zamisli samo da sada ugasimo Dinamo,Dragovoljac,Lokomotivu i idemo osnivati novi klub,od Dinama uzmemo igrače jer su najkvalitetniji,od Lokomotive stadion jer je "najljepši"(karikiram) i od Dragivoljca dres i eto pošto smo uzeli igrače i struku od Dinama novi klub će preuzet sve trofeje i tradiciju od istog,a ovo dvoje 'ko šiša... — FLYZG
nismo komunjarski klub,i kakve veze sada to ima,ideologija...,eto onda smo po tome židovski klub ako ćemo tako gledat od Građanskog jeli... — FLYZG
mislim da smo ipak malo predaleko otišli i vidim da je tebi problem u cijeloj priči ideologija,što je recimo meni na zadnjem mjestu bilo kakvo politikanstvo i iskreno ne djelim ljude po vjeri,naciji itd... i da,uopće me ne zanima koliko je zidova(vjerojatno židova) danas u klubu... — FLYZG
i da,uopće me ne zanima koliko je zidova(vjerojatno židova) danas u klubu... — FLYZG
..zamisli samo da sada ugasimo Dinamo,Dragovoljac,Lokomotivu i idemo osnivati novi klub,od Dinama uzmemo igrače jer su najkvalitetniji,od Lokomotive stadion jer je "najljepši"(karikiram) i od Dragivoljca dres i eto pošto smo uzeli igrače i struku od Dinama novi klub će preuzet sve trofeje i tradiciju od istog,a ovo dvoje 'ko šiša... — FLYZG
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.