• vjeko1701
    11.2k
    Demokracija je(valjda) i svak ima pravo na svoje mišljenje.Maxova dijagonala

Ovaj forum nije demokracija. Ovo je privatni forum čija pravila stvaraju njegovi vlasnici i osnivači. Hoćemo stat o *ebenoj demokraciji ovdje.

Ovdje nema prava, ima samo poštivanje pravila postavljenih od strane vlasnika.

Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično.Maxova dijagonala

Po pitanju Mamića su jasno postavljena pravila. Po pitanju trovanja tema politikom su jasno postavljena pravila.
  • Captain America
    19.2k
    Nije stvar suportonog misljenja nego toga sto trujes svaku temu na ovom forumu.
    Koliko ti se samo ljudi javilo ovdje i pisalo da po onome sto pises, ti ne navijas za dinamo nego za nesto drugo
    jedan u nizu

Prilikom mojih brojnih kritika na račun bivših vodstava kluba me nitko nije napadao da trujem svaku temu ili da nisam navijač Dinama. Tebi i tebi sličnima je jedini problem što sam se drznuo kritizirat izuzetno loše vođenje sportske politike kluba od strane DP, a o čemu sam krenuo pisati još u srpnju.

Stavim ruku u vatru da bi ovdje i danas gorilo i da bi bio jednako ogorčen kao i ja da je bilo koja druga uprava potjerala Bjelicu, a imenovala ovakvog novog trenera. Kako su to napravili ljudi kojima si dao povjerenje, spreman si prijeći preko toga i ipak se nadaš čudu.
  • Paggini
    31.9k
    Tebi i tebi sličnima je jedini problem što sam se drznuo kritizirat izuzetno loše vođenje sportske politike kluba od strane DP.Captain America

Muda od ČELIKA, pogotovo kad je 99% postova jučer zazivalo rušenje uprave.

Stavim ruku u vatru da bi ovdje gorilo i da bi bio jednako ogorčen kao i ja da je bilo koja druga uprava potjerala Bjelicu, a imenovala ovakvog novog trenera.Captain America

Pa bivsa, kriminalna i nedemokratska i urnebesno nesposobna uprava je smijenila "miljenika" navijača, pogotovo na Zoni.

Niti blizu nije bila ovakva šizofrenija niti ovdje niti po internetu, a maknuli su ga nakon TRI, ponavljam TRI loše utakmice.

Cmoljiš za Jakirom kojeg se smijenilo nakon povjesnih sramota. Cmoljiš za Nenom koji ima najgori skor u povijesti Dinama.

Jel cmoljis za Biscanom koji je jedini bio "nasapunan" od uprave koja ga je smijenila nakon TRI utakmice? Nešto nisam siguran.

Pa bas me zanima zasto ne cmoljis toliko za Biscanom, a za ovom dvojicom cmoljis.

Bas me zanima.
  • emilperska
    7.4k
    Dat cu svoje viđenje na Cannavarov dolazak nakon prospavane noći..
    Smatram da je ovo s Bjelicom čudan rastanak nakon svih onih sjednica od prije 10-15 dana. Nesto se desilo na relaciji trener-SD ili trener-igrači ili oboje gdje je Uprava procijenila da je najelegantniji način za izać iz toga svega otkaz Bjelici jer su očito ionako o tome već razmišljali više puta. Što se točno desilo, saznat ćemo kad NB iznese svoju stranu. No kaj je tu je, nazad nema vise, moramo svi skupa dalje..

Sto se tiče samog Cannavara kao trenera. Ima puno argumenata da budemo skeptični, manje više su svi izneseni. Ono što može veseliti je sljedeće:
    1. Ima neki svoj put. Išao je kroz tu Kinu. Očito za novcem. Ali neke uspjehe tamo i je ostvario. Totalni lajbel trenerski nije. Angažmani u Italiji su mu takvi da je vodio njihovu verziju Dugopolja u prilično beznadnoj situaciji i nije napravio ništa. Ali to se i očekivalo. Angažman u Udinama je očito odličan bio. Malo sam iščitao. Puno su mu zahvalni radi ostanka u ligi i žale sto nije ostao. Valjda i to znači nesto.
    2. On je prva zlatna lopta koja je kao trener radila u RH. Nešto ipak znači. I u kontekstu senatora i u kontekstu eskpada MMAe i sličnih.
    3. Ovo je all in od strane SDa s njim. SD zna da je njegova glava sljedeća. Zato želim vjerovat da je promozgao dobro što radi.

Ne znam da li je to neki adrenalinski bipolarni nalet radi Dinama, ali probudio sam se s nekim blagim optimizmom nakon depresije jučer.

Nadam se najjačem roku nakon 2007. i tituli. Sve osim toga je put u..
  • jedan u nizu
    10.5k
    Stavim ruku u vatru da bi ovdje i danas gorilo i da bi bio jednako ogorčen kao i ja da je bilo koja druga uprava potjerala Bjelicu, a imenovala ovakvog novog trenera. Kako su to napravili ljudi kojima si dao povjerenje, spreman si prijeći preko toga i ipak se nadaš čudu.Captain America

Bas sam danas komentirao sa prijateljima zapravo slicnu ali obrnutu stvar.
    Da smo jos u vrijeme Mamica i Barisica, jucerasnja promjena trenera bi svima bila onako 'meh'.
    Jos jedna promjena, nista bitno, trener imao lose rezultate, dolazi novi, ajmo dalje.

Sada, posto je ipak nova uprava, svaki potez se gleda pod povecalom, i onda na neku reakciju ide drvlje i kamenje. Nije to nuzno lose, to je ujedno i dokaz da smo demokracija i da konacno na neki nacin mozemo iskazivati nezadovoljstvo i da se nadamo da ce se nesto promijeniti.

Ali, uvjeren sam da je najvise negative oko Bjelica/Cannavaro upravo zbog novih ljudi jer vecina trolova jedva ceka da napise nesto tipa ''eto vam Zajec'', ''eto vam Maric'', ''eto kada ulica vodi klub'', a zapravo samo manji dio ima normalni nacin kritiziranja.

A ti si upravo tip osobe koja jedva ceka da se nesto desi da mozes popljuvati nesto i reci ''jesam vam rekao''.

Ja od tebe ne pamtim pozitivne kritike, odusevljenje igrom, pobjedom, bilo sta pozitivno vezano uz klub.
    Uz tebe povezujem samo negativu oko istih stvari, a sve negativno sta se desi ti povezujes sa tim istim stvarima i samo likujes i javljas se samo kada treba likovati.

Ne kazem da nisi nikad nesto drugacije napisao, nego ostavljas takav dojam, ne samo meni, vec i prema puno forumasa ovdje. Na spomen tvog nicka dolaze samo takve asocijacije, a to nije zato jer imas drugacije misljenje.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Kad smo vec kod smjene trenera jelte.

Zanimljivo je misljenje puka.

Kada se smijenio Jakir i kada se trener trazio neko vrijeme (pa nam je jednu utakmicu vodio i pomocnik) bacalo se drvlje i kamenje na sportski sektor i kako su mogli smijeniti bez da imaju drugo ime.
    Pa jesu li oni normalni, zasto tako ishitreno, kakvi su to amateri, smjenjuju a nemaju drugo ime bla bla bla.

Sada slicna situacija, losi rezultati, sve. Oni odluce potraziti drugo rijesenje kao vecina velikih klubova. Nadu drugo ime, smijene trenera i postave drugog PRIJE pripremnog razdoblja i opet ne valja.

Pa mislim, koji vam je kurac generalno?

Ni ja nisam sretan smjenom Bjelice, smatram da je trebao dobiti rok i pripreme i da vidimo sta ce se desiti nakon toga, ali izgleda da je svekoliko pucanstvo uvijek ljuta odlukom sportskog sektora kakav god nacin oni odabrali.
  • Haza
    7.3k
    Pa bivsa, kriminalna i nedemokratska i urnebesno nesposobna uprava je smijenila "miljenika" navijača, pogotovo na Zoni.Paggini

Treba prestati etiketirati bivše uprave kao kriminalne, time na neki način i klub nazivamo kriminalnim, a taj narativ tovari imaju na društvenim mrežama godinama.
    Mamić je pravomoćno osuđen, mnogi su mu držali lojtre, i to vrijeme je iza nas...

Vidimo sad da nije lako biti u Upravi Dinama i kad imamo ajmo to reći nekakvo jedinstvo navijača Dinama, nekakvu pozitivu, došli smo do ove šizofrenije kakvu imamo ovih dana.

Tanka je granica od sposobnog i nesposobnog kad je Dinamo u pitanju.

Ono što se ipak slažem s moderaturom i administratorima, ovaj forum ima svoja pravila, ako netko svaki dan u više navrata ponavlja jedno te isto, dolazimo do gušenja foruma koji više nije pregledan, a samim time gubi na kvaliteti. Razmotrio bi opciju ograničavanja postova na dnevnoj razini.
  • Haza
    7.3k
    Da smo jos u vrijeme Mamica i Barisica, jucerasnja promjena trenera bi svima bila onako 'meh'.
    Jos jedna promjena, nista bitno, trener imao lose rezultate, dolazi novi, ajmo dalje.
    jedan u nizu

Mislim da je kod prve smjene Bjelice histerija bila još veća nego ona jučerašnja.
  • ElDorado
    1.2k
    Kad se u Dinamu snjeni trener potpuno opravdano onda je narativ ‘uprava je nervozna ne zna šta radi’, kada se to npr desi u Milanu onda je ‘nakon serije losih rezultata smjenio se trener i odma vec doveo novi’.
    Jutrasnji podcast SN di dva pretila debila talambasaju da se Zeko skriva i da uprava ne zna sta radi je najbolji primjer.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Mislim da je kod prve smjene Bjelice histerija bila još veća nego ona jučerašnja.Haza

Tadasnja smjena sa ovom jucerasnjom nema apsolutno nikakve veze.
    To ne da su kruske i jabuke, nego kruske i indijski orascic
  • Captain America
    19.2k
    Niti blizu nije bila ovakva šizofrenija, a maknuli su ga nakon TRI, ponavljam TRI loše utakmice.Paggini

Bišćan je imao vrhunsku pripremu utakmice, ali njegovo vođenje utakmice i prilagodbe su bile katastrofalne. Ni Bjelica ni Jakirović nisu ni približno psihički potonuli kao što se to njemu dogodilo. Mnogi smo vidjeli da to jednostavno neće ići. Dodaj tu i cijeli cirkus prije utakmice s AEKom, da smo ostali bez ogromne love golom u zadnjoj sekundi, da ga igrači nisu pratili i nije ni blizu situacija kao današnja.

Cmoljiš za Nenom koji ima najgori skor u povijesti Dinama.Paggini

Gospodin Nenad Bjelica je uzeo rekordnih 8 bodova u LP. Nijedan Dinamov trener nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama.

Pa bas me zanima zasto ne cmoljis toliko za Biscanom, a za ovom dvojicom cmoljis.Paggini

Dio sam napisao gore. Također, poprilično poznati nogometni djelatnik mi je najavio pretprošlo ljeto da će Bišćanu stožer doći glave jako brzo. Bišćan je prijateljskom linijom popunio stožer umjesto da je gledao stručnost. Kondicijski trener je već opjevan, a s obzirom na vođenje utakmice je i ostatak stožera tamo bio s biciklom.

Ja od tebe ne pamtim pozitivne kritikejedan u nizu

Kača, Pjaca, Bjelica i dobit će prst gore ako dođe Galešić. Ostatak ne odobravam.
  • ElDorado
    1.2k
    Ova uprava i ona uprava nemaju bas nikakvih dodirnih tocaka i ta spika sposobnosti/nesposobnosti je samo izlika za podmetanja. Ovo je demokratski izabrana uprava s neovisnim ljudima a ono je bila interesna mafijaska organizacija. Ne moze ih se usporedjivat na niti jedan nacin.
  • Haza
    7.3k
    Tadasnja smjena sa ovom jucerasnjom nema apsolutno nikakve veze.jedan u nizu

Mislim da su obje smjene isti razlog, jako težak karakter Bjelice. Gotovo sam 100 posto siguran da smjena Bjelice nema veze s lošim rezultatima u HNL-u. Iz Osijeka je također otišao prvenstveno jer se miješao u sportsku politiku kluba i posvađao sa svima u gradu. To je predsjednik Osijeka jasno i komunicirao prema medijima. To je samo moje mišljenje, možda netko ima precizne informacije.
  • Paggini
    31.9k
    Gospodin Nenad Bjelica je uzeo rekordnih 8 bodova u LP. Nijedan Dinamov trener nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama.Captain America

Gospodin Marko Marić zahvaljujući svojim znanjima i vještinama je klub uveo u nikad bitniju Ligu prvaka i zaslužan je za rekordnih 8 bodova u LP. Nijedan Dinamov SD nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama.

:)
  • Nino Bule
    15k

Nije bas ni forum smetlište na kojem se moze pisat da klub vodi vojislav šešelj na daljinski upravljač, ako neko ima neku teoriju urote za podjelit moraju postojat dokazi, miro i captain znaju bacit udicu na mjeru pa prolaze bez banova al jasno je sta insinuiraju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.