• Kujtim Shalla
    12.2k
    Sopić bi bolje vodio dinamo 10 puta. I bolje bi ga prihvatili jer bi nakon 30 minuta zamj bio ono što ne valja ,bez upakivanja. Meni stajao kao kip , a to je dovoljno za ovakav Dinamo . Ja govorim u svoje ime ,me očekujem a bilo bi suludo da ostvarujemo sve pobjede . Ali Osijek sa juniorima ,ovakav Hajduk moramo gaziti. Desiti će se porazi u Europi,ali moramo ići na pobjede. A ne protiv Izraelaca govoriti da j bod top što ova momčad može. Da Sopić bi imao ratnike na terenu i ginuo za njih a oni za njega . Ja ne vidim ni da pobjeda protiv Anderlechta može donijeti neku promjenu . Mislim da je Kovin posljednji vlak davno otišao. On ovu momčad nemožw više podignuti. Sviđalo se to nekom ili ne . Čak šta više tonemo sve dublje i dublje
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    kakav sopic di je on imao ratnike jakir mu napravio ekipu u rijeci i to je to. Vise nista nije napravio, ako je zamjena u 30oj dovoljna za bit trener dinama mogu i ja to. Kovu triba minjati ali sopic je nikakav napredak naspram kove
  • Filip B
    632
    Nažalost srozali smo euforiju s novom upravom, na prolaznom treneru, kojeg je najlakše potjerati i smiješnom natječaju za stadion. — Jima

Tocno to, mene ovo bas ubija u pojam. Cekam taj iskorak a samo posrcemo i vracamo se natrag.

Uzmemo dokazanog sportskog djelatnika, strucnjaka, vrhunskog nogometasa, inteligentnu osobu da vodi klub i sportski dio - on kontra svih nas, laika i strucnijih koji vidimo da je trener nedorastao izazovu kluba, ostaje vjeran treneru
    Stavimo tog istog inteligentnog, obrazovanog covjeka u ziri s jasnim mandatom - daj nam arenu, zatvoren krov i da bude nas “kotao” - lik odabere s ostalim klaunovima neko prepotentno brutalisticko smece od stadiona i nama prodaje pricu o zagrebackom asfaltnom štihu. Zasto? Prepametan je da nije znao kakva ce reakcija biti i preiskusan je u nogometu da ne vidi da je Kovacevicu doseg HNL
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    ja sam u tolikom kurcu buraz da bi mi i ti bio sad top topova u odnosu šta imamo ,vjeruj mi na riječ . Pozitivan sam čovjek, skroman to će potvrditi svako tko me poznaje . Ali ja patim zbog Dinama . Pretvaram se u nešto što nisam i ne želim biti. Nije mi dobro , i ne želim gledati kako nas jebu u mozak . Kao da nam se namjerno smiju u facu i montiraju. Kako od Bobana i stadiona tipa ma super je ali vi nemate pojma ,do kovinog dobro smo,bit ćemo bolji sljedeći put. O Bobanu ću za dvije godine , a Kovačevića ne želim gledati niti jedan minut na klupi
  • masacusec
    8.3k
    Da, sramota jest izgubiti od invalida poput hajduka, da, jest sramota voajerski sjediti i gledati jebenog kovačevića i ništa ne poduzimati svezi njegovog igrokaza u izbora igrača na terenu.

Zvone, imaš već previše jamaca na ovaj svoj veliki kredit!
  • Zg123
    4.8k
    Marino Pušić, loše mu ide u Arabiji — Paggini

Tesko, ispod 3 milje godisnje sigurno nema tamo, 1.83 boda u 8 utakmica, sezona je tek pocela i otkaz sigurno dobiti nece. On moze jedino doci kao free agent
  • Thor
    4.6k
    Mene sam zanima koji je prag da bi se rad verificirao kao negativan? Ili pozitivan? Na trenera mislim.

Da li je to bodovni zaostatak (koliki?) na polusezoni,ili na kraju sezone? Da li je drugo mjesto,trece...?
    Sto mjerimo?
    Da li mjerimo na polusezoni ili na kraju?
    Ok, ako ne budemo prvi nije tragedija (rano je to jos projecirati) nije ni bila prije dvije godine,ali me zanima sto radimo s ovim trenerom?
    Je osvojio je prosle godine dvije titule (osvojio je i Jakir pa odletio) sve pohvale, no to sto smo bili pokazivali prosle godine (i onda smo sepali u ovom dijelu sezone) je ove godine losije.
    Da li smo izbacili neki igracki projekt nekog naseg klinca pa ga trpimo? Nismo.
    Osim Belje kao domaceg, igraca, ostali na kljucnim igrackim pozicijama su stranci.
    Stojke,da igracki potencijal kluba, Ok. A Galesic,na klupi. Radeljic "kao domaci" igral je 2 minute. Ali u drebiju starta Tabinas?
    Ostali su spanjolci,svedjani,rusi,albanci..i ne znam vise koje ne sve zemlje. Dosao nam je Orsic kao potrosen igrac,jbg nis,tj slabo. Daj boze da proradi.

Koja je zadaca ovog trenera da bi ga trebali trpiti? Gurati Lisicu da proradi? Da li cekamo Lisicu? Ok, mozda nadodje,ne treba decka otpisati odmah ali da li mora pocinjati na derbiju?
    Standardozacija momcadi?
    Pa na svakoj drugoj tekmi drugi sastav.
    Ne kuzim kaj radimo i koja nam je vizija da bas trener bude Kovacevic.
    Koja je njegova komparativna prednost u odnosu na nekog drugog trenera?
    Ne kuzim kaj radimo?
    Da li stvaramo dinamovog Fergusona ili Wengera za iducih 10 godina pa ga trpimo?
    Jel to?
  • BiP1MD
    263

Svi smo bili svjesni nakon prespavanog prijelaznog roka i onih pretkola za LP da će situacija krenuti nizbrdo i kako atmosfera postaje tmurna.
    Dinamo je u kadrovskoj rupetini od 13-15 milja eura zbog šugavog Vikinga pa je uza sve probleme još primoran veći fokus stavljati na prodaju i odlaske umjesto kupovine i dovođenja.
    Valinčić i Hoxha su u izlogu. Dominguez, Beljo i Stojković već dobivaju ponude koje iz kluba odbijaju kako nam se momčad ne bi raspala. Kotarski je na posudbi s pravom otkupa... Mišić ima 32 godine, Zajc 32, Oršić 33, a s klupe nakon sigurnog vodstva i riješenih manjih utakmica do 60. minute ne dobivaju sve veću minutažu dva ili tri klinca nego su utakmice na knap pa ulazi milijun eura odštete plaćeni Prevljak (31 god)...

I bez obzira na to,
    Dinamo je prošle godine (pa i zadnje dvije) na Maksimirskom ruglu koji je u ruševnom stanju, bez obzira na kantanju u europskim utakmicama i neprestanom traženju smjene trenera, imao u HNL-u prosjek gledatelja (iako manji od rekordnih 92/93 i 05/06) veći od bilo koje Hajdukove rekordne sezone posjete od osnutka HNL-a 1992 pa sve do Korone virusa 2021 (29 godina).
    Mitove sam već raščistio ovdje: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/967605

A šta se tiče ove sadašnje situacije, ajmo hipotetski,

U nekom paralelnom svemiru je uprava riskirala dovođenjem par pojačanja prije Thuna i Vikinga pa Dinamo trenutno igra u Ligi Prvaka, ima dodatnih 25 milijuna u džepu, tj. minimum 10-15 milijuna u budžetu za igrače koje može pridodati okosnici ekipe...
    Članovi žirija su se držali jasnih, dogovorenih, osnovnih kriterija pri odabiru projekta Maksimir te uskoro kreće rušenje pa gradnja stadiona nakon 30 godina jebene patnje. Za to vrijeme Kranjčevićeva je rasprodana i krcata na svakoj Dinamovoj utakmici.
    Deklarirani Dinamovci trljaju ruke, krenula je euforija i pozitiva, u narednih par godina se sve više pasivnih dinamovaca aktiviralo.
    Selimo na napokon izgrađeni novootvoreni jebeni Maksimir, klub sad ima i duplo veći broj članova, duplo veću posjetu, a na terenu i na klupi igrače i trenera koje smo u stanju duplo više platiti pa igrače i za duplo više prodati. Uz to i pet puta više prodanih godišnjih ulaznica

2-3 drugačija pravovremena poteza ili procjena i svijet možeš skroz drugačije zamisliti.

Jebiga,
    Vratimo se u realnost u kojem tražim igrače koje bi doveli što jeftinije, možda ostavili traga, pojačali momčad pa ako Bog da i uspjeli prodati za pristojne ako ne i brutalne novce.
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Da je to tako onda bi po tome 90 posto sadašnjih igrača trebalo imati jednogodišnje ugovore jer nisu za taj level a poslije ih se nećeš moći riješiti . Jednostavno nismo doveli bolje jer je kada prazna . Doveli smo što se moglo ali ti onda treba trener koji će najviše izvući iz toga što ima . Sve lijepo posložiti . Nabiti cijenu igračima a ne spuštati da izgledaju sve gori iz kola u kolo
  • BlueZone
    67
    Nas će tvrdoglavost ovog gospodina koštat rezultata, nadam se da sam u krivu
    Zvone, članovi su te izabrali, nemoj se voditi onom “Dinamo, to sam ja”
  • BlueDD
    81

Dinamo na igrače troši jebenih 20 mil eura godišnje, za taj novac koji se troši se moglo i moralo rješiti ključne kadrovske probleme ranije u prijelaznom roku. Sportski sektor ne radi dovoljno dobar posao u odnosu na novac kojim raspolaže, možemo se samo nadati da će dugoročno to ispasti dovoljno dobar prijelazni rok. Na prvoj javnoj tribini na kojoj je bio Boban bilo je rečeno da je plan da u trećoj sezoni momčad bude potpuno izgrađena i dosegne neku svoj vrhunac po pitanju konkurentnosti u Europi. Trenutno mi to više naginje prema tome da nas na ljeto čeka rasprodaja 3-4 najvrijednija igrača i građenje nove momčadi... I to mi nije problem, Dinamo je klub koji se trenutno mora financirati prodajama, ali onda je to o slaganju neke momčadi i izjave da se ne očekuje ništa od Europe dok se momčad ne posloži jednostavno bio lažni alibi...
  • Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Ako je Zvoni ovo ok, ako on gleda Dinamo zadnjih godinu i pol i misli da je ovo smjer u kojem Dinamo treba ići, da je ovo put prema nekakvoj dominaciji u Hrvatskoj i etabliranju u nekakvom B razredu europskog klupskog nogometa, onda ja ne znam zašto se ja živciram.

Uostalom, u četvrtak igramo utakmicu protiv Anderlechta u tom istom B razredu europskog nogometa. Četiri dana prije same utakmice nije ni Zapad dolje rasprodan, za Zapad gore i Sjever gore još ima more karata. Nema loše prognoze, nema apokaliptičnih vremenskih prilika u najavi.
    Eto koliko ljudi želi gledati Bobanov i Kovačevićev Dinamo.

Zaboli me jel nam trener elokventan ili je malouman, ako netko isporučuje rezultat ne mora izgovoriti niti jednu rečenicu u eter, zaboli me jel nam trener dobar čovjek koji spašava štence i donira odjeću u Karitas ili apsolutna šupčina koja provocira novinare ala Sopić, o njegovom ponašanju neka odlučuju ljudi iz kluba, zanima me proizvod na terenu, a proizvod na terenu je smeće.

Godinu i pol dana nismo napravili nikakav iskorak u vidu igre, iste rupetine koje smo imali prošle godine imamo sad, isti besmislen nogomet bez ideje koji smo igrali prošle godine igramo i sad. Ne zanimaju me trenerove izlike koje traju već godinu dana, bajke o novoj ekipi, o vremenu, o lokvama na terenu, o sjevercu koji puše, o tome jesu dečki dobro radili ili ne.

Isto tako, zaista, ali zaista me, da prostite, zaboli ona stvar gdje bi Petar Sučić trebao igrati, kakve kriterije imamo oko Milana i što mislimo o Amorimu. Mislim da je već postalo sramotno da nam je predsjednik medijski influencer za drugu ligu i klubove. To se lako da zatrpati ispod tepiha kad je sve super, ali zaista smatram da imamo previše problema u klubu, kojima je Boban poprilično kumovao, da bi laprdali po radiju u drugim državama, o drugim klubovima.

Vraćam se na početak, ako je ovo Zvoni ok. Ako je životarenje po HNL-u gdje mi igramo nekakav jadan nogomet sa debelo najskupljom ekipom u ligi dok nam se svi jadni protivnici ne raspadnu ili ih raspored ne pregazi pa uzmemo naslov jer smo najmanje loši, ako je to njemu ok, onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati.

Ako je Zvoni ok da se vratimo na period mračnih godina gdje će nam biti puna šaka brade plasman u nekakvo europsko natjecanje gdje ćemo mi kao nogometna sirotinja biti sretni da nam lekcije zadaju nekakvi prosječni klubovi lige petica, ali moramo biti sretni jer eto ne igraju nam bankomatići nego McKenne, onda ću i ja sniziti svoje kriterije i manje se živcirati i manje pohoditi te lekcije.

Birali smo prije koju godinu neke ljude, koji su bili na nekakvoj listi, za koju su slagali nekakav program. Baš me zanima, jesu li oni zadovoljni ovime? Jel ovaj Dinamo na tragu ispunjenja onih ciljeva iz njihovog programa?
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    mi smo doveli 3,4 polomljena igrača od kojih neki tek sad su dobili par minuta ,a neki će možda biti spremni tek na ljeto(Brumado) a i to je pitanje . A trebala su instant pojačanja . Krilo je problem već par sezona kao nekad lijevi bek. Mi ga nismo u stanju riješiti . Gdje smo potrošili 20 mil? Ali da se moralo bolje stoji, da se kasnilo sa svim stoji,da su pali ovaj prolazni rok definitivno. Ali ja mislim da su i doveli igračine da bi Kova na klupi bio još gori i da bi mu i Dalje Lisica igrao 90 min . Da du izašli pred nas i rekli dečki nemamo love ,to je to ,podržite nas do tad i tad da isplivalo malo sve bi bilo za 10. Jedna od posljedica trenutnog stanja je užasan prelazni i to se slažem
  • Kruno
    1.8k
    Naš predsjednik me podsjeca na jednog iz Sjeverne koreje, samo ja sam bitan
  • mrgud
    989
    Čemu dolaziti na tekmu kada se zna da ćemo izgubiti uz nikakvu igru.Sve manja će biti posjata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.