Karlovačko, Heineken i Krušovice u moju kuću ne ulaze, kao i Coca Cola, a ja ne ulazim u SuperSport...Moj mali, skromni doprinos. Živjela Žuja, Pepsi i PSK — Dr Hofmann
U takvoj situaciji imat stranackog drzavnog odvjetnika, partiju i predsjednika je ono sto nije normalno. — Efes Pilsen
Jel mozemo dijeliti banove za svakoga tko iole spomene politiku u ovoj svetoj temi? — jedan u nizu
Baš smo zlobni. Koliko znam kad si(ne nužno ti, nego svi jbg) u društvu na pivi, sigurno da se politika tu i tamo spomene, priča se, razglaba, cijepidlačenje o istoj, svaki dan ovdje na temi, slažem se, trebali bi opomemut ili nešto, međutim ide to doba godine, izbori, sasvim je normalno da se priča o tome, kad već nema adekvatna tema. — Navijač Dinama
Mamma mia, kakav show!! Jedva čekam da počne!
3 Talijana i onda nek još netko kaže da nam je liga loša. Liga 7, tu smo. :lol:
Mi sad moramo bar 2 Talijana dovest da dođemo u ravnotežu.
Kad već nećemo na klupu, onda bar za prvih 11.
:joke:
7mo — mlinchica
Ne znam da li je to neki adrenalinski bipolarni nalet radi Dinama, ali probudio sam se s nekim blagim optimizmom nakon depresije jučer. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.