• dzg7
    322
    Zbog Božica u Ciboni
    Koncert onaj
  • Crusades
    14.3k
    E bravo... sad ima smisla u potpunosti. :up:

Još mi je cura išla na koncert u Cibonu, a neki dan vidio plakat da je Kutija 28. u Ciboni i ne povežem da je to zbog koncerta.
  • Zagi
    8.8k
    Iskočio mi ovaj video pa...

...možda nekog rokne nostalgija.
  • Mandelinho
    472
    Karlovačko, Heineken i Krušovice u moju kuću ne ulaze, kao i Coca Cola, a ja ne ulazim u SuperSport...Moj mali, skromni doprinos. Živjela Žuja, Pepsi i PSKDr Hofmann

Ja pijem Zlatnog Medvjeda! Kad ga nema onda Žuja.
    Btw, sad smo na Favbetu :wink:
  • Navijač Dinama
    9k
    U takvoj situaciji imat stranackog drzavnog odvjetnika, partiju i predsjednika je ono sto nije normalno.Efes Pilsen

I to bi bio pokušaj premijera da postane hrvatska verzija Putina. Držo bi apsolutno cijelu državu, a prezidente iz njegove stranke bi morao raditi i sprovodit sve zakone koje on htjedne, želi i hoće ili onako kako naredi Brisel.

Jel mozemo dijeliti banove za svakoga tko iole spomene politiku u ovoj svetoj temi?jedan u nizu

Baš smo zlobni. Koliko znam kad si(ne nužno ti, nego svi jbg) u društvu na pivi, sigurno da se politika tu i tamo spomene, priča se, razglaba, cijepidlačenje o istoj, svaki dan ovdje na temi, slažem se, trebali bi opomemut ili nešto, međutim ide to doba godine, izbori, sasvim je normalno da se priča o tome, kad već nema adekvatna tema.

Slažem se da treba biti razgovora isključivo o Dinamu,međutim i ovdje se preomekanulo, zbog koga i čega ne znam, al od foruma se polako pravi one šablonske njemačke tribine, tzv. apolitične brije i sl.

Upravo Dinamo je uvijek bio politički klub, buntovnik sistemima, režimima i slično, i nešto kroz što su se ljudi identificirali puno prije i sada.

Naravno da neće ni ovdje ni bolo igdje šutjet na ljevičarenje, crvenilo ili režim bivše države koji je nadmeće Dinamu, Hrvatskoj i Hrvatima, i koje ugnjetaje skoro 80 godina, kad je ideal i heroj sadašnjeg gradonačelnika Zagreba i kandidatkinje Ivane ušetao i okupirao grad ZG i Hrvatsku državu.
  • Dino
    3k

Puknula me nostalgija za nekad davnim parkingom kraj HNK :love:
  • Sajla
    6.3k
    ukucam ja u google maps koordinate maksimirskog sjevera s BBB majice, ne znam ni sam zašto, valjda da vidim koliko su precizne - i napravim tipfeler. umjesto 45°49′... upišem 45°59′.... i karta prikaže Muzej seljačkih buna u G.Stubici. tradicija bunta od 1986. godine? ne, nego od 1573.!! :rofl:
  • Marktwain
    37
    We did it before it was cool. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.