nakon toga kao da je totalno poglupio — San Lorenzo
meni je nevjerojatnije da je neko u stanju na pripremnoj/prijateljskoj utakmici onako gurati igrača u onoj situaciji — Doktor Kunić
meni je nevjerojatnije da je neko u stanju na pripremnoj/prijateljskoj utakmici onako gurati igrača u onoj situaciji — Doktor Kunić
Ti si se stari stvarno pogubio, o cemu ti pricas. Protiv najbolje slovenske ekipe smo izdominirali u 1. poluvremenu pa ovi nisu doslovce mogli nista. Covjek bi pomislio da doslovno Bara osobno komentira, kad covjek procita sto ti napises u jednom danu. — scooniepenn
Mi smo na pola pripema i ovo ne izgleda ni blizu kako treba, izgleda traljavo. Na ovim pripremama izgledamo lošije nego što smo dosad izgledali u HNL-u. — Ban
Moram se isto ne slozit, ne postoje smijesni golovi (osim kad to stvarno jesu) vec smo iskoristili sanse koje su nam se ponudile. Da nismo ni to dali onda bi netko rekao da su debili koji ne mogu iskoristit ni te poklone.Zabili smo dva smiješna gola na račun nekvalitete suparnika, a van toga nismo stvorili ništa — Ban
U redu, nisu imali kvalitete da ozbiljno zaprijete, ali druge će momčadi imati: Betis, Hajduk, Osijek, Rijeka. — Ban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.