• Simpatizer
    641
    Opet vam trgovacki lanac financira transferNadmocniji

A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamo
  • DrawTube
    5.8k
    zato što Dinamo nije jadan i zato što ima svoje novce umjesto da žica?
  • Zagreb1992
    1.9k

Pa Tommy im je sponzor ..naravno da će im pomoć oko transfera.
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Kad kreće mentalna gimnastika stručnjaka sa Tribine? Klub koji se bori za Europu, koji je trenutno tri boda iza trećeg na ljestvici, prodaje najboljeg igrača u klub koji je drugi na ljestvici 10 bodova ispred njih i pomaže im u borbi za europska mjesta?

Kad će krenuti drvlje i kamenje po sportskom direktoru Varaždina? Hoćemo čuti negodovanje što se igrač prodao izravnom konkurentu za europska mjesta?
  • Paggini
    33.4k

Brate nikad nećeš pobijediti optužbe, samo prestani.
  • Joza
    631
    Ne kužim zašto se ne makne blitvara sa foruma, ima sportnet i neka tamo uživa, a i nije da samo šuti nego ima ironične i sarkastične komentare.
  • Jurki
    14.4k
    A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamoSimpatizer

I ti to kao navodni navijac Dinama napises na Dinamovom forumu?
    Gle rista Favbet direktno ne isplacuje placu niti jednom igracu Dinama. I da pogledas financijsko izvjesce tocno se zna kolko je Favbet dal Dinamu za sponzorstvo.
    A onaj šugavi ducan na racun radnica koje delaju za minimalac isplacuje placu Rakiticu.. bogami je to isto. I sigurno se ne zna kolka je cifra koju ducancek pljune tovarima jer se ocito pere para, a to jedino moze proci kod nas u Hrvatskoj.
    Daj si 5 iz zalaganja.
  • Simpatizer
    641
    Ovako ide priča na zoni:

1) Livaja dođe u Hajduk - ne može on sve sam, tim je loš i mi smo prvaci unatoč njemu

2) Livaja donese kupove, druga mjesta i cijeli klub si jako digne marketing i budžet - Livaju plaća Bogdanović, klub je u minusu i zadužuje se na sve strane, balon će puknut prije ili poslije

3) Sezona 23/24, uz Livaju dolaze i Perišić i Brekalo - igračima se daje zemljište u i oko Splita, Bogdanović će prije ili poslije tražiti novac natrag, ništa nije besplatno, ako sad ne osvoje naslov neće nikad, vraćaju se na peto mjesto

4) Sezona 24/25, Hajduk plaća trenera €2,5mil godišnje, dovodi Rakitića Bambu i Šegu s jednom malom prodajom (Sahiti) - Tommy plaća igrače, nismo mi ko oni da žicamo sponzore (na ljestvici su nam na +7)
  • Keyser Soze
    11.6k
    A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamoSimpatizer

Ne vjerujem da si ovo napisao, pa to je dobra stvar, a ne loša. Da mi Favbet il Konzum financiraju transfere sram bi me bilo.
  • vjeko1701
    11.4k
    Ti se zbilja sve manje trudiš skrivati zakaj si tu.
  • Praskaton
    3.1k

Bit ce hajduk kurac šampion !
  • Droljo
    10.9k

Kog boli kurac za taj klubić sa juga lijepe naše? Neke rakitiće i brekale spominješ, zašto?
  • Brusa
    2k

Ovako ide priča:
    1) Livaja dođe u hajduk - dinamo prvak
    2) Livaja donese kupove (lol) - dinamo prvak
    3) sezona 23/24 - dinamo prvak
    4) sezona 24/25 - još nije gotova, ali zna se kako ide ona pjesma:
    Bum klik klak....
  • NitkoBitan
    21.7k
    Nek potvrdi simpatizer moderaturi svoj identitet u roku od 15 minuta ili ban.

Slikaj im privatno clansku ili neku ulaznicu da dokazes da si Dinamovac, vrlo jednostavno.
  • GeneralNapoleon
    296
    Meni je hajduk financijski jednostavno hrvatska Barcelona. To kako oni prezivljavaju normalnom covjeku ne moze bit nikako jasno.

Vjerojatno bi se klub trebao i ugasit. Ali s time da je hajduk u hrvatskoj jednostavno pre velik i znacajan, kao Barca u spanjolskoj, se vjerojatno sve moguce financijske malverzacije, bez kojih si jednostavno ne mozes objasnit kako bi to bilo izvedivo, toleriraju.

Ja nisam financijski strucnjak, i nemam pojma sto se stvarno tamo dogada. Ali to jednostavno nema logike da oni bez europe i znacajne prodaje igraca mogu takav budzet financirat. Stvarno mi nije jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.