• Time
    963

Pa i jest,ali onom pobjedom na Poljudu i rujevici...kao prvaci smo igrali odmah playoff
  • Paggini
    31.9k
    Sad bi ti uspoređivao jednog protivnika iz Azerbajdžana koji nas je u Maksimiru dominirao kao City...NORTE

Toliko nas izdominirao da su zabili ravno nula golova u dvije utakmice. Tom logikom smo i mi izdominirali osijek na maksimiru, Loksu na Kranjci? Pa sta se onda žalimo da nismo dobri, dominiramo ko City.

Jakir ima svoje zasluge za ulazak u LP, kao što ih ima i Marić. Bjelica ima svoje zasluge za 8 bodova u LP, kao što ih ima i Marić, a isto vrijedi i za sramotnu HNL polusezonu.
  • Sven
    77
    Sve stoji, slazem se. Opravdana kritika, ali pljuvanje trenera koji jos nije dosao i ostale destruktivne pizdarije koje se ovdje mogu procitat ne idu u istu recenicu s ovime i nece nam puno toga dobroga donijeti. Mozda je floskula, ali treba malo vise vremena za donijeti sud.
  • mosad
    692
    Zašto sam se probudio
  • OsamŠest
    4.1k
    Zašto sam se probudiomosad

:lol:
  • Crle
    616
    Ja sam odavno vidio da od njega ni igre nema ništa i trebao je letit prije. No ovom logikom je donjeo 30 mil. pošto je i naslov osvojio bez kojeg ne bi bilo LP.

Poanta je da tih 5,6,7... mil na kraju može ispasti i minus ako se uzmu druge stvari u obzir i sve pogleda kao cijelinu.
  • NORTE
    13.1k
    Toliko nas izdominirao da su zabili ravno nula golova u dvije utakmice. Tom logikom smo i mi izdominirali osijek na maksimiru, Loksu na Kranjci?Paggini

Ovo ne zaslužuje ni odgovor, ali odgovorit ću.

Prvo, pisao sam samo o prvoj utakmici, Qarabag je bio strašno opasan i samo sretno smo tu prošli s 3:0.

Ne, nismo izdominirali Osijek, primili smo 4 gola i bili smo nemoćni, kao i protiv Lokse.
  • FrenchMontana
    747
    Ja za ovakve cirkuse u klubu nisam glasal, molim da se odredeni ljudi iz liste a da su dio ovog foruma ocituju o ovome!bbb medimurje

Potpis. To kaj nismo za Glavu i podržavamo demokraciju, ne znači da sad zelimo biti ko oni jazavci iz Splita.

Svaka tri dana Kolaps… ovo miriše na one otkaze Kosu, Dambrauskasu i slične pizdarije koje su izvodili dok smo im se mi rugali.
  • Paggini
    31.9k
    Zašto sam se probudiomosad

Došao doma u šest ujutro, probudi me janjetina za ručak, suknem dvije litre mineralne, otvorim mob - "Mikić ide u Hajduk, Bjelici se sprema otkaz" i doslovno sam ovo pomislio...

Jel možemo imati barem jedan lijep dan u klubu....
  • Navijač Dinama
    9k
    Do prije koji tjedan se uzdizalo Bjelicu i njegovih 7 bodova u LP, udaralo po ljudima koji su govorili kakve smo protivnike imali i kako bi nam HNL zbog kojeg igramo tu LP treba biti imperativ. Istog Bjelicu za kojeg se ne tako davno, govorilo da nam ženi mame, da cemo udavat kcerke i sestre za njega, a sada se drvi i po njemu, pa po tome ljudi koji su bili ta neka manjinska kontra mišljenja, tipa kolege Maksim, Captain, Sjevernastrana itd itd i tko je već tada pisao, su sada u pravu? Aha.

Ja nisam protiv Bjelice, slažem se da ima loše rezultate, međutim kaos koji je nastao(ozljede) i nekvalitetni roster nije nešto na što je mogao utjecat, kriv je prije svega Marko Marić i sportski sektor koji odlučuje tko će doć, otić, koga će se prodat.

a što je kriv, jest svakako za uhljebljivanje sina, dolazak u Dinamu bez svog stožera iz prvog mandata, međutim uhljebništvo, ništa novo kad je Hrvatska i Dinamo u pitanu, ne od danas i jučer, nego od pamti vijeka, mali hrvatski čovjek za interes bi i mater i ćaću poslao pod vlak, za rad svog ega i lažnog ponosa i nekakvog morala.

Bojim se samo ako se ne dadne dovoljno povjerenje tome Bjelici, ako ga se izšikanira brzinski, da nam onda tek slijede i neznalice na klupi tipa Sopić ili evo Cannavaro(svaka mu čast na igračkoj karijeri i karanju Monike) međutim jako loš trenerski CV, dosta je trenerskog učenja i vođenja na Dinamu, nije to Dinamo Obrež ili neki nasumični, nego zagrebački, najveći i najbolji klub države, a i u ovom djelu europe.

Zeki svaka čast, nek ide po domjencima, slika se, nek nastavi biti gospodin, presjednik u tome smislu, međutim mislim da bi se nužno sportske politike i davanja svog blagoslova ovom egomanijaku Mariću trebao okanit, i njemu i ovim koji sa Marićem odlučuju(sportski sektor)da ne vrijeđam sad te likove, nisu ni uvrede dostojni, crvi.
  • Sibirski plavac
    2.6k

"Fabio Cannavaro realna je opcija za novog trenera ako Dinamo smjeni Bjelicu. Međutim, nije jedina opcija. Kao potencijalni kandidati spominju se nekadašnji Mourinhov pomoćnik, ali i bivši hrvatski izbornik"

Nemam cijeli tekst ali pretpostavljam da je bivši Mourinhov pomoćnik koji se spominje Rui Faria (spominjao se lani kao mogući novi trener Osijeka), a bivši hrvatski izbornik može biti bilo tko od družine Štimac, Bilić, Čačke, Kovač. :rofl:
  • Jurki
    14k
    mene ne zanima kak se koji trener zove.. zaboli me za to i tko ga je dopelal.

Samo me zanimaju reference.
    Koga, gdje i s kakvim je uspjehom taj xy trener treniral? Te kakve je uspjehe napravil u Europi.
    Da se spominje da bu Maric dopeljal npr Mircea Lucescu.. rekel bi jebeno - svaka cast Maricu.. ovak bum rekel - kurcina.

Isto vrijedi Upravu kaj se tice sportskog direktora.

Kaj smo stvarno tolko nesposobni da moramo uvek dopeljati ljude za koje moramo guglati de su radili prije?
    I nakon istrazivanja se pitamo koji k? Jel to nas neko zajebava?
  • Paggini
    31.9k
    Ovo ne zaslužuje ni odgovor, ali odgovorit ću.

Prvo, pisao sam samo o prvoj utakmici, Qarabag je bio strašno opasan i samo sretno smo tu prošli s 3:0.

Ne, nismo izdominirali Osijek, primili smo 4 gola i bili smo nemoćni, kao i protiv Lokse.
    NORTE

Znam da si pisao o prvoj utakmici, ali što sam htio postići analogijom jest da prevladava to misljenje da je nas Qarabag razorio na Maksimiru, a kad mi isto napravimo Osijeku, s punkurac više prilika, onda ispada da je nas osijek uništio?

Nije logično. :)
  • gio
    157
    Ovo sve ne može biti slučajno u istom tjednu
    Intervju s Brodicem
    Kampanja Mikic ugovor
    Cannavaro
    Barisic,Teklic itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.