadam se da Perković neće puno glumatat i da ćemo istrčat u sljedećem sastavu

Nevistić
    RPG-KTC-Galešić-Franjić
    Mišić
    Stojković-Sučić-Baturina-Pjaca
    Petko

Predaleko je sezona otišla da bi išli s nekom opreznom igrom. Ako netko u 20-oj minuti ne odradi povratnu trku u slučaju izgubljene lopte leti odmah van. Isto tako, ako Osijek uputi iti jedan udarac koji je proizasao iz povratne lopte na 16 m zamjenit cijelu obranu + Mišića

Sučiću objasniti da može probat i za Dinamo izginut trkački na terenu kao za repku, a ako to ne bude htio poslat ga na tribinu pa nek u slobodno vrijeme lovi formu za Inter.

Tek nakon 4 pokušaja izlaženja iz obrane po podu stoper ima pravo pokušat dugu loptu na Petka.

Baturini zabranit više od 3 dodira s loptom ako se ne nalazi u zadnjoj trećini terena.

Pjaci reć da pravo na biciklić ima samo na 20 metara od gola.

Stojke izvodi slobodnjake.

Možemo o ovome i onome, ali roster Dinama je pun dobrih igrača (najboljih u ligi). Imate orat terenom do 55 minute i onda 4 zamjene. Belcar, Kačavenda, Hoxha i Kule.
  • Mihaljević
    12.4k
    Kolko znaju o nogometu govori podatak da nijedan junior nije pozvan na utakmicu koja nema nikakav rezultatski značaj...
  • NitkoBitan
    25.1k
    Tako je luzeru, ne pokusat smanjit zaostatak iako imamo najlaksa naredna 3 kola, pa da slucajno ne udemo u derbije sa samopouzdanjem i kakvim takvim sansama...

Juniori su 3. u prvenstvu kao i seniori, bome su zasluzili poziv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.