• Droljo
    14.3k
    te se prešaltao na stari način igranja.NVKOD

To svaki trener napravi! Treba onda vrtiti krunu ili tanca u krug i ne mijenjati ništa. Ionak se vrate staroj dobroj dinamovoj igri. Samo stranac!
  • BBB Mataa998
    2.3k
    Zanima me kad je zadnji put bilo koji trener u svijetu dao otkaz nakon losih rezultata i takoo sebi izbio otpremninu? I za trenere bi se moglo reci nekad se srcem igralo a obrazom placalo
  • NVKOD
    4k

Ono kaj je Fabio htio napraviti se ne može napraviti tijekom jednih priprema i jednog prijelaznog roka. To je proces koji traje godinama, a koji se je zapostavio sa naše strane jer se mislilo da će "senatori" donijeti još jednu titulu. Ajmo uzeti prijelazne rokove zadnjih par godina - tko je doveden s nekakvim ciljem i vizijom kakav nogomet mora Dinamo igrati? Gro kupljenih/posuđenih igrača je panično kupljeno. Želi se napraviti brz i energičan Dinamo i onda se dovedu najsporiji i energetski slabi igrači. To tako ne ide! A ne ide zato jer nitko ne zna koji stil treba Dinamo igrati... gdje je SD?

Jesam spomenuo da je 80 % naše svlačionice neadekvatno za igrati visok presing. Sigurno bi Fabio od Petka, Ademija, Mišića napravio ekipu u kojoj svaki igrač pretrči polumaraton. Krvna slika svlačionice se mijenja micanjem istrošenih i preplaćenih igrača.

Nitko ovdje ne zaziva stare trenere, ali ne možeš od govna napraviti pitu u ovih 3 mjeseca.
  • ElDorado
    2.8k
    ne razumije to 90% ekipe ukljucujuci histericne novinare. Narodski se veli nemres od dreka pitu napravit. Mi smo u svemu kasnili i dosli tu di jesmo. Cannavaro nije trener za nasu nebalansiranu svlacionicu. Haha nisam vidio da si i ti napisal ovo za pitu
  • Nolifer
    10.3k
    Zanima me kad je zadnji put bilo koji trener u svijetu dao otkaz nakon losih rezultata i takoo sebi izbio otpremninu? I za trenere bi se moglo reci nekad se srcem igralo a obrazom placaloBBB Mataa998

• BBB Mataa998
    2.3k

Ali ovo je nakon duple krune. Mislio sam na ovakve kao Fabio kad vidis da ti ekipa ne igra,kad sa ekipom kao Dinamo ne mozes parirati ostalima..
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Cvitanović je dao ostavku 2018. nakon što ga je Tomić s Loksom dobio u Maksimiru 4 1

Krznar također 2021. nakon 1 3 protiv Tomićeve Rijeke u kupu.

Jebote, Tomić nam voli smjenjivati trenere. :rofl:
  • Droljo
    14.3k

Ti dečki nisu nikad niti trebali biti treneri dinama.
  • Odani Zgd
    228
    Mene zanima da li je istina što je bilo pisano po medijima,da je za Mmae-a na zimu bio zainteresiran Glasgow Rangers nakon što ga je Bjelica otpisao,ali je dolaskom Fabia ipak ostao jer ga je kao planirao koristiti...
  • Sibirski plavac
    4.6k

Eh...

A da probamo s Tomićem? :rofl: Dvaput nam smjenio trenere i to baš velikim rezultatima (1 3 i 1 4), jeftina opcija, poznaje ligu i u skoro svim našim klubovima koje je trenirao je imao solidne rezultate.
    Nije da mi je favorit broj 1, ali puno prije bih njega uzeo nego Fabia, Rina, Federica i ostalih prodavača magle sa Čizme.
  • Droljo
    14.3k

Moj prvi uvjet ima. Da nije bio u klubu prije. Ali rađe bi stranca ako mislimo rasti prema nekom renomeu benfice i takvih klubova.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Od stranaca trenutno jedino prihvaćam Gonzala Garciju i Alberta Rieru. Može i Victor Sanchez. Općenito bih ako se ide po stranca uzeo Španjolca. Ili nekog sa Germanskog/Skandinavskog područja.
    Ovi žabari su nikakvi. Nije bezveze da ih ni na europskoj razini nema previše dobrih. Eventualno Gasperini iz Atalante i Ancelotti u Realu. De Zerbi je zadnjih godina izgledao kao odlična perspektiva, ali evo čitam danas, i on se pogubio u Marseilleu.
    A nekoć su imali Cappela, Trapattonija, Sacchija, Lippija...
  • Maki85
    144
    Od tih svih rasprava nakon ove smjene i koliko su dobri Bjelica, Bišćan i Jakir, a koliko Cannavaro i njegova Kina, palo mi je na pamet da bi se moglo uzet razdoblja trenera i usporedit kako su osvajali bodove u odnosu na koeficijente kladionica. Jbga, nije fer uspoređivat osvojene bodove nekog trenera iz slabog kluba s nekim iz Dinama, a bogami nije fer ni uspoređivat HNL danas s onim rekordima Jurčića i Ivankovića kad si 80% lige natrpao s pol gasa. Uspio sam preko ovih vikenda produženih poskrejpat od 2004, kad se maknu prijateljske, odgode, otkazivanja.. ostalo je 1017 utakmica. Uzeo sam pinnacle kao prvi izbor, drugi azijski agent, a treći prosjek, prema tim vjerojatnostima, Dinamo je u tih 1017 utakmica po kladama trebao osvojiti 2128 bodova, a osvojio je 2163, to je 101.6% i potvrda (još jednom) da su klade prilično precizne. Sad idemo raščlaniti po trenerima, s obzirom na to manje odstupanje klada, možemo računati da je trenerov efekt "na nuli" ako osvaja 101.6% bodova, a ne 100 (ove s malim brojem utakmica treba ignorirati jer je uzorak ionako premalen za zaključiti bilo što):

Malo za zabavu, da vidimo 5 najvećih poraza i pobjeda:

I sad to dovodi do Cannavara i njegove Kine i Arabije. Kad se maknu prijateljske, ostaje 245 utakmica, 464 očekivana boda i osvojen 451 bod, 97%. Kad se usporedi s Dinamovim dosadašnjim trenerima... i nije to baš nešto. Ovako to izgleda po klubovima:

Maki85

S obzirom da je prošlo nešto vode ispod mosta, vrijeme je za malo statistike.

Cannavaro u Dinamu:
    Službenih utakmica: 14
    Očekivanih bodova: 27.29
    Osvojenih bodova: 23
    Postotak: 84%

Taman između Cvitanovića i Jovičevića, uzorak nije neki, možda još popravi do kraja sezone.
    Mislim da ću probat scrapeat neke druge zanimljive, Kovačevića, Gattusa, Sopića...
  • IceMan
    2.7k

Krki je ovdje kod nas često znao biti ismijavan i kao trener, i kao čovjek (vojnik kluba), a trenerčina i prije svega ljudina za 90 % njih i prije i kasnije.
  • Neznam
    13
    tocno to, da mu se da ljeto i da se provjetri svlačionica ja mislim da bi dinamo sljedeće sezone izgledao totalno drugačije.
    Pripremne utakmice su davale neku sliku kako bi dinamo pod fabiom trebao izgledati, to uopće nije loše izgledalo, dapače, sad šta se desilo kad je krenuo nastavak sezone ne znam, al mogu nagađati da postoji neki otpor u svlačionici + što su vjerojatno umorni od treninga jer 90 % ekipe od bjelice u prvom mandatu nije trčalo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.