• Crni86
    7.1k
    Ovo mjenjanje pozicija izmedu rpg-a i ktca smo vidjeli i u prosloj sezoni i bas u takvim situacijama smo primili barem dva gola, pada mi na pamet gol slavena na maksimiru. Drugi bekovi i stoperi to ne rade tako da ocito to nije zahtjev trenera vec njih dvojica to rade sami na svoju ruku.

Da je ktc bio na svojoj poziciji gdje je i trebao biti, uvjeren sam da ne bi popili ovaj gol.

Igra preka naprijed je okej, ali obrana i dslje jako steka. Jedino s cvrstom obranim i clean sheetovima imamo sanae za naslov.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Kaki smo bili?
  • Jurki
    14.4k
    Kaki smo bili?Mali Zeus

Ne valja nis, gasi klub.
    Zajebavam se naravno, pocela nam je igra izgledati na nekaj.
    Bit ce to dobro.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Fabio, odlazi!!
  • skener
    1.4k
    mene na ovim pripremema do sada najvise brine zasto nitko ne spominje da su noge teške
  • Jurki
    14.4k
    kolko i kak su trcali ovu jesen nemaju se pravo zaliti na teske noge.
  • Orc123
    9.8k
    Mene veseli da prvi put vidim ideju kako bi zeljeli igrati...ovi nasi treneri ko da postave igrace na teren pa sta dragi Bog da....
  • Jurki
    14.4k
    i kad nam stoperi vode igru.. s lijeva na desno i natrag i tak 3/4 utakmice.. da ti oci krvare od nemoci i jalove igre.. posjed majka nogometa.
  • Daliban
    4k
    Zasad mi se dopada Cannavaro. Igramo kombinatorno, nema previše napucavanja, distance su nešto kraće. Sve su to dobri znakovi.

Brine me najviše obrana. Ove pripremne utakmice se igraju tempom termina, nema tu puno ozbiljnog nogometa. Teško je donositi ikakve procjene jer igrači nisu dovoljno izloženi. Jučer je Lech imao nekoliko dosta solidnih prilika za odigrati okomito, loše smo stajali, ali "odbili" su. Onaj jedan put kada su odigrali su nam i zabili.

Galešić mi se sviđa, vidi se da je najbolji stoper u rosteru. Pitanje je samo koga upariti s njim, osobno bih preferirao Bernauera jer mislim da ima najbolji balans igre nogom i defanzivnog čitanja igre. Mislim da se ne treba previše uzbuđivati oko Mmaeea, Oliverasa, Hoxhe. Gledali smo već taj film, ne vjerujem da je realno očekivati da će netko od njih iskočiti. Mislim da samo možemo gledati reprize ako ćemo se na račun priprema i kojeg solidnog momenta uzdati u njih. Tako se i nakon ljetnih priprema najavljivalo Hoxhu pa smo dobili što smo dobili u ostatku jesenskog dijela.

Lijevi bek i napadač su problemi koje moramo riješiti do kraja roka. Perković nije u ritmu, baš se vidi. Franjić i Oliveras nisu rješenje. Onaj trk taman pred ozljedu je ogolio koliko je Bartol zapravo spor. Oliveras djeluje kao da se u zadnjih pola godina nešto ojačao, barem u usporedbi s onim utakmicama iz Primavere. Koliko se stvarno ojačao, a koliko je do dresa ili kuta kamere, ne znam.

Ako dođe Ivanušec, nama treba bek koji je sposoban držati širinu, igrati linijski, overlapati, pretrčati suparnika. Trenutno u rosteru nemamo nijednog koji je to u stanju. Razumijem ideju invertiranog beka i širokog krila, ali mi lijevo nemamo tog krila koje bi kvalitetom opravdalo takav pristup. Ako pak dođe Ivanušec, onda nemamo ni pravo krilo nego neki hibrid krila i desetke koji će se još više uvlačiti u sredinu. Brine me što nas se s tradicionalnijim lijevim bekovima uopće ne povezuje.

Zadnji problem je napadač, ali sumnjam da ćemo dovesti kvalitetnog napadača. Ne očekujem tu ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.