• Brusa
    4.4k
    Meni se čini da od svih ljudi u klubu Boban jedino sluša i uvažava što mu Cappellas kaže (uostalom, ne znam dal mu drugi što govore uopće). Nažalost. A taj Cappellas će na kraju ispasti veća štetočina od m.marića.
  • Thor
    4.6k
    Mozda da zaposlimo g. Bobana da komentira na Maxsportu,pa da konacno saznamo kako to dinamo zapravo igra i kako trener koristi svoje igrace i zasto,primjerice Galesic ne dobija dovoljno minuta i kako to da je Tabinas bio logican izbor za derbi.
    Jer u "nasem" Milanu za to ima priliku pa srecom "nasi" navijaci Milana znaju sto bi trebalo u "nasem" klubu mozda korigirati.
  • C@ptain Koons
    564
    A taj Cappellas će na kraju ispasti veća štetočina od m.marića. — Brusa

Zašto i kako bi Capellas ispao veća štetočina od vafla, kako si do tog zaključka došao?
  • Fan
    2.9k
    Čestitam, dokazao si zajedno sa 60-70% ljudi da nisi navijač Dinama nego navijač rezultata — Dzoni

Odmah da kažem, bio sam već na nekoliko tekmi ove sezone i idem na sve 4 europske i planiram ići na što više domaćih iako nisam iz Zga i rezultat frustrira i prijetim da neću ići, ali svejedno odem.
    Prije 10 godina je bilo nekoliko stotina ljudi na tribini. Jesu li i oni koji tada nisu bili na utakmicama navijači rezultata s obzirom na kontinuirane sramote u Europi?
    Ok, jasno, tada je Dinamo vodio kriminalac, Dinamo je bio bankomat, nije usporediva situacija, ali je krajnji rezultat u suštini isti - bez vidljivog napretka i kontinuirano nazadovanje, to je moja poanta, a to većinu ljudi najviše boli (ne računam u ovo mamićevce i ekstremne demokrate kojima je Dinamo najmanje bitan).
    Pa ako nema rezultata, ako nema nikakvog napretka, ja apsolutno razumijem frustraciju ljudi i nedolazak na tribine.
    Još kad na to dodaš da smo razmažena publika koja očekuje sve najbolje, drugo nije ni za očekivat...
  • Brusa
    4.4k
    pa evo za početak, pošto je to sigurno, a ovo ostalo su moji dojmovi i zaključci izvedeni iz onoga što vidim , čujem, pročitam:
    Lik nam je uvalio Trabinasa. Igrača koji po ni počemu ne bi trebao biti blizu 1. Ekipe dinama. Kakvih po Zagrebu i Hrvatskoj u nižim ligama ima na lopate. Što taj radi u dinamu? Nit zna, nit može, nit je perspektiva, niti ništa. Za koji smo kurac mi njega kupili? I taj tip igra ispred naših mladih igrača?
    Pa da su naši 5 puta gori(a nisu) trebali bi imati prednost ispred 3. Beka Vukovara... sramota što je taj ikad obukao dinamov dres.
  • mrgud
    989
    Hvala,barem se neću živcirati na tribini i ostat će mi lova koju bi dao za sebe i klinca.Kada predsjedniku nije stalo da nešto promjeni onda nije ni meni
  • rokikaciga
    19k
    Ovo mi daje PTSP na objave bivse cure na drustvenim mrezama :lol:
  • Mali dioničar
    21.1k
    Dodaj da je to akupina ljudi koja je predstavljala one koji su nosili borbu za demokraciju i to je to. Jbg, ponovo smo popusili mentalitet kulta licnosti... — Jaro

Ovo ne stoji.

Mi jesmo izabrali Bobana kao frontmena i to je jedino ispravno jer tko bi trebao nositi Dinamo u tranziciju koncepta kluba i novi stadion ako ne Boban.

Ne smatram to kultom ličnosti jer su dokumenti kluba i struktura odlučivanja posložene na način da se i drugi članovi mogu kandidirati na idućim izborima.
  • BiP1MD
    264
    Vraćam se na početak, ako je ovo Zvoni ok... životarenje po HNL-u gdje mi igramo nekakav jadan nogomet sa debelo najskupljom ekipom u ligi dok nam se svi jadni protivnici ne raspadnu ili ih raspored ne pregazi pa uzmemo naslov jer smo najmanje loši... onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati.

Ako je Zvoni ok da se vratimo na period mračnih godina gdje će nam biti puna šaka brade plasman u nekakvo europsko natjecanje gdje ćemo mi kao nogometna sirotinja biti sretni da nam lekcije zadaju nekakvi prosječni klubovi lige petica... onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati...
    — Mathiasovi Chageri

Ne može.
    Mi si to nikada ne smijemo dozvoliti.
    Minimum minimuma moraju biti europski rezultati koji su se počeli postizati nakon SP-a 2018 u Rusiji i nakon što je spodoba pobjegla od pravosuđa u BiH te prekinula sve odnose s klubom.

Ovo smanjenje budžeta na €17 milijuna je samo polazišna točka obzirom na okolnosti.
    Liga Prvaka mora postati realnost a prezimljavanje cilj. Dinamu treba taj novac. Svake godine treba tih minimalnih €40 milijuna iz koje će onda moći izdvajati za investiranje u momčad, odštete, veći ugovori i rast klupskih ambicija.

Kao što je i Azerbejdžancima, Austrijancima, Česima, Norvežanima, Dancima Ili čak jebenom Slovanu iz Bratislave koji igra LP ove godine.
    Sve su to lige sa po 3 do 5 prosječnih klubova, a od svih tih liga možeš možda pronaći ukupno 5 na papiru igrački vrijednijih momčadi čak i od trenutne Dinamove.
    Treba apsolutno odbaciti smanjenje kriterija u zamjenu za zadovoljstvo očekivanim rezultatima.

Pa i Dinamova se akademija smatra jednom od najboljih i najproduktivnijih nogometnih akademija na svijetu.

To što će slabiji Dinamo napraviti HNL zanimljivijim pa slijedom toga podići prosjek gledatelja u odnosu na nezanimljivo prvenstvo gdje Dinamo ima 20 bodova prednosti početkom 2. mjeseca mi je najmanje bitno.
    Neka si onda gledaju i uspoređuju prosjek gledatelja klubovi u razini natjecanja i konkurencije kojoj pripadaju, bilo to 1. HNL, 2. HNL, ili hrvatski kup protiv petoligaša.
    A Dinamu neka prosjek gledatelja na novom Maksimiru odražava razinu natjecanja kojoj Dinamo mora ciljano pripadati - Ligi Prvaka ili u najgorem slučaju Europskoj Ligi.
    Dok u HNL-u želim da Dinamo dobrim igrama, dobrom vibrom i petardama privuče publiku (kao prije 20 godina nakon lige za ostanak) a ne lošim igrama sa 5 promjena trenera koje prvenstvo onda napravi neizvjesnim (primjeri "troboja" za prvaka ili sudačko zadržavanje konkurenta u igri penalima i crvenim kartonima u svakoj drugoj utakmici) pa iz tog razloga dođe i više ljudi na Maksimir gristi nokte.

Osijeku ili Istri bi borba za prvaka HNL-a ili finale kupa bile jednake Dinamovoj borbi za finale Europske Lige ili utakmici četvrtfinala LP-a.
    Ako Dinamo u srijedu dočekuje Borussiju onda je publici u nedjelju zanimljiva Koprivnica koliko i Osječanima ili Puležanima kup utakmica u srijedu protiv Graničara ili Pomorca.
    Nije to zato što ja to tako želim nego je tako kako je (govorim naravno o publici i posjeti, ne o grupi).
    Barceloni na Nou Campu utakmica protiv Girone nije isto što i Gironi doma ugostiti Barcelonu.

Eno jučer su rekli da će padat kiša pa je na derbiju bilo 24k gledatelja i jedva popunili 2/3 sjevera (koja je ionako uvijek na Poljudu najmanje popunjena tribina).
    Jebiga, reprezentacija je igrala sa Španjolskom u Subotu a uskoro stiže propali Ajax u trećerazrednom europskom natjecanju koje se čekalo 16 godina.

Dinamo kad igra u Varaždinu skupi po 6-7.000 ljudi, bude pun Jug, gotovo pun Istok i još pola Zapada a prije 20-25 godina bi nas znalo biti 300 tam do kraja u kutu Istoka.
    Na domaćima na sjeveru po 400 ljudi, neke kup utakmice prek tjedna i po 150 a gledaš prošlu i pretprošlu sezonu na svakoj domaćoj u HNL-u barem 80 posto pun Sjever dolje, minimum 4-5.000 ljudi. Otvaranje sezone protiv Vukovara 15.000 gledatelja. Finale kupa u Osijeku ~7-8.000 ljudi u plavom i crnom.
    Onaj prvi Amsterdam išlo 2 busa a sad u Lille ili Malmo ode preko 2.000 ljudi. U London 3.000, Munchen i Milano po 5-6.000.

A di bi se napravio još taj dodatni korak kad se poklope svi uvjeti (koji su jebeno krenuli pa su se ove sezone odjednom strmopizdili), treba ovo izbiti iz glave jer je stav i pristup totalno promašen:

https://streamable.com/t5gioz

Kovačević i dalje nakon svake utakmice (Gorica, Istra, Osijek, Hapoel, Lokomotiva, Hajduk) daje izjave u stilu trenera koji vodi osrednju HNL ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.