• Mihaljević
    12.4k
    Nismo uspjeli smanjiti ništa u 30 kola, sad će smanjit, tko točno? Sad je vrijeme kad se može dati šansa mladom igraču i dobiti igrača za sljedeću sezonu. Luzer sam jer sam samo realan, šanse za naslov nemamo.
  • sarenicvjetic
    91
    bas ga kipaš totalno,sad ćemo zadnjih 8 kola misteriozno bez trenera proigrat. Sad će nam i treće mjesto juniora bit izgovor zašto ih ne zovemo. U 28 kola jedan je igrao na kapaljku,i ovo su tvoji senatori,prvotimci kako god želiš zakuhali.
    Zanima me tvoj komentar ako bude opet muka ili ne dobijemo tekmu.
  • mlinka
    5
    Hoće li biti alkoholne pive na stadionu protiv Osijeka?
  • Paulie
    18

samo na hajduku se ne toči
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Ne znam kaj je vama ljudi u glavi. Odličan vam je taj mentalitet da se predamo osam kola prije kraja i igramo s juniorima.

Dok matematičke šanse ima - nema predaje. A ako matematički izgubimo titulu onda je vrijeme da se kombinira maksimalno i da se da što više minuta juniorima i igračima koji dobivaju minute na kapaljku poput Belcara i Kačavende.

Nemamo na temelju čega biti optimisti da ćemo rasturiti ovih osam kola i biti prvaci, ali stvarno ne znam šta bi me moralo natjerat da pišem i razmišljam kako se sa -8 moramo predati osam kola prije kraja gdje je u igri još 24 boda, a konkurenti sigurno neće pobjeđivati u serijama.
  • CISCO
    230
    Plitak potok. J... ćemo ih u škrgava usta.
  • Odani Zgd
    351
    A ŠTA AKO USPIJEMO!!GAZI OSIJEK!!!!!!@
    DIŽI SVE KAJ HODA!SVI NA MAKSIMIR!!!!!
  • Mladi Starac
    274
    Sve sam stisnuo DA!
    Vidimo se sutra!

A ŠTO AKO USPIJEMO?
  • Hrc-Vg
    623
    Želim vidjeti 3-5-2.
  • Paggini
    44k
    Ustani bane Petkoviću
  • rokikaciga
    820
    Danasnja pressica me iznenadujuce napunila optimizmom i vjerom da cemo jebat mater svima do kraja. Petko i Aki ocito uzimaju stvar u svoje ruke, a Sandro ce bit tu marioneta da popuni zapisnik. I vjerujem da ce sada biti makljaza protivnika do kraja. 8-0-0 do kraja i opet slavlje na Trgu.

A sto ako uspijemo?
  • Dinamosaur
    2.1k
    Petko i Ademi su izgledili jako nabrijano na presici, moglo bi se to preliti i na ostatak ekipe.
    Gaženje šarana u odbrojavanju
  • M94
    1.6k
    Ja cekam govor s loptom na terenu, do tad tisina.
  • Blueshadow86
    3k
    Petko i Ademi su izgledili jako nabrijano na presici, moglo bi se to preliti i na ostatak ekipe.Dinamosaur

Gdje je ta, takozvana, nabrijanost bila proteklih 28 kola?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.