• Izet Hajrović
    3.3k
    ja gledao na DInamo+ i tamo je cijelo vrijeme bio Kecman, nisu valjda obojica prenosili?
  • Davieboy86
    326
    Dobro je ovo danas bilo…Ima jos posla ali ide se u pravom smjeru…Sto je netko vec rekao…Trenerovi obrisi i ideja se vide… Sto je pod Jakirom nula bodova, a pod Nenadom jos gore… Samo rad dalje decki…Rad rad i rad
  • reziser
    7k
    Rad rad i radDavieboy86

rad, agresivnost, presing po cijelom terenu, i sto manje vracanja lopti nasem golmanu...
    i to je to...prvenstvo nece biti upitno
  • Orc123
    9.8k
    Fali kronicno napadac...napadac koji moze zadrzat loptu, odloziti, rasteretiti.....Kule izgleda jako jako lose i to sad vec je ogroman kontinuitet utakmica.,..
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Po ovome nam bas bas treba napadac, a za lijevog beka mislim da Oliveras i izmjena RPG/Rile je dovoljno za izvuc sezonu do kraja, a tu je u rotaciji i Perkovic.
    Znaci prioritet bas mora bit napadac jer nam bolno nedostaje..
  • Olmic
    3.9k
    Franjic sve okej, samo se loza stisnula
  • Peškaman
    5.7k

Meni je na streamu prvo poluvrijeme komentirao Matko,drugo nisam gledao.
  • Borovljanin
    157
    Oliveras opet nije razočarao. U jednom trenutku je svako malo bio na lopti. Naravno, ne treba to još ništa značiti
  • Carrasco
    4.6k
    Oliveras opet nije razočaraoBorovljanin

Kako će razočarat kad nitko nista i ne ocekuje
  • Omake
    4.8k
    Impresivno. Vjerojatno od flamengo cupa nije bila bolja sudkinja.
  • rioda
    6.2k
    Ja sam generalno zadovoljan. Kad uzmeš najbolje igrače iz prvog i drugog poluvremena, to je stvarno jako dobra ekipa, plus danas nije igrao Pjaca, uz još ozlijeđena zapravo tri ključna igrača ekipe. Utakmice u LP nam malo remete pripreme za HNL utakmice, ali moglo bi to jako dobro izgledati.

Malo mi je žao što je otkazana ona današnja jutarnja utakmica jer mislim da se nekim igračima moglo pružiti više minuta, pogotovo ovim mlađima, a ta uzbekistanska ekipa bi nam vjerojatno i bila dobra imitacija neke HNL utakmice.

Petković očito neće biti potpuno spreman za drugi dio sezone i mislim da bi trebalo maksimalno uložiti u što boljeg napadača jer će nam to biti dovoljno da gazimo u HNL-u. Beka ako i ne dovedemo ćemo nekako pokrpati, ni ovaj Oliveras nije loš, a ima i još opcija poput danas Rileta, Perkovića...

Uz to očekujem i Ivanušeca koji će sigurno biti prevaga ako dođe. Danas nije dobio ni minute.
  • Praskaton
    3.1k
    Puno dobrih stvari al ne treba se lagat i losih.Imam vjere da cemo pronaci dobitnu kombinaciju igrača jer stvarno imamo širok kadar.
    Svi smo vec detektirali da nam treba napadač.On je vec trebao biti tu,al nista novo od naseg SD.
    Sve vise sumnjam da cemo Petka gledat u ozbiljnoj ulozi ove sezone.
    Al tu su jos Sucic ciji povratak najvise ocekujem,Misic,Pjaca.
    Ima razloga za optimizam al puno je jos rada pred njima da bi ovo ličilo na nešto.

SD i uprava nek odriješe kesu jer bez napadača neće ici.Ne zanimaju nas opravdanja,hocemo klasu.Galesic i Franjic nisu ni izbliza dovoljni da bi prijelazni rok bio zadovoljavajuci
  • Dinamosaur
    1.8k
    odlicno. Onda nam samo spica treba pod mus
  • Paggini
    33.5k
    ipd1usM.jpeg

Rjesava Paggini ne bojte se nista
  • Lihtmašinac
    398
    Rado bih rekao da sam ziher da sve bude dobro. Ali to smo u zadnje vrijeme za momčad mislili već previše često, zadnji put nakon Lokomotive i Monaca prije cirka 3 mjeseca pa znamo kako je završilo. Tak da se zasad zadovoljavam reći da mi se čini da se stvari razvijaju u dobrom smjeru.

Zalaganje igrača štima, trenerove zamisli su vidljive, eksperimenti i prinove imaju smisla, momčad komunicira i živi. Vidi se da se se marljivo radi i to je ono što, bar mene, najviše veseli. Samo nek se drže reda, rada i discipline pa vidimo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.