znaš što je po meni krivica i Jakira i Bjelice i Cannavara? To što nisu skupili muda da zabetoniraju marlboro senatore na tribinu, znači odstranili ih fizički i s utakmica i s treninga. Prvenstveno mislim na Ristovskog, Ademija, Zagorca, pa i Petkovića. Što nije zatim skupio muda i ubacio u igru Mikića, malog Jakirovića, Pavića, Kačavendu i Stojkovića još na jesen? Oni ti sigurno neće rušiti autoritet i trudit će se maksimalno, a ti budi frajer pa stani iza tih dečkiju i gradi igru na njima. Ni jedan ni drugi ni treći nemaju petlje za takvo što. Eto ti karaktera. — MarK
Treba do kraja prvenstva popraviti dojam i spasiti što se spasiti da. — Danko
znaš što je po meni krivica i Jakira i Bjelice i Cannavara? To što nisu skupili muda da zabetoniraju marlboro senatore na tribinu, znači odstranili ih fizički i s utakmica i s treninga. — MarK
Sutra u 8:00 očekujem da novi SD zakorači u klub a do 14:00 potpiše trener kojeg je odabrao — Danko
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.