• NKDZ86
    2.2k
    nažalost ima i takvih....
  • Mr Anderson
    8.9k

Jebi ga, ljudi ne kuže da su porazi sastavni dio nogometa ko i pobjede. Krize se smjenjuju s uspješnim serijama. Općenito nam fali više sportske i navijačke kulture. Dosta ljudi to nema i onda se liječe frustracije i truju teme. Likovi koji ne mogu dva na nogi napraviti prednjače. Nije sve crno bijelo u nogometu.
  • seljak86
    2.7k
    Neću ti lagat, imat dijete je hrpa posla, pogotovo kad je jako mala beba. Ali svakako se "isplati". Ja sam postao otac prije 8 mjeseci i sve nekako gledaš drukčije, ne živiš više samo za sebe i svoje ciljeve.

Nemoj samo upast u zamku "nisam u glavi spreman za dijete" jer realno nećeš nikad bit, za to jednostavno treba truda i volje bez obzira kad ga dobiješ, bolje kad si mlađi dok još imaš energije :grin:
  • Mr Anderson
    8.9k
    Točno tak. S djecom se treba baviti stalno, pogotovo dok su mali, uvijek treba za to naći vremena i podrediti se njima. U većini brakova to žene više preuzmu na sebe nego muški, to je tako, ali moramo i mi naći više vremena. Ja sam se bio trudio biti s njima što više, sad mi je žao što nisam još više. Kosa mi se diže na glavi kad danas vidim roditelje kak klincu od 2-3 godine gurnu mobitel u ruke da se igra kak bi oni mogli na miru kavu popiti.
  • Droljo
    9.4k
    jedino me još drži to da ovdje u moru negative ima pokoja korisna informacija i poneki kvalitetan upis.Oluja

Pogotovo na šanku...
  • puxigadjurdja
    1.9k

ako se išta u životu "isplati" to se isplati.

Toliko da te ni ova orgijanja ne diraju toliko.
  • Paggini
    27.8k
    Aj dobro, razmislit cu
  • Marley
    2.1k
    Ja placem :lol: :lol: :lol: hvala ekipa, sto se danas ipak smijem.

Ali koji lik ovaj Paggini, ne mogu ga prokuzit nikako koja je "sorta".
    Zapravo sam si taman bila formirala neku sliku u glavi kakav je to tip, a onda me syebao izjavom da ima najbolju prijateljicu. Hm.
    (Da ne mislite da sam neka bolesnica koja analizira forumase, ne, to mi ide automatski, da se stvara neka slika)

Kad bi se bar kolega malo vratio na tu temu, best frendice. Sta to fakat postoji? Muskarci i zene kao "samo" frendovi. Sad ce me Paggini glatko izignorirat, but that's ok :smile:

U vezi djece...dobra ideja je poceti sa psom, da. To mozes i dok si solo. Zahtijeva dosta love, vremena, strpljenja, bla bla... a sto se djeteta tice, jos je kompliciranije, jer bi prvo trebao naci normalnu zenu. Dobro, ne nuzno *normalnu*, to je danas precijenjen pojam, ali ono... sto ti je vec bitno kod zene. Nemoj se samo zayebat pa reci "samo izgled" jer ne budes se tako previse usrecio u buducnosti, a ni dijete :rofl:
  • Paggini
    27.8k
    Kad bi se bar kolega malo vratio na tu temu, best frendice. Sta to fakat postoji? Muskarci i zene kao "samo" frendovi. Sad ce me Paggini glatko izignorirat, but that's ok :smile:Marley

Pa imam ih više, butre koje ne želim gledat gole, a zabavne su za druženje i priču.

Nije neka filozofija pretjerana. :fear:
  • Marley
    2.1k
    ali cekaj. Kako onda izgledaju, ako ih ne zelis gledat gole? Ruzne ili sta :lol:
  • Paggini
    27.8k

Pa izgledaju ok, ali nisu mi privlačne i to je to, nema stvarno neke filozofije u tome.

Ne kužim te rasprave iskreno, mislim uvijek sam imao siroko drustvo jer sam takva osoba, pa je u tu kategoriju upalo i ponešto žena jbg, ali nije sad da svaku ženu koja mi se obrati želim povalit.

#nohomo
  • jedan u nizu
    9.6k
    onda me syebao izjavom da ima najbolju prijateljicu. Hm.
    (Da ne mislite da sam neka bolesnica koja analizira forumase, ne, to mi ide automatski, da se stvara neka slika)

Kad bi se bar kolega malo vratio na tu temu, best frendice. Sta to fakat postoji? Muskarci i zene kao "samo" frendovi.
    Marley

Muskarci i zene kao prijatelji apsolutno da.
    Ali po meni, ne kao best frendovi.

Koje god ljude sam znao, a imali su best frendove suprotnog spola, i tvrdili da to postoji, su na kraju prekinuli ta prijateljstva. Ili su postali par, ili su se razisli jer je jedna strana ipak htjela vise.

Tako da bih rekao tko god misli da moze imat najboljeg prijatelj suprotnog spola, da je to glupost.

Pod najboljeg prijatelja mislim na stadij prijateljstva kada se mozete cuti gotovo svaki dan, nekad sa konstruktivnim razgovorima a nekad samo neki meme, glupost, zajebancija.
    Netko s kim mozete pricati satima, ali i netko pored koga mozete sjediti satima, skoro nista ne progovoriti i onda pitati 'sutra isto?' Netko koga ces pozvati, ''ajde samnom do trgovine, neda mi se sam'', ili netko tko ce otici s tobom obaviti bilo kakav beznacajan posao (otici po doznake, oprati auto, pokupiti stvari iz kemijske cistionice) tek toliko da ti pravi drustvo, a nece se izmotavati kad mu kazes 'ajde sa mnom'.

Takav oblik musko/zenskog ne postoji. A kada postoji, to je zato jer jedna strana ne zeli priznati da hoce nesto vise. :D
  • jedan u nizu
    9.6k
    nije sad da svaku ženu koja mi se obrati želim povalit.Paggini

pedercino :lol:
  • Paggini
    27.8k
    Ali po meni, ne kao best frendovi.jedan u nizu

E alo, da da, malo vidim da sam.sjebao.

NIJE MI ŽENSKO NAJBOLJI FREND, NEMOJTE ME KRIVO SHVATITI, IMAM JA SVOG KUMA KAO I OSTALE KUMOVE ZA SVE TE SINOVE BUDUĆE.

A jebote, sjeb s moje strane, najbolja frendica je vise kao najbolja medju frendicama, a ne najbolja od svih frendova.

Eto sta ti nepaznja napravi

pedercino :lol:jedan u nizu

Haha pa zato sam napisao #nohomo
  • serbus
    4.4k

Malo koncentracije taman kad smo lagano počeli zaboravljati onaj uzorak kaputa, upadaš u novi mlin :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.