• gaTeDZG
    715
    Teško je napisati bilo što iole pozitivno u samoj najavi utakmice koja nam slijedi za točno tri dana no, bez patetike, nje nam je svakako preko glave u ovoj magli u kojoj kao srljajuće guske dočekujemo šarane. I ne, ovo nije nikakva basna, ovo je noćna mora iz koje se ekipa mora trgnuti pobjedom u subotu, uz našu bezuvjetnu podršku!

Sljedeći protivnik Osijek trenutno je osmoplasirana momčad prvenstva s 31 bodom i omjerom 8-7-13 uz gol razliku 35:44, samo 5 odnosno 6 bodova više od Gorice i Šibenika koji su na začelju i osuđeni na borbu za ostanak.
    Simon Rožman je naslijedio klupu od Federica Coppitelija, ali izgleda i njegove navike jer je u prve tri utakmice upisao poraze. Sve tri su bile u gostima, u prvenstvu kod Istre (2:1) i Šibenika (4:1) te između toga u polufinalu Kupa kod Slavena (0:0, poraz 4:3 nakon penala).

Teško je nabrojati sve negativne rekorde Osječana postavljene ove sezone, no za nas je posebno porazna činjenica kako su upisali svega četiri pobjede u posljednjih 18 utakmica, od toga su tri bile protiv Dinama.

U ukupno 110 međusobnih susreta u HNL-u, Dinamo je slavio 70 puta uz 26 remija i 14 poraza, s gol razlikom 221:88. Gledajući na posljednjih pet utakmica na Maksimiru u oba natjecanja, Dinamo je slavio samo dva puta, zadnja pobjeda bila je 11.05. prošle godine kada je Ademi u 73.' zabio i matematički potvrdio obranu naslova prvaka.

Osječani za ovaj susret nemaju neodrađenih suspenzija zbog kartona, no Matkoviću i Hasiću se pridružio Mikolčić na listi nedostupnih zbog težih ozljeda.
    Kod nas, novi/stari trener Perković ima cijeli roster na raspolaganju, jedini upitan bi mogao biti KTC. Po dva žuta kartona imaju Ademi, Mišić i Moharrami.

Koeficijenti kladionica: Dinamo = 1,30 / X = 5,00 / Osijek = 8,00

Prodaja ulaznica na Ticket pointu počela je danas i traje do subotnjih 18:30h a pogodnost besplatnog ulaza može se iskoristiti za tribinu zapad dolje.

NE DAMO DA POTONEŠ!

SVI NA MAKSIMIR!
    1. Koji ishod očekujete? (217 votes)
        Pobjeda Dinama
        81%
        Neriješeno
        10%
        Pobjeda Osijeka
        10%
    2. Idete li na utakmicu? (217 votes)
        Da
        56%
        Ne
        44%
    3. Vjerujete li još uvijek u obranu naslova? (217 votes)
        Da
        48%
        Ne
        52%
  • nemapredaje
    4.8k
    Mislio sam da sam jedan od rijetkih optimista, ali za sada me anketa uznenađuje.
  • gaTeDZG
    715
    Citirati ću tvoj nick uz Churchilla - krv, trud, suze i znoj! IGRAJ DINAMO!
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Kakvi bi mi to navijači i dinamovci bili kada ne bi vjerovali? U dobru i u zlu, Sjever je uvijek tu :fire:
    Nadam se da mimozice čitaju i da će pokazati u ovih zadnjih 7+1 kola da nisu zaboravili igrati i da još uvijek imaju muda.
  • Odani Zgd
    346
    Ja mislim da ih meljemo u subotu....bar 3:0
  • Hnlovac
    1.8k
    zaboravio si u anketu stavit opciju

"Koji igrač Osijeka postiže gol mjeseca na utakmici"
  • Jay
    950
    Vjerujem u pobjedu iako žalim neupućene strance koji će stavit novce na tih 1,30
    Idem na utakmicu iako od subote pričam da si neću to više raditi
    Vjerujem u naslov iako nemam nijedan logičan razlog za to
    Razvio mi se bipolarni poremećaj od ovog kaosa
  • gaTeDZG
    715
    Miriše na deja vu, 1:0 i gol Ademija*...

* - Kemal Ademi, zadnji gol prije 11 mjeseci za Luzern, još čeka na prvijenac za Osijek
  • GOAT
    2.4k
    I to ce jos zabit ni kriv ni dužan jer ce ga netko od nasih nabit u glavu ili guzicu tokom ispucavanja
  • Omake
    7.1k
    Napuniti ćemo ih kao prime Lisu Ann.
  • NitkoBitan
    25.1k
    Napuniti ćemo ih kao prime Lisu Ann.Omake

Nasa braca i prijatelji iz Osijeka poslije nas i Gorice imaju Rijeku u gostima i Hajduk kod kuce, respecta malo...

Ocekujem nasu pobjedu, fer igru i rijeci podrske igracima Osijeka uoci njihovih kljucnih utakmica koje bi mogle bit kljucne i za nas, neki se ranjeni feniks digne iz pepela i otkine bodove fiumanima i zadrugarima!
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    S time da je svakako sve oslo u onu stvar idem sad bubnut da ih mlatimo glatko 3:0. Perkovic ce se ispostavit kao trenerski mag. Ipak ima najbitniju karakteristiku za top trenera - celav je.

Ocekujem: Nevistic - Ristovski, Galesic, KTC (ako nije spreman Torrente), Franjic - Sucic, Misic - Stojkovic, Baturina, Pjaca - Kule. Mislim da je to trenutno najpopulisticnija postava koju moze stavit. Mozda Ademija umijesto Sucica.
  • Fan
    929
    Idemo pokazat da nitko u HNLu ne pobjeđuje Dinamo 4 puta zaredom!
  • Georg Koch
    5.7k
    Mislim da je to trenutno najpopulisticnija postava koju moze stavit.GeneralNapoleon

Ne ulazim u to koju ce postavu izabrati ili ne, ali zanima me sto njemu znaci populizam primjerice?
    Sta ce dobiti?
    Dobit ce to da mu Kule kaze : Bravo Perke, hvala sto mi vjerujes.
    Ili?

Njegova sudbina kao pomocnog trenera ovisi o tome sto ce biti zelja novog trenera.
    Da ce dobiti mjesto stalnog prvog trenera znamo da nece.
    Tako da, sa tim navodnim populizmom ili bez, vise-manje isto mu se pise.
  • Do kraja2023
    282
    Valjda ce danas i sutra bit lagani treninzi da nam decki ne budu preumorni u subotu.
  • Danko
    1.9k
    Pod jakirom podtrenirani, pod bjelicom poozljeđivani, pod canavarom pretrenirani ,pa ovoj nakupini igača nebi ni dragi isus ugodio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.