• SjevernaStrana
    2.4k
    Sad je ionako gotovo, narativ je već stvoren...

Ja samo ne znam ljudi koji pišu gluposti o neporaž... ovaj hoću reći "raspadnutom" Hajduku je li ih moraju pisati pa dobiju zauzvrat sendvič, keks ili neku drugu nagradu ili zaista vjeruju u ta sranja?

Kako nas neraspadnute ne vrati pobjeda protiv Milana u život? Kako je prošlo proljeće 0:1 u Varaždinu bila sreća uz sve promašaje Sučića, Brodića itd., a ovo ne uputimo udarac u 100+ minuta? Kako ne primimo gol na Drosini s Morenom Živkovićem na stoperu, a jučer primimo 3? Kako šutnemo Hajduk dvaput u par dana na Titu i Rijeku u Zmajevom gnijezdu? Itd, itd..

"Trener nije problem i igrači su krivi" dok nije Jakir u pitanju :rofl: :rofl:
    I onda tu netko misli da je dobio otkaz zbog "loše" igre ili nekog poraza :lol:
  • Nevo7
    944
    Još nije otišao? Probudim se ujutro, pogledam mob - nema sretne vijesti. Odem na Sljeme, vratim se - i dalje je nema. Kaj su nesposobni ovi u klubu ili je fokus na sportskom direktoru koji će dati otkaz ovom šarlatanu?

Imate fino gospodina Čabraju koji je slobodan. On tek od srpnja preuzima dužnost sportskog direktora Lokomotive. Lijepo se dogovoriti sa njime za ovih zadnjih osam kola, njemu bi san bio ispunjen time kaj će voditi Dinamo, zauzvrat će nam izfiltrirati seniore, juniore i kadete. Kad sve to završi, zahvaliti mu i neka svoj put nastavi u Loksi. Svejedno nemaju novaca da nam uzmu igrače.
  • BBB Baranja
    361
    Perkovic preuzima do kraja sezone
  • Odani Zgd
    227
    Znači budemo izgledali kao u Banjolama....divno
  • Kermit
    337
    Perkovic preuzima do kraja sezoneBBB Baranja

On je sukrivac ovog stanja jer je bio asistent svima u zadnjih 2,3 godine.
  • ZgDLions
    919
    Polovanec ne bi puno tražio, ionako super stoje mlađe kategorije.
    Ima bezbroj mogućnosti za zajebanciju.
  • BBB Baranja
    361
    Logican slijed dogadaja. Naslov je ionako neuhvatljiv, a ovaj mora dobit pedalu
    Ionako na ljeto ide remont
  • Plava stijena
    396
    Kolega prošao je 1.4. Ako stvarno preuzme Perković mogli bi do kraja sezone ostat i bez konferencijske lige. Vidjeli smo u Koprivnici na kaj je to ličilo. Ovim bitangama u svlačionici jedan Canavaro nije autoritet, a kamo li ovaj tutlek.
  • gaTeDZG
    649
    Juniori su treći, s jednom pobjedom u zadnjih 6 kola...
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Sportske
    "Neslužbeno iz kluba danas neće biti medijskih aktivnosti što znači da je službena odluka o Cannavaru odgođena barem do ponedjeljka."
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Treba opet prvo vijecati i filozofirati 200 godina samo da bi se na kraju od svih opcija izabrali daleko najgora.

Ja ne znam kak to ide kod nas sa trenerima. Znam da se nes govorilo il kod Jakira il Biscana da bi se mogao vratit prethodnik jer je svakako jos na platnoj listi. Ako je to slucaj za Bjelicu ja bih ga sada vratio. Ovaj tu ne zasluzuje biti trener nijednu utakmicu vise.

Bjelica je barem uspjesno detektirao probleme igrackog kadra i da se nije doslo na genijalnu ideju stat iza prodavaca magle mozda sad ne bi bili u ovim govnima.

Inace ne vidim trenera koji bi dosao za 8 utakmica. Mozda ova ideja sa Cabrajom. Postavljanje Perkovica stvarno jest rizik jer kako stojimo treba se bojat i za 4. mijesto. A ne bih bilo lose da se barem pokusa dobit tovare na poljudu i tako mozda jos zapaprit barem njima.
  • crophantom
    13
    Pozdrav svima, dugo vas čitam, imao sam se potrebu registrirati da kažem kako se ne sjećam lika koji me više nervirao u Dinamu od Fabia (ne računajući krimose naravno).
    Prazne izjave od kad je došao, pune slatkih riječi, gluposti o presingu s ekipom koja to ne može igrati ni na igrici, da ne govorim o izjavama nakon utakmica, teško dno. Da je lik neki naš, neki neznam Čačke ili čak i Sopic, a priča gluposti i ekipa mu izgleda ovako sramotno, na križ bi ga se razapinjalo. Od početka tvrdim da je njegovo dovođenje totalni promašaj, nažalost ispao sam u pravu.
    Nek sad odradi šta ima, nema smisla sad mijenjati, pogotovo dok nije došao SD.
    Kad ta neka famozna osoba dođe, mora joj se dat ovlasti da odabere trenera, stil igre kakav želi i napravi ozbiljan remont ekipe.
    A ovog bi za kaznu drzao do kraja sezone da si još malo sruši i ono malo reputacije šta ima u Europi i onda nek ode na daleki istok.

Ugl, nevjerojatno iritantan lik, ono njegovo oblizivanje uz teren, cikle, dizanje fizičke spreme usred sezone, ne čudim se da je izgubio svlačionicu.
  • Zg123
    1.5k
    A tko bi trebao preuzeti ako ne Perkovic? Sezona je gotova i to je svima jasno, najbolje da ove dibiduse od igraca preuzme Kovacevic ili Garcia ili neko treci pa da ga prozvacu i ispljunu do kraja sezone. Odradit to do kraja s Perkovicem i na ljeto kompetna cistka
  • Odani Zgd
    227
    Perković=Alen Peternac,mrtvo puhalo,na kraju ćemo ostat -15 iza Hajduka,brzo se zaboravljaju Banjole i 4:1 protiv Slavena....radije bez trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.