• Paggini
    30k

Ja sam sto se popularno zove single issue voter, a taj single issue je stadion Maksimir, a kod predsjednika mi nista nije bitno osim da nije tovar i preferabilno da je dinamovac jer je iovako relativno nebitna pozicija u mirnodopsko doba.

Jebiga.
  • Droljo
    10k
    Meni je jedino bitno da nije iz HDZ-a
    Enter
    Kad već/opet deremo politiku ovod...
  • Nolifer
    8.9k
    Al i drug zoki je tovar i kaj sad? Meni isto jedino bitno da nije iz SDPa\Nemožemo
  • jedan u nizu
    10.1k
    Jel mozemo dijeliti banove za svakoga tko iole spomene politiku u ovoj svetoj temi?
  • Mr Anderson
    9.1k
    Samo da Primorac ne bude, izgleda mi ko psihički poremećena osoba.
  • Nolifer
    8.9k
    Više manje su svi isti tak. Jedino im je do fotelja...
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Da, samo Primorac prica o imigrantima, a pod patronatom njegove presvete stranke je ove godine uvezeno preko 120 tisuca ljudi iz TRECIH zemalja.
    Milanovic nije neki zgoditak, ali tu i tamo cimne HDZ i drzi ih u nekom balansu. HDZ u oba ureda bi bio smak svijesti, ako je vise uopce i postoji.
  • Sljeme
    2.7k
    Nije normalno da predsjednik države vodi jednu politiku, a premijer i Vlada drugu politiku. Država je opterećena stalnim unutarnjim borbama i podmetanjima zbog čega stagnira, a ugrožena je i nacionalna sigurnost.
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Nije normalno da stranka na vlasti svaki mjesec mijenja ministre jer idu po redu na sud. U takvoj situaciji imat stranackog drzavnog odvjetnika, partiju i predsjednika je ono sto nije normalno.
  • Sljeme
    2.7k
    Država u vanjskoj politici mora djelovat jedinstveno i mora bit jedinstvena u odlukama o nacionalnoj sigurnosti i vođenju oružanih snaga, bez obzira iz koje stranke bili premijer i predsjednik. Nek se mrze i ne slažu u stavovima briga me, ali hrvatska nacionalna sigurnost mora bit iznad osobnih netrpeljivosti.
  • don
    8.6k
    samo ne Možemo
  • masacusec
    4.3k
    Nek se mrze i ne slažu u stavovima briga me, ali Hrvatska nacionalna sigurnost mora bit iznad osobnih netrpeljivosti.Sljeme

Aj ti meni reci jesmo li ikada imali premijera i predsjednika koji više voli Hrvatsku od samoga sebe?!
    I u tome lezi problem. Njih se dvojica previše mrze i upravo reperkusija te nekohabitacije jest nacionalna nesigurnost u ovom potencijalnom globalnom nemiru.
  • badjibadara
    4.2k
    A ne, to su druge dvije najpopularnije Dinamove fan page stranice, ako se ne varam...

Stvarno imamo prekrasnu navijacku bazu. Prakticki saplicu nogu vlastitom klubu promoviranjem fejkara. Alo, radi se o najpopularnijim navijackim stranicama... Dolje kod tovara bi glave padale da netko napravi ista slicno.

Edit: Izgleda da i "ovaj" isto radi. Jebli ih ti fejk dresovi, za male pare se prodali radeci kontra kluba.
    NitkoBitan

1tCTXuf.jpeg

Provjereno
  • Crusades
    14.3k
    Kak to da se Kutija nije igrala na Štefanje?
  • nkdz
    937

Mislim da su rekli da je bio zauzet termin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.