• blue heart 72
    1.9k
    Da se razmemo, nisam bil za Bjelkana, a za Cannavara sam jos manje. Ako se ipak ide u suludu smjenu, jedino rjesenje bi bio Kek. Sada da li je on uopce realna i dostupna opcija, to je sada vec neka druga prica. Moji favorit je bio U. Fischer, ali u ovom trenutku dok smo na -7, bi to bilo ipak prerizicno. Kek ipak zna dosta i o nasoj ligi, kao i o nasoj momcadi, tako da AKO promjena, onda samo MK
  • Zagreb1992
    1.9k
    Pljuca se po upravi, a koliko vidim Nenad je i dalje trener..Što ako se dogodi neka top ponuda za Bjelicu koju on prihvati ? Jel bi opet bila uprava kriva ?
  • Nolifer
    9k
    Više sam za smjenu Marića, nego Bjelice...I ne treba se nikog štitit, jer ak nejde nejde i zašto bi onda klub trpio krizu i loše rezultate, radi nekog tvrdoglavog i malicioznog?
  • sebenico
    1.2k
    Rezultati Dinama su ispod svake razine ovo proljeće, ali Bjelicu se ne želi maknuti zbog rezultata nego jer ne odgovara nekima u klubu, a mislim da je svima jasno kome. On sigurno ima najbolji uvid kako sportski sektor funkcionira i shvaća da su sabotaže na svakom koraku, a po karakteru je borac i to ga boli.To se vrlo jasno može uvidjeti iz njegovih izjava. Dovoljno je pročitati izjave o'' igračima s ovih prostora'' ili izjavu od prije tjedan dana da ''Dinamo neće nitko ucjenjivati niti reketariti'', a onda se pojavljuju priče o transferu od par milijuna eura za nekog stopera iz Rijeke koji s 24 godine ima tri tekme odigrane izvan hnl-a.
  • austrijanac
    4.8k
    To se trebalo ranije odradit, ovo je samo neozbiljno.

Ali dobro, volio bi više Ruuda, ali otiso u Leicester.
  • don
    8.9k
    i kad klub dobije konačno koliki-toliki mir (makar taj mir bia zbog praznog vikenda odnosno bez utakmica), ljudi u klubu odluče vratit Dinamo na njegovo klasično razdoblje u zadnje vrime - kaosi, nemiri, sjednice i neizvjesnosti oće li netko ostat ili će dobit otkaz. I da ostane sad Bjelica, svejedno ću učinili štetu.
  • Tradicija bunta
    6.9k
    je, bjelica je inace poznat kao borac protiv zubarina, rikverca i talova s menadzerima...
  • Nogo
    4.6k
    Neću ništa komentirati dok ne bude objavljeno službemo ili neki demantij. Mislim da nema smisla.
  • Dzgšb
    1.2k
    Meni samo nije jasno , dovodiš Cannavara ,3 trener u 3 mjeseca , tko će odgovarati za 3 milijuna eura odštete Bjelicu i stožeru, plus Jakiroviću i zašto neće Marić? Plus Mmae ,to je 6-7 milijuna Mariću vrijeme je..

Zar smo se za to borili? Puno pitanja nigdje odgovora ?
  • Noel
    7.8k
    Smijali smo se godinama četnicima sa mediterana a postajemo kao oni. Zašto se onda uopće dovodio Bjelica? Pa nije valjda da nisu znali ko je Nenad Bjelica i kakvo ima stajalište o nekim stvarima i nekim ljudima..
  • Dinaminjo
    1.1k
    Prestanite reagirati na svaku glasinu
  • Bosskovitz
    13.4k
    ljudi u klubu odluče vratit Dinamo na njegovo klasično razdoblje u zadnje vrime - kaosi, nemiri, sjednice i neizvjesnostidon

Propustio sam, što su to točno ljudi u klubu sad napravili?
  • KristijanHR
    57
    hoce li netko stati u ime kluba i izaci pred ove sugave medije??
  • Olmic
    3.8k
    na skijaci su
  • pencilneck
    731
    Sve razumijem sto se pise, osim jednog - da je ovo los tajming. Zasto je ovo los tajming? Pa bolje smijeniti Bjelicu sad PRIJE pocetka priprema, nego nakon kiksa u Osijeku 2 tjedna nakon priprema. A da ga se smijenilo prije tjedan dana, nikakve znacajne razlike ne bi bilo jer igraci ionako nisu u Zagrebu do pocetka sijecnja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.