• tp1997
    839
    Trebamo se pomiriti da zamjenu za njega nemamo i pitanje je kad ćemo ju pronaciCastAway1986

E vidiš, s ovime se ne slažem. Pitanje je kada ćemo (i hoćemo li) pronaći isti tip igrača s istim kvalitetama. Ali da se ne može naći napadač koji bi se uklopio u Cannavarov stil igre, odradio ulogu u izgradnji napada i isporučio 10+ golova po polusezoni, to se ne slažem.

I to je upravo ono što trebamo tražiti. Petković, uz određene slabosti i nepredvidivost, naprosto stari (jebiga, kao i Ademi, kao i Mišić), sve je češće ozlijeđen, i Dinamo se ne smije samo "pomiriti" s time da je igra građena oko njegovih idiosinkrazija nego mora naći napadača za prvih 11.
  • NitkoBitan
    21.7k
    U oko mi je upalo da se Ademi vec u 16toj minuti zapuhao te malo cucnuo da predahne.

Sta su ta pusacka pluca...
  • Jurki
    14.4k
    Bome fabio opro ekipu za prvo poluvrijeme u izjavi nakon utakmice, nema labavoNB86

Znaci ako je ovak odreagiral nakon jedne prijateljske utakmice, onda si mogu zamisliti kak bi odreagiral kad bi vrteli loptu 60 minuta doma protiv npr Istre na centru bez ikakvog ucinka.
    I kolko je takvih utakmica bilo s mislju "ma samo trebamo izaci na teren i sami ce si zabiti gol."
  • Simpatizer iz fotelje
    51

Pratim Zonu bez komentiranja, ali ne mogu gledat ljude kako pate pa zato želim bar malo pomoći...

https://www.instagram.com/trkadinfutbol/p/DEXcvR3MU3I/

Nije njen profil, ali mislim da je ona. Zove se Neslihan Muratdağı.

...a sad se vraćam nazad čitanju foruma iz anonimnosti fotelje.
  • Facke
    4.7k

Potpune je u pravu Cannavaro. Sve bi potpisal. Ja ne znam zbog cega su neki tu bili tulke odusevljeni. Delali sme hrpu greski. Hrpu krivih dodavanja itd itd.
  • Jos-Optimus
    3.8k
    to nitko ne govori, gubiš se u svojim besjedama. Naravno da nam treba devetka, ma i dvije. Ali Petkovića neopravdano blatiš i to je to, sad se skini s njega jer si već 10 puta napisao što misliš i ajde dalje.
  • Paggini
    33.5k

Miješaš optimizam sa oduševljenošću, kao i patološki negativizam sa "realnim stanjem".

Jasno je svima koji su ovo gledali da ima mali milijun stvari za ispraviti, ali isto se jasno naziru neke konture smislene igre što nismo imali od Istre, Sibenika i Qarabaga s pocetka sezone, te postoji određena radost ako nakon grozomornog perioda od zadnja dva mjeseca ovo može ići nabolje.

Jel misliš da je ovaj komentar išta realniji od "oduševljenja"?

Ova igra ne lici ama bas na nista. Katastrofa teska.Facke
  • ElDorado
    1.3k
    Najveci napredak vidim u blizini i kretanju linija. Najveci problem u jos uvijek kaoticnosti obrane
  • Ivdzo11
    5.1k
    Pao je Fabbio, a da i ne zna to :grin: Screenshot-2025-01-12-20-17-24-018-com-instagram-android.jpg
  • agramZ
    2.5k
    ima da predjem/o na islam za nju :lol:
  • Izet Hajrović
    3.3k
    moram razočarati ekipu, ali moja stručna procjena kaže da to nije ona.
  • Mr Anderson
    9.5k

Pa normalno da ima grešaka, osim trenera svi smo ih vidjeli. Nitko nije euforičan, ali drago nam je da se nakon sam tjedan dana vide konture igre kakvu novi trener želi. Predugo nismo ništa igrali.
  • puxigadjurdja
    2k

jel možda ona kojoj je video sličan severininom izašao pred koji mjesec
  • hardek
    3.7k
    Možda sam propustio ali šta je bilo s Bernauerom danas? Neka ozljeda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.