• Teofil Kateran
    2.1k
    Branio sam Fabija do jučer, ali situacija je ozbiljna i on jednostavno nije čovjek koji može ovo preokrenuti. Jučer Nevistić sa suznim očima pred kraj utakmice (kako i ne bi bio), Petković jedva odgovara novinaru nakon utakmice...

Nisam razumio ljude koji su zazivali Sopića za kraj sezone, ali sada mi je jasno da nam je upravo takav trener trebao, ne ulazim sada u dugoročno, ali definitivno ako se znalo kakvo je stanje u svlačionici (a očito je takvo stanje već dugo), onda se trebalo ići po trenera koji je motivator i koji na svoju ludost poput Sopića može ovo okrenuti.

Nije ni Fabio ovdje glavni krivac, ali eto činjenice govore da nije ništa ni promijenio, ni unaprijedio u odnosu na prethodnike. Sada je za reakcije kasno, Čabraja ako bi pristao doći isključivo do kraja sezone ne bi bio loša opcija, ali u ljeto moramo krenuti s novim trenerom koji je spreman na dugoročni angažman, po meni to svakako treba biti ili domaći trener ili trener koji je upoznat sa ligom poput Garcije.

Svlačionica je nažalost u rasulu i Fabio jednostavno nema tu motivatorsku sposobnost da trgne igrače. Nije biti trener samo biti dobar taktičar.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Eto nam Sandra Perkovica.
    Lik je nogometni Gordan Jandrokovic.
    Igrači odlaze uprave prolaze u dobru i u zlu Sandro je uvijek tu :heart:

Fabio ima krivicu al ključ je u toj lošoj i toksicnoj svlacionici…
  • BBB Baranja
    361
    Cak se i Peternac maknuo jbt, a Perkovic i dalje tu
  • fakin
    179
    jebeš perkovića, nek petković vodi momčad do kraja prvenstva
  • Felip
    398
    Fabio nažalost nije taj. Šteta, nije se snašao i jasno je da mora biti bivši što prije. Bolje sad nego da čekamo da ga i amico našamara.
    Perković je sukrivac za ovaj debakl i taj treba letit.
  • Jima
    20
    Po meni je premali uzorak, da li je on taj ili nije. Čovjek je mislio uvesti profesionalizam, od prehrane (primjer: Đoković), do još nekih detalja. Ali naš mentalitet, a pogotovo tih "profesionalaca" to sabotira (primjer: Niko Kovač i njegovo bušenje). Treneru treba dati vremena (Kovačeviću su dali otkaz u Mladost Ždralovima jer nije bio perspektivan). Vodim jedan klub u ozbiljnom rangu HR natjecanja i slažem se da je najlakše promijeniti trenera. Ali sa vremena na vrijeme treba počisititi svlačionicu od "senatora". U startu je teško i treba vremena (Dinamo toga nema), ali dugoročni benefiti su zagarantirani.
  • MarK
    929
    A ništa, neka dođe Garcia i ponese jelovnik jer očito su njegovi igrači prezadovoljni papicom kad onako lete.
  • Noel
    10k
    Ovaj tam Sopić na benzinskoj kupuje pive i kroasane ekipi ovi lete po terenu. Ovaj tu uvodi cikle i gluposti na terenu ekipa izgleda ko da su na samrtnoj postelji. Te fore koje prodaje Cannavaro sa prehranom su posao nutricionista kluba ne trenera. Novinari koji su isto ubacili ta sranja u uho navijačima Dinama su isto kreteni.
  • Cif
    310
    on nema senatore u svlačionici očito
  • MarK
    929
    naši dečki ne mogu zapaliti poslije salate od cikle.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Mene jedino zanima jel ih je on sad pretrenirao od silnog tog rada. Jer mi je malo cudno koliko smo trkacki bili losi jucer. Pa cak i nemotiviranost uzeta u obzir mi je nevjerojatno koliko su nas trkacki razbili. I to jos s time da su oni prije ni tri puna dana imali utakmicu.

Recimo znamo da nekim igracima nije motivacija jaca strana. Ali apsolutno svi su izgledali kao da nemaju zivota u sebi. Galesic je izgledao kao da se jedva krece, neforsirana kriva dodavanja. Sve jako cudno. Tak da me na kraju ne bi cudilo ni da nas je sa pretjeranim treninzima zasro. Ipak se o tome vec i pisalo da nije to tako lako unutar sezone.
  • Jima
    20
    U Istri igrači igraju za kikiriki (slobodno provjerite), ali Istra je poželjna iz mnogih razloga. Zdrava sredina, odskočna daska, benefiti mora, nema pretjeranih ciljeva osim opstanka i svakako da svaki igrač bolje izgleda u Istri nego u Dinamu ili Hajduku. Hipotetski, da sve njih zajedno sa Garciom prebacimo u Dinamo tko može garantirati da bi bili prvaci?! Oni su gladni, bez pritiska javnosti i naravno da onda izgledaju tako kako izgledaju, pod jako dobrim trenerom. A
    Cannavara (zlatna lopta) buše šupci od prvog dana kada je došao. Nitko me ne može uvjeriti da to nije kalibar za voditi Dinamo. Pa čovjeka su vodili godinama najbolji svjetski treneri, inteligentan je, jedna od rijetki obrambenih zlatnih lopti i onda čitam da nema pojma, da je zalutao u nogomet,itd... Nije on zalutao, nego ima 80% ekipe koji su teška "bolikurčina" i koji nisu profesionalci na modernoj razini. I to je to....
  • Jima
    20
    Nemoguće da je to uzrok. Mi smo prošli vikend teško nastradali u Dalmaciji i trener im je j..... majku u ponedjeljak i utorak. U utorak se nisu mogli ustati sa terena nakon treninga, jedva su došli do svlačioniva.I onda jučer lete terenom i zabiju 4 komada. Naši igrači nisu naučili raditi i trenirati na vrhunskom nivou. Pa vidi se tko je zadnji par godina uopće isplivao u ozbiljnom europskom nogometu. A među ostalim vidjeli smo sve nedavno i u Parizu...
  • Jima
    20
    Slažem se da to nije uzrok svega ovoga, ali moramo se pomaknuti sa mrtve točke. Pa kod nas se 30g ništa ne mijenja. Prodaje se samo izvanserijski talent. Nitko mi ne može reći da u profesionalizmu nije bitna prehrana, pušenje, zdrav život, odricanje. Usporedimo samo jednog CR7 i onog boema iz Citija sa spuštenim štucnama. Pa njega za 2-3g nema više na nogometnoj mapi, a za CR7 ne bi me čudilo da igra na SP 2034 u Arabiji .
  • MarK
    929
    Naravno da igrači Istre nemaju kvalitetu za Dinamo. Da imaju borili bi se za prvo mjesto. Možda nekolicina ima potencijal. Stvar je u tome da oni imaju ogroman voljni moment, a naši igrači nikakav. Tko im je usadio to? Odskočna daska? Pa to je i Dinamo. Još bolja. Zar Baturina ne želi biti igrač za Real? Jel to dovoljan razlog da leti terenom? Zar Pjaca ne želi igrati za repku? Galešić? Žele li opet igrati LP protiv najvećih? Žele li osjetiti strast osvajanja trofeja i pobjeda nad rivalima? Istra ne nudi ništa od svega ovoga i zato je sramotno da igrači Dinama nemaju ni približnu motivaciju. Zdrava sredina? Mislio sam da ovaj problem riješen promjenom vlasti. Cannavaro ima preko 50, a s takvim imenom jako skromnu trenersku karijeru. Zašto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.