• skener
    1.4k
    Strasno kakvo mjesto je ovaj forum. Od pohvala Mmaeu te da ce nam bit najvece pojačanje, do totalne pljuvacine...tigric

U roku 10min
  • Praskaton
    3.1k
    Probao bi pocetak sezone sa Galesic-Perkovic/Torrente.
    Volim Ktc.Obozavam ga al moramo ici dalje i napredovat.Neka ga tu kao opcija s klupe.
    Mmae nema smisla komentirat.Poslat ga što dalje od Dinama.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Niti će biti najveće pojačanje, niti je najgori stoper na svijetu.
  • dinon7
    1.4k
    Mmae na 16 metara sam kao duh.
    KTC i RPG traže same sebe po terenu.
    Mmae kriv za gol.
    Aj nek je sa srećom
  • Paggini
    33.5k
    Na stranu sad ko pocinje i tko igra pripremne, ja se najiskrenije nadam da Cannavaro uigrava Galesica + nekog (nadam se perkovica/torrentea) kao primarni obrambeni tandem za polusezonu.
  • Maximo
    635
    Kule igrač manje da...kaj god doveli u napadu mislim da će bit upgrade
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Kako vi uvijek nađete samo jednog krivca u nekom golu kao što ste razapeli samo Ristovskog neki dan.
    Jednako su krivi RPG i KTC a i realno Nevistić je zakasnio sekund dva u izlasku i pokrivanju gola.
    Lančana reakcija debilnih odluka.
  • Praskaton
    3.1k
    Strasno kakvo mjesto je ovaj forum. Od pohvala Mmaeu te da ce nam bit najvece pojačanje, do totalne pljuvacine...tigric

Pa nije da dolazi od istih ljudi.Svak ima svoje misljenje.
    Ljudi koji se isčuđavaju i svemu i svačemu jednako doprinose nekvaliteti foruma kao i ovi koji pljuju po svemu.
  • Laugreano
    2.9k
    Ko god misli da je ovo gol od Mmae nema pojma. Ili bi trebao 2 igraca istovremeno cuvat?
  • Orc123
    9.8k
    Mi ako zelimo ovu igru igrati moramo imati 2 jaka stopers na lopti....idealno Max i Galesic ali ja jos mislim da Mmae moze sanirati ove nedostatke...

Ali, mene zabrinjava Kulenovic jer je doslovno igrac manje svaku tekmu....
  • Facke
    4.7k
    Ova igra ne lici ama bas na nista. Katastrofa teska.
  • Sven
    95
    ljudi ocito vole slusati ono klosara Jelicica i slicne populiste pa od kad je lupetao gluposti nakon Kc svi cekaju da Dinamo dobije gol pa da kao strucnjaci zakljuce da je Mmae kriv. Neovisno sto gol pada s pozicije drugog stopera
  • Orc123
    9.8k
    zajebavas se ili kaj?
  • Mr Anderson
    9.5k
    Sreća kaj je Rile lijevo inače bi nekim forumašima on bio kriv za gol. Možda Theo nije držao poziciju, ali cijela obrana se pomakla desno, Mmae je bio tu, igrač mu je utrčao iza leđa, on ga je samo gledao. Često mu se to događa.
  • Olmic
    3.9k
    meni se vide mehanizmi u igri , akcije, otvaranja nesto kaj nismo imali valjda zadnjih 5 godina.. a cannavaro je tu 10 dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.