Demokracija je(valjda) i svak ima pravo na svoje mišljenje. — Maxova dijagonala
Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično. — Maxova dijagonala
Nije stvar suportonog misljenja nego toga sto trujes svaku temu na ovom forumu.
Koliko ti se samo ljudi javilo ovdje i pisalo da po onome sto pises, ti ne navijas za dinamo nego za nesto drugo — jedan u nizu
Tebi i tebi sličnima je jedini problem što sam se drznuo kritizirat izuzetno loše vođenje sportske politike kluba od strane DP. — Captain America
Stavim ruku u vatru da bi ovdje gorilo i da bi bio jednako ogorčen kao i ja da je bilo koja druga uprava potjerala Bjelicu, a imenovala ovakvog novog trenera. — Captain America
Stavim ruku u vatru da bi ovdje i danas gorilo i da bi bio jednako ogorčen kao i ja da je bilo koja druga uprava potjerala Bjelicu, a imenovala ovakvog novog trenera. Kako su to napravili ljudi kojima si dao povjerenje, spreman si prijeći preko toga i ipak se nadaš čudu. — Captain America
Pa bivsa, kriminalna i nedemokratska i urnebesno nesposobna uprava je smijenila "miljenika" navijača, pogotovo na Zoni. — Paggini
Da smo jos u vrijeme Mamica i Barisica, jucerasnja promjena trenera bi svima bila onako 'meh'.
Jos jedna promjena, nista bitno, trener imao lose rezultate, dolazi novi, ajmo dalje. — jedan u nizu
Mislim da je kod prve smjene Bjelice histerija bila još veća nego ona jučerašnja. — Haza
Niti blizu nije bila ovakva šizofrenija, a maknuli su ga nakon TRI, ponavljam TRI loše utakmice. — Paggini
Cmoljiš za Nenom koji ima najgori skor u povijesti Dinama. — Paggini
Pa bas me zanima zasto ne cmoljis toliko za Biscanom, a za ovom dvojicom cmoljis. — Paggini
Ja od tebe ne pamtim pozitivne kritike — jedan u nizu
Tadasnja smjena sa ovom jucerasnjom nema apsolutno nikakve veze. — jedan u nizu
Gospodin Nenad Bjelica je uzeo rekordnih 8 bodova u LP. Nijedan Dinamov trener nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.