• striko
    1.8k
    Zašto klub ne reagira već dopušta ovaj cirkus? Ako padaju glave napišite čije i zašto. Nismo mi napredovali ni milimetar.
  • hardek
    3.5k
    Evidentno je da je Neno bivši i da se trenutno peglaju sitnice sa nasljednikom. Stvarno se nadam da to nije Karanka
  • Kaktus Car
    737
    Zašto i kako bi klub već reagirao?

Ako su novinarska naklapanja bez pokrića onda su takva nažalost danas standard "novinarstva" i niti jedan klub ne reagira na svaki "novinarski" napis i glasine.

Ako je istina, onda klub nema razloga javljati se dok odluka nije donesena i situacija riješena.
  • NORTE
    13k
    Zašto klub ne reagira već dopušta ovaj cirkus?striko

Klub provodi cirkus.

Evidentno je da je Neno bivši i da se trenutno peglaju sitnice sa nasljednikom. Stvarno se nadam da to nije Karankahardek

Nacional kaže da je Karanka od sutra trener, to piše na temi Bjelice.
  • striko
    1.8k
    Hoćemo li srušiti rekord po broju trenera u grupnoj fazi jedne sezone LP?
  • Niko1986
    395
    Treneri odlazeeeeee, uprave prolazeeee
  • emilperska
    7.4k
    U situaciji gdje biramo između najboljeg europskog trenera kluba u modernoj povijesti na jednoj strani i nedokazanog SDa kojeg očito netko gura i štiti te par inozemnih (ne)pojačanja i mladih wannabe igrača koji su se naljutili na Trenera s velikim T. Mi ćemo niz liticu očito baciti trenera..
    Marić je zabrijao da je Mamić. Nije proslo onda, neće ni sad..

Aplauz za sve na listi DPa, Upravi, IO i skupštini čijih nekoliko članova piše ovdje što su dozvolili ovaj cirkus u svetom klubu..
  • veselko tenžera
    3k
    Kakve stvari se događaju, rekao bi čovjek nevjerojatno. Kad malo udahneš i sagledaš cijelu situaciju, želim samo reći - Bogu hvala!

Ovo trenutno je "pucanje gnojnog čira". Ne izgleda lijepo, ne miriše lijepo, ali je prvi korak prema ozdravljenju. Želim vjerovati da je, kao i kod pucanja čira, najgore iza nas.

Ako je uprava kluba stala iza Marića onda itekako pozdravljam potez da mu se dovede trener koji će njegovu ideju provesti u djelo. Jakir i Bjelica to nisu bili i tu je klub neminovno trpio. Jakir je imao druge ideje, ali je pristao na kompromis. Ipak mu je sin u klubu i nema jaku reputaciju među plavim pukom kao Bjelica. Bjelica je također imao druge ideje, samo on ne želi nikakv kompromis. Nanjušio je krv, siguran sam da prati Zonu, društvene mreže i da je nakon Celtica pomislio da je trenutak da eutanazira Marića. Bjelica kao trener svaka čast, ali kao SD - ne hvala!

50ak % bodova u HNLu se ne može opravdati nikakvim ozljedama, to je dno dna i za ozdravljenje treba dublji i jači rez. Drago mi je da uprava ima herca za takvo što. Već ranije sam rekao da su različite vizije trenera i SDa tempirana bomba za klub. Što god mislio o Mariću i Bjelici (ni jedan nije 100% crn ni 100% bijel), klub mora odabrati stranu i presjeći.
    Druga tempirana bomba je senatorska soba, nadam se da se krenulo u rješavanje i te rak rane i da će se to "bagerom razvaliti". Ako se to riješi, ne bi me čudilo da se npr. Mmae vrati u kadar i da bude dobar na terenu. Koliko iščitavavam situaciju, većini svlačionice je pun kufer povlaštene kaste koja igra na temelju starih zasluga, a trenutni učinak im je katastrofa.

Mi smo igrački toliko bolji od konkurencije da mi je bespredmetno pričati igra li ovaj ili onaj, naši problemi su malo drugačiji. Želim vjerovati da uprava dobro zna koji su i da su osjetili da ih sad, kad je financijska situacija dobra, mogu krenuti rješavati.
  • don
    8.8k
    Ako je uprava kluba stala iza Marića onda itekako pozdravljam potez da mu se dovede trener koji će njegovu ideju provesti u djeloveselko tenžera

jedno veliko ne.
    Marić je već na kratkom štapu i kod prvog sljedećeg kiksa će i on vjerovatno letit.
    Hipotetski, kiksamo u hnlu, opet svi tražimo ka i obično da glave padaju, Marić dobije otkaz, a doveo si trenera koji zastupa njegove ideje? Šta ćeš onda? Isplatit još jednu veliku otpremninu i dovest drugog trenera?

Jedini koji ovdje ne smi bit tvrdoglav je Marić koji ujedno triba nać kompromis sa trenerom, i tu sva priča staje. Niti trener smi vuć 100% na svoju stranu, niti SD na svoju. Nikakvi treneri zagovaratelji jedne strane.
  • Papastrumf
    13.2k

Vec sam napisao da nema smisla da komentiram takve stvari jer ne mogu biti potpuno objektivan, a i nije u redu prema kolegama, bez obzira slagao se s njima ili ne.
    Sto se tice Bjelice, kao navijač, misljenja sam da ako se ide u smjenu, da se to trebalo napraviti prije tjedan dana.
  • GeneralNapoleon
    160

Pa meni je dosta da vidim kakvi polutreneri se spominju kao moguci nasljednici da dodem do zakljucka da se Marica mora odpedalit i da se ni u kom slucaju ne smije stat iza njega. Prije neka odu obojica nego da se stane iza Marica. Covjek jednostavno nema blage veze i to se mora konacno presijec. Sto duze nam je on SD to gore za nas.
  • NitkoBitan
    21.2k
    "Naime, Niko Galešić blizu je Maksimira i primjer je "bratske sloge" Dinamova trenera Nenada Bjelice i sportskog direktora Marka Marića. Kako čujem, na tom pitanju nema razmimoilaženja, obojica su za to da dođe u Dinamo i vjeruju da će biti veliko pojačanje."

Tko se tuce taj se i voli :hearts:
  • veselko tenžera
    3k
    Hipotetski, kiksamo u hnlu, opet svi tražimo ka i obično da glave padajudon

Ako će ovo što mi tražimo da glave padaju biti neki faktor upravi pri donošenju odluke, onda bolje da se svi u upravi kolektivno samozapale. Mi smo masa koja nema ni znanje ni potrebne informacija za voditi klub.

Ono što bi bilo najgore je ostaviti trenera koji otvoreno i bezobrazno buši SD-a, a također ostaviti tog SD-a koji vjerojatno više ne može smisliti trenera. U njihovom prepucavaju će stradati Dinamo. Tu je crta prijeđena, nema tu više šanse za suradnju.

Mi imamo jedan cilj, osvajanje prvenstva ove sezone. Bjelica je taj cilj ozbiljno ugrozio, nije donio nikakav pomak otkad je došao. Povećao je zaostatak za 3 boda (i to za 2 kluba), svlačionica je u još gorem rasulu, nijedan igrač nije napredovao u tom periodu i iz naftalina izvlači Mohe i Bočkaje kojih se klub pokušava riješiti. Nije da nismo vidjeli kako toksičan zna biti i kako razara ekipu vodeći rat s upravom.

Što se mene tiče nek se utope u lokvi i Marić i Bjelica, samo nek Dinamo ide naprijed. Ono što sam 100% siguran je da će, ako obojica ostanu, Dinamo nastradati.
  • Captain America
    19.1k
    Medo?

Inače, zanimljivo kako šegrt nije bio za dovođenje Galešića ljetos. Što se to promijenilo u 5 mjeseci?
  • Droljo
    10.2k
    Stimac nije opcijaOlmic

Tko si ti da to odlučiš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.