• GaijiZG
    2k

Zamisli promovirat one night standove. Tu se nitko nikad nije usrećio. Emotivno i moralno to samo spali ljude, pogotovo žene.
  • Droljo
    32.4k
    Na zenu vise ne racunas? — NitkoBitan

Ak misliš na moju naj radije ne bih al šta je tu je :rofl:
  • Majki2111
    4.3k
    Manjak prilika. Ne manjak želje. Neke me dožive ženstveno. Nježniji karakter, a muževan izgled. Jedno ne spojivo s drugim.

Ma ne vjerujem da je ima nešto u tome. Di si to čitao? Ja sam ti nula a nježniji karater, bez šprehice.
  • Nolifer
    15.8k
    Koja je razlika između babe u svatovima i Hajduka u Europi? Baba u svatovima izdrži barem dva kola...

:lol:
  • Dinamosaur
    3.6k
    Japanci imaju na zamolbi za posao kućicu za krvnu grupu
    ..kod nas nisam nikad cuo da te netko pita, osim Crvenog Križa
  • Droljo
    32.4k

Japanci su mega carevi i evoluirali su brže od ostatka svijeta. Tak da sigurno ima smisla zakaj to traže...
  • jedan u nizu
    20.2k
    Japanci su mega carevi i evoluirali su brže od ostatka svijeta. Tak da sigurno ima smisla zakaj to traže... — Droljo

Ma nije, pa vidiš da traže da vidiš kakav si karakterno.
    Kao sto ne zelis spajati vagu, škorpiona i djevice u jedan kolektiv, ne želiš niti 0 i A krvnu grupu.
    Logično.
  • Tundra
    694
    Old Pharmacy Pub - već neko vrijeme su istaknute 2 dinamove zastave — Sajla

Istaknuli su ih prije tekme s Qarabagom i ostavli nakon toga. Često znaju istaknuti zastave Dinama prije nekih većih tekmi
  • masacusec
    8.3k
    Istaknuli su ih prije tekme s Qarabagom i ostavli nakon toga. Često znaju istaknuti zastave Dinama prije nekih većih tekmi — Tundra

Neki naši dečki su tamo radili / još rade....
  • serbus
    6.2k

Jebiga majki da bi ti veza potrajala probaj i ti bar jednom platiti curi kavu,sok, a ne da ona sve plaća. Kad izađete da ju ne tjeraš da pije vodu a ti jednu pivu šest sati... Možda te krene...
  • DrawTube
    7.1k
    još i suptilno pokaže novčanik pri plaćanju..
  • Dinamosaur
    3.6k
    mozda @Majki dobije ideju, tamo bi bio car, em je strucnjak za kemiju, em 0 krvna grupa..yakuza potencijal
  • Marley
    6k
    Mene sad zivo zanima kako to Majki izgleda :cool:
    Kad kaze nespojiva kombinacija muzevnog izgleda i njeznijeg karaktera.

Btw. ne slazem se uopce da je nespojiva i losa kombinacija, bas suprotno.
    Nego ocigledno potrefi krive zenske.

Zapravo Majki, sto podrazumijevas pod "njezniji karakter"?
  • Dinamosaur
    3.6k
    logično je da 0 ima prednost
    ..nula, nula, samo nula..
  • GaijiZG
    2k

A ono, svojevrsna pseudoznanost, ali inače dobro predvidim krvnu grupu. B+ se razvila na euroazijskoj stepi, najmanje su osjetljivi na mliječne proizvode, skloniji su bakterijskim infekcijama, duži trup kraći udovi. Karakterno lijeniji od drugih, umjetnički tipovi.

0 su najnametljiviji, udovi duži od trupa, većina uspješnih sportaša su 0, rijetka krvna grupa ali u Hrvata skoro najdominantnija i to donekle objašnjava naše sportske uspjehe. Fokusiraniji ljudi, manje skloniji apstraktnom razmišljanju, teže razmišljaju out of the box. Najkasnije ulaze u pubertet što im omogućuje duge udove, najviše su skloni alergijama.

A su najpasivniji, udovi jednako dugi kao trup. Teško planu, to je to kaj znam o njima.

Davno sam to istraživao, najviše istine ima u dužini udova i kakav vam je imunosustav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.