• Olmic
    3.8k
    Mourinhov pomoćnikSibirski plavac

Karanka
  • Joza
    611
    Štimac,Sibirski plavac

Daj nam Štinca. Kad već gori, neka sve izgori.
  • Sven
    63
    To je sve legitimno, ali ne znam koji je trener dosao u Dinamo s nekim ozbiljnim referencama (osim Bjelice) i koje su to reference koje ocekujemo da trener ima? Ni meni se to ne svida, ali vjerujem da nije lako dovesti pravog dobrog trenera. Pogotovo s obzirom na podnevlje u kojem se treneri mijenjaju kao na traci. Htio sam reci samo da o Cannavaru ne znam nista ali da ga necu popljuvati prije nego sto prode neki period koji se moze uzeti kao relevantan uzorak
  • Olmic
    3.8k
    ČačkeSibirski plavac

On je tesko bolestan
    Stimac nije opcija

Kovac ili Bilic? Oboje bi nas odbili bez pardona
  • Captain America
    19.1k
    ŠtimacSibirski plavac

Ja bi Šticu pa nek sve gori. Ako je cirkus, nek bude do kraja.

Kovac ili Bilic? Oboje bi nas odbili bez pardonaOlmic

Mirko Jozić!
  • Jurki
    13.8k
    znaci klub koji ima dobre rezultate u Europi, ima veci proracun valjda od svih sportskih kolektiva u drzavi zajedno... nemre dopeljati postenog trenera i postenog stranog igraca.
    U vrazju mater onda sve. I mogu se pitati kak je onda Hrvatska veoma uspjesna u sportu ako je najbogatiji klub u drzavi nesposoban dopeljati struku koja to je, a ne ljude koji su dopeljani po pitaj Boga kojom linijom?
    U kome je onda problem?
    Dal pravi strucnjaci ne zele doci u Maksimirsku 128 ili su ljudi koji vode klub nesposobni?
  • Sven
    63
    Nazalost ja ti na to ne mogu dati odgovor, ne znam. Place koje dajemo trenerima nisu u rangu onih placa koje mogu dobiti vani. Vjerujem samo da to nije lako jer bi se to inace dogadalo i prije i drugi oko nas bi to radili. Mladim trenerima treba vrijeme, a starijima lova. Mi ne mozemo dati ni jedno ni drugo, to je moje misljenje
  • Papastrumf
    13.2k

O čemu da se mi očitujemo? Ljudi, o čemu vi pričate? Nadređeni Bjelici je SD, iznad njega je Uprava i IO.
    Što bi ja tebi mogao napisati na sve ovo što se piše osim vlastitog mišljenja? Niti sam upoznat s odlukama niti odlučujem o ičemu vezano za sportska pitanja, kao i ostali kolege ovdje.
  • don
    8.8k
    nema se šta bilo tko iz kluba očitavat na običnom navijačkom forumu.

ali se zato klub triba očitat po pitanju toga šta izlazi u medije i kakvo rasulo u klubu vlada uzimajući u obzir samo članke.
  • Jurki
    13.8k
    ok bitno da imamo 10 milja eura za otpremine trenerima ..
    pa sad ako nemremo dopeljati trenera koji bi u 2 sezone pobral 10 milja eura (koje bumo btw dali za Cacica, Biscana, Jakira i Bjelicu) i napravil pravi posel i zdigel klub na razinu vise..
    onda motaj kabele.. i ko je zadnji nek ugasi svjetlo.
  • GeneralNapoleon
    160
    Mi smo znaci pet dana prije pocetka priprema i jednog od najbitnijih zimskih rokova ikada u situaciji da nam treneru visi mac nad glavom

Razlozi za to nisu jasni ali lako moguce da je sukob interesa izmedu njega i Marica. Znaci moguce je da moramo birat izmedu Bjelice i Marica.

S jedne strane imamo dakle Bjelicu sa katastrofalnim nizom u HNLu, bez igre, te dokazano losem sportskom direktoru koji uglavnom samo dovodi izluzene skart igrace koje je nekad vodio.

Sa druge strane nam je Maric. Po meni glavni krivac za ovo sranje. Covjek koji je uspio zasrat ljetni rok, koji nije dogovorio filijalu, koji nas krca strancima i koji takoder nije u stanju izvlacit kvalitetne igrace iz rukava. Takoder se meni cini da on nije svijestan koliko je Dinamo velik i kako se treba prikladno tome ponasat.

Ako se odlucimo za Bjelicu on ce nam vjerojatno zasrat prijelazni rok i nakrcat nas preplacenim izluzenim skartom.
    Odlucimo se pak za Marica ce on takoder vjerojatno zasrat rok i dovest katastrofalnog stranog trenera tipa Cannavaro po svojoj zelji, te jos stranih igraca koji isto nista ne valjaju.

Mi smo se doveli u situaciju gdje sto god da napravimo u velikom smo sranju, jer ja osobno ne bih volio dat prijelazni rok ni jednom ni drugom u ruke. Otkaz su zasluzila navjerojatnije obojica. Ali u tom slucaju bi trebali novog sposobnog SDa koji ce dovest novog sposobnog trenera. A tako bi vjerojatno isto sve kolabiralo.

Sad se jos jasnije vidi da se Marica trebalo otjerat vec prije mijesec dva i dovest novog sposobnog SDa koji bi sad imao slobodne ruke.

Ja bi tendirao da izbacimo Marica i ostavimo Bjelicu te pokusamo dovest nekog SDa odmah. Mozda Boromisu iz Olimpije jer tesko da cemo sad nac nekog jaceg. S time da moja zelja Boban vjerojatno nema nikakvog interesa se kopicat u ovoj situaciji.

Ali ovo sve naravno samo vrijedi ukoliko su pretpostavke tocne.
  • Mr Anderson
    9.2k
    Da smo ostavili Čačića, rezultat nebi bio lošiji, a uštedili bi par milijuna za otpremnine.
  • Captain America
    19.1k
    Prenose Dinamove kronike na IG članak iz 24 sata da je puklo između šegrta i generala zbog pojačanja. General želi pojačanja, a šegrt želi prinove.

Zanime me ko šegrta još drži na ovom poslu? Ovo je kao da biraš između između Sofie Vergare i ivane kekin.
  • Facke
    4.6k
    Bravo bravo ! Veliki bravo! Maric van.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.