• Filip 91
    1k
    Maricu smijeni sebe, a ne druge. MCOIS
  • Paggini
    31.2k

Sta si se sad na Bjelicu prebacio? Bjelica nije doveo pojačanje u nijedan klub od Dinama, dapače, neke je unazadio godinama. :)
  • Zg123
    756
    evo upravo usao na tu ig stranicu i nigdje ne pise da jedan oce pojacanja a drugi prinove, dakle lazes. Pise da jedan oce dovesti jedne igrace a drugi neke druge
  • Pulfer
    131
    U svakom normalnom klubu sportski direktor je u vertikali iznad trenera. Sta god netko misli o Maricu i Bjelici, ostavit trenera i maknut SDa u ovakvoj situaciji bi bilo poprilicno nerazumno.

Nadam se da su odrasli i zreli ljudi, i da ce sjest i dogovorit se za dobrobit kluba i navijaca. Imamo predsjednika Uprave, nek sjedne s njima i rijesi situaciju.
  • Captain America
    19.1k
    evo upravo usao na tu ig stranicu i nigdje ne pise da jedan oce pojacanja a drugi prinoveZg123

Dovoljno je vidjeti što je šegrt doveo u zadnjih godinu dana. Anderson Costa, Junior i Carlos su za ovo što se nakupilo u svlačionici Soudani.

Bjelica nije doveo pojačanje u nijedan klub od Dinama, dapače, neke je unazadio godinama. :)Paggini

Ko je doveo Miereza za kojim se i danas ovdje slini u Osijek? Čovjek je došao početkom 9. mjeseca u Osijek i doveo brzo igrače s kojima se borio za naslov do kraja sezone. Mi smo tu sezonu igrali 1/4 finale EL i s tako moćnim Dinamom se Bjelica borio.
  • bbb medimurje
    3.5k
    da cujem onda tvoje misljenje o svemu
  • Paggini
    31.2k
    Ko je doveo Miereza za kojim se i danas ovdje slini u Osijek? Čovjek je došao početkom 9. mjeseca u Osijek i doveo brzo igrače s kojima se borio za naslov do kraja sezone. Mi smo tu sezonu igrali 1/4 finale EL i s tako moćnim Dinamom se Bjelica borio.Captain America

Navijači Osijeka, svih 20, nekako imaju drugačije mišljenje...
  • Big Daddy
    1.4k
    Bu netko stao na kraj ovom ludilu?! Kakav krvavi Cannavaro, pa nije to kao igrac od prije 20ak godina, pa nismo mi tovari da na nama neka slabna IGRAČKA imena skupljaju iskustvo?! Di su pojacanja, kakve su ovo pizdarije oko malog Mikica?! Za ovo se nismo
    borili.
  • Zagreb1992
    1.9k

Zašto onda ne napišeš prolaz protiv Betisa ? Isto tako Jakiru treba dati velike zasluge jer je vodio ekipu do naslova i omogućio na kraju krajeva tu LP
  • GeneralNapoleon
    160
    Dakle ako je izbor izmedu Marica i Bjelica mislim da ne smije bit dvojbe da Maric mora popit pedalcinu.
  • Crle
    616
    Koja je poanta jednu sezonu boriti se za naslov i onda nakon toga oporavljanje godinama?

S tim da je po Bjelici za gubitak naslova kriva Rijeka jer je igrala 120% protiv Osijeka. Eto kakav je on lik.
  • Big Daddy
    1.4k
    Svima je jasno da Maric nema kaj vise traziti u klubu. Za njega je S. Belupo prevelik klub, a kamoli Dinamo.
  • Mali dioničar
    16.4k
    Rezultati Dinama su ispod svake razine ovo proljećesebenico

Meni su proljetni rezultati sasvim zadovoljavajući.
  • Nogo
    4.5k
    Ako ima istine u svemu Marić već danas mora biti bivši.
    S druge strane dovesti Mancea, Boromisu, nekog trećeg kao Sd-a da Bjelica ne može raditi i dovoditi svašta po želji!
  • i more je plavo
    1.2k
    Bjelica hoce naslov prvaka, a Maric pogoditi igraca za dalju prodaju.
    Bjelica je i prosli puta inzistirao na iskustvu i kvaliteti.
    Istu stvar imao je i u Osijeku, nakon sto je doveo igrace s kojoma se borio za naslov, slijedece godine su nastali problemi jer je on zelio upgrade, a celnistvo kluba je bilo za štednju.

Sad......nama treba i pronalazak i prodaja talenata, ali mislim da je naslov ovog trena prioritet, a onda slijedece godine promocija klinaca, kad se uzme lova od plasmana u LP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.