Thor
C@ptain Koons
A taj Cappellas će na kraju ispasti veća štetočina od m.marića. — Brusa
Fan
Čestitam, dokazao si zajedno sa 60-70% ljudi da nisi navijač Dinama nego navijač rezultata — Dzoni
Brusa
Mali dioničar
Dodaj da je to akupina ljudi koja je predstavljala one koji su nosili borbu za demokraciju i to je to. Jbg, ponovo smo popusili mentalitet kulta licnosti... — Jaro
BiP1MD
Vraćam se na početak, ako je ovo Zvoni ok... životarenje po HNL-u gdje mi igramo nekakav jadan nogomet sa debelo najskupljom ekipom u ligi dok nam se svi jadni protivnici ne raspadnu ili ih raspored ne pregazi pa uzmemo naslov jer smo najmanje loši... onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati.
Ako je Zvoni ok da se vratimo na period mračnih godina gdje će nam biti puna šaka brade plasman u nekakvo europsko natjecanje gdje ćemo mi kao nogometna sirotinja biti sretni da nam lekcije zadaju nekakvi prosječni klubovi lige petica... onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati... — Mathiasovi Chageri
Jaro
koncepta kluba i novi stadion ako ne Boban. — Mali dioničar
Mali dioničar
A eto, njemu je koncept stadiona i poimanje kluba ocito suprotno velikom broju ljudi. — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.