• Jima
    20
    Dosta toga stoji,ali kakav je bio voljni moment kod Jakira ili Bjelice u HNL-u? U ligi prvaka su pod svima bili dobri (osim mozda Jakira), a u HNL-u? I zar je to krivica Bjelice ili Cannavara. Po meni nije. Jednom se mora stati iza trenera i počistiti svlačionicu. Hvala Bogu pa nismo još u financijskim problemima kao neki, ali sa vremenom će doći i do toga. Zar je Fabio kriv zašto nemamo više rezultate u juniorima,kadetima,pionirima... Sada ti nabrojim 4-5 trenera koji ne mogu raditi kod mene u klubu, a vode kategorije zbog tate, mame, punca... Uhljebništvo na najjače. Blago se nama ako je smjena Cannavara riješenje neuspjeha i nepotizma u našem Dinamu.
  • Cif
    310
    i onda se drže na terenu ko da su na sprovodu.Žalosno.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Eto Fabio izgleda bivsi. Taman i da dode trener Garcia s kojim Istra ima glavu i rep, ili Kovacevic, dzabe kad ce ih pojest senatori. Dok je prokletih senatora mi necemo bit nogometni klub nego indijansko pleme jer njime upravlje vijece istrosenih staraca.
  • Ivan0302
    834
    Ja ne bi Fabiju dao otkaz do kraja sezone, kakvu sliku šaljemo potencijalnim trenerima kad će on biti već 3. u jednoj jebenoj sezoni koji će letit.
  • Noel
    10k

Spasit što se spasit da. Svlačionica je definitivno živa anarhija. Mora se nešto promjenit..
  • MarK
    929
    znaš što je po meni krivica i Jakira i Bjelice i Cannavara? To što nisu skupili muda da zabetoniraju marlboro senatore na tribinu, znači odstranili ih fizički i s utakmica i s treninga. Prvenstveno mislim na Ristovskog, Ademija, Zagorca, pa i Petkovića. Što nije zatim skupio muda i ubacio u igru Mikića, malog Jakirovića, Pavića, Kačavendu i Stojkovića još na jesen? Oni ti sigurno neće rušiti autoritet i trudit će se maksimalno, a ti budi frajer pa stani iza tih dečkiju i gradi igru na njima. Ni jedan ni drugi ni treći nemaju petlje za takvo što. Eto ti karaktera.
  • Ivan0302
    834
    pa je, ali koga dovesti, Bjelicu vratiti, Garcia, netko treći? Mislim teoretski sezona nije gotova još imamo šanse, još ima bodova u igri.

Edit: samo ja ne vidim način kako mi ovo možemo okrenuti ovo, kada igrači izgledaju kao da pod prisilom igraju svaku utakmicu.
  • Noel
    10k

Nekog koji će uć u svlačionicu ,uzdrmat stupove zla. Uzet 8 od 8 i da ko momčad i klub časno (koliko toliko) završimo sezonu.
  • Olmic
    4.3k
    Kakav novi trener bez novog sd ? O čemu pričate ?
  • Jima
    20
    Da li bi imali potporu uprave i nas navijača kada bi došlo do loših rezultata, koji su neminovni kod mladih igrača? Iskreno sumnjam. Trener ne može samostalno to napraviti bez čvrste potpore sportskog sektora (koji kod nas ne postoji) i uprave. Vrtimo se u krug. Bez čvrste uprave, koja zna šta radi apsolutno je nebitno tko je trener. Trener mora osjećati da ima povjerenje uprave i da će stati iza njega i dati mu vremena da implementira svoju viziju. A u Dinamo nikad nije bilo vremena. Od Canjuge, Mamića, pa sad Marića, treneri se mijenjaju kao čarape.
  • Noel
    10k

Pa trebao bi sutra preksutra doc SD jel?
  • Olmic
    4.3k
    i nema šanse da drugi radni dan odabere novog trenera. Eventualne promjene možemo očekivat krajem sezone
  • MarK
    929
    Da li bi imali potporu uprave i nas navijača kada bi došlo do loših rezultata, koji su neminovni kod mladih igrača?Jima

Potporu da nemoćnog Ristovskog i Ademija zamijeni mladima bi imamo od svakog tko ima oči. Kako znaš da će uvođenjem nekoliko mladih igrača doći do loših rezultata? Jogurt ih je uveo 4-5 pa su prvi, Rijeka rasprodala 4 ključna igrača pa nas šamara. Pa tko je tu lud? Trenera i trebamo koji ima hrabrost da riskira s mladima i stvori nam nove zvijezde, a da pritom održi rezultat.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Fabio je jucer napravio jednu losu i jednu dobru stvar. Stavio je Pjacu, Ademija i Kulenovica od pocetka pa ih izvadio van na poluvremenu.

To su ti igraci koji bi nam donijeli titulu bez stranaca, bi moji k. Ocajna igra sa njihove strane, ocajno zalaganje i ocajan govor tijela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.