• GeneralNapoleon
    160
    Mislim u Bjelicu imam kalvu takvu nadu da na trenersko znanje moze izvuc ovu sezonu iako nikako ne zelim da vodi prijelazni rok.

Ali nema smisla uzet Marica koji ga nece odradit nista bolje a dokazano nema blage veze i ocito jos ne pase u viziju Dinama koji se osniva na igracima sa ovog govornog prostora. Maric mora dobit otkaz kako god se okrene. Nema onda smisla njega izabrat ispred trenera kod kojeg barem postoji nada da moze nesto izvcu i koji se barem vec dokazao.

Ovo nije odluka izmedu kratkorocno i dugorocno. Jer ako ostavimo Marica i on pustimo da dovodi jos vise stranog skarta to dugorocno nece bit nista bolje. A nade kod njega vise nema.

Tocno to. Pedala Maricu odmah i dovodenje eto Boromise koji bi valjda bio izvediv da malo izkontrolira Bjelicu u prijelaznom roku.
  • Kaktus Car
    737

Aha, a jel piše negdje koja su to "pojačanja" koje mr. 1,4 boda po utakmici želi? Slična kakva je doveo u Trabzonspor?
  • Mlađi referent
    12.4k
    Ko je doveo Miereza za kojim se i danas ovdje slini u Osijek?Captain America

Mierez je u Osijek došao prije Bjelice.

U idealnom scenariju, obojica napuštaju klub. Nažalost, ne vidim da je to izgledan scenarij pa sam mišljenja da će SD ovo preživit, a onda biti maknut prvom idućom prilikom.

Od zla gore je kaj je vjerojatno Cannavaro stvarno opcija.
  • Captain America
    19.1k
    Aha, a jel piše negdje koja su to "pojačanja" koje mr. 1,4 boda po utakmici želi? Slična kakva je doveo u Trabzonspor?Kaktus Car

HNL igrači koje Neno želi su pojačanja za razne MMAe, Qbittorrente, lijeve bekove bez seniorskog nastupa i stalne mušterije krčmi iz Kolumbije i Konga.
  • i more je plavo
    1.2k
    Slična kakva je doveo u Trabzonspor?Kaktus Car

Pa tam je doveo Oršića i želio Petka, Teklic je za Trabzon puno manji rizik nego Cordoba za Dinamo, jer je kostao puuuno manje.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    U kojem ozbiljnom klubu predsjednik bira trenera kojeg sportski direktor ne želi? Naravno da su onda sd i trener potpuno neusklađeni i svako gura na svoju stranu. Šarlatani.
  • Chempers
    410
    S jedne strane imamo dokazanog klauna koji nije sposoban za dovest pojačanje taman da mu dođe na vrata, odgovoran je za katastrofu u ljetnom prijelaznom roku, s druge strane imamo trenera koji je čak i u ovom kratkom mandatu Dinamu donio i rezultat u LP i zaradu, unatoč tome što je imao totalno nebalansiran kadar koji je rezultat rada ovog prvoga , i još mnoštvo ozljeda, nije prošao pripreme, nije dobio šansu dovesti neke igrače koje on želi, a da uopće ne spominjemo što je s Dinamom napravio ranije.

Ako se izabere ovog prvog onda je konačno jasno da s ovim ljudima Dinamo nema nikakvu budućnost. Bruka i sramota.
  • Kaktus Car
    737

Aha, koja su to HNL pojačanja?

Galešić za 128 milijuna Eura, micanje klauzula za Jankovića, Rukavinu i možda još par igrača na poklon Rijeci?

Koliko su minuta ta HNL "pojačanja" odigrala u LP ili EL? Gdje su se oni pokazali osim povremeno u jednoj od jadnijih liga Europe? Koliko je igrača iz HNL-a (ne računajući Lokomotivu) bilo pojačanje za Dinamo? Sve redom sami promašaji.
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Dobrodošao natrag. I ovaj dan donio je nešto dobra!
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Nas bi Marko izgleda bio Zdravko. Dovodio bi igrace,odredjivao ko ce igrati a kad to ne donese rezultat naravno smjenio bi trenera. Ostavi se corava posla ili dovedi treneru ono sto on trazi. Sad nije vrijeme za tvoje kurcologije i izmisljanja igraca nego pusti vatrogasca da ugasi pozar koji si ti uzrokovao.
  • FrenchMontana
    742
    Sad cekam jednog genijalca koji ce se javit i pisat da tema “Nismo isti” nema smisla, jer “ne da nismo isti nego smo i gori”!! Samo zato jer sad svi masovno seru zbog situacije u klubu.

Zato smo birali, da možemo srat. Imamo pravo glasa i ovaj cirkus u klubu treba pljuvati, što više to bolje. Ekipa u klubu trgnite se!
  • Peškaman
    5.6k
    Je li znate zašto je Bjelica vukao za sobom neke određene igrače ?
    - % .
    Ne bih ja tako pravocrtno samo jednu stranu optuživao.
  • NORTE
    13k
    Prenose Dinamove kronike na IG članak iz 24 sata da je puklo između šegrta i generala zbog pojačanja. General želi pojačanja, a šegrt želi prinove.

Zanime me ko šegrta još drži na ovom poslu? Ovo je kao da biraš između između Sofie Vergare i ivane kekin.
    Captain America

35 milijuna eura prihoda u zadnja 4 mjeseca!

Idemo po tu fritulu!
  • BBBaranja
    2.9k
    Ne zanima me tko je trener,tko je SD,niti predsjednik.
    Kao što sam napisao neki dan zanima me samo titula!
    Ukoliko slučajno ne obranimo naslov na kraju sezone želim kompletan odlazak svih zaduženih za to.
  • PlavacZRima
    350
    Sve je ok,klub se razvlaci ko zvaku po medijima od jucer za 8 tema, a mi stavljamo na drustvene nreze slike najboljih trenutaka ove godine. To po meni sam jos vise dokazuje da se nekaj kuha iz vrata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.