• crophantom
    8.9k
    meni najviše neku apatiju stvara komunikacija kluba, izravno ili preko kućnih...
    Rezultati u Europi prije nisu bili realni, ne mozemo se do novog stadiona nadati nekom rušenju velikana ili nekom četvrtfinalu EL...
    Nije realno da smo prvaci toliko puta u nizu...
    Nek Hajduk osvoji tu i tamo, pa što...
    Kad pređemo Breganu, a čujte, imaju veći budget, ne možemo mi tu ništa do novog stadiona...
    A kad nama dođe klub iz HNLa s manjim budgetom ili Hapoel s u pola manjim budgetom, a čujte, nezgodno gostovanje, Gorica nam ne leži, gledajte svako danas igra nogomet...

Smrdi, zaudara na manjak ambicije, a taj neugodni miris se sve više samo širi...

Došli smo od toga da sam vjerovao da u Europu na Maksu može pasti bilo ko kad imamo svoj dan, do toga da mi je interes za Anderlecht 0 bodova, jer ne očekujem ništa.
    Naravno da ću ići, prilagodio sam poslovna putovanja tome da sam u ZG za termine EL, ali ne očekujem apsolutno ništa osim da će naš trener gristi nokte kad nas ovi stisnu, a da će iz kluba nakon tekme nastaviti pričati o procesu i kontinuitetu, dok se koeficijent i ugled tope.

A tek moramo doći opet u fazu kada nam koeficijent neće biti dovoljan da uvijek budemo nositelji.

Izjave kad se to dogodi ne želim ni zamišljati, ako se sad postavljamo ko da smo Dinamo iz Tirane, kaj će tek biti kad dobijemo dodatan razlog da se postavimo ko zadnja sirotinja. Onda će valja ulazak u KL biti smatran uspjehom, a Bože moj, ako se ne uđe u Europu, pa svi igraju nogomet, to je realnost, pričekajte novi stadion.

Srmdi, smrdi, užasno smrdi...
  • ElDorado
    15.9k
    Ok sad već dolazimo do pitanja koja je funkcija ostalih upravljackih tijela u klubu? Da li stvarno imamo prosvjetljeni apsolutizam ili netko negdje može nešto pametno reći osim klimanja glavom?!
  • crophantom
    8.9k
    tu smo i mi krivi... kad Zvone na članskom danu uzme mikrofon i manirom velikog vođe se posere po onom kaj je drugi član uprave reko sekundu prije, iako je to područje za koje je zadužen taj član uprave (Puhalo), pljescemo ko curice jer smo zaljubljeni u Zvonu i kao radi se o glupom šalu...

Al to se tak ne radi, pogotovo ne prema van... to je samo mali, glupi primjer, ali isto daje neku sliku i nama i ljudima u klubu, o tome koga javnost doživljava bitnim, a koga ne jebe pol posto...

Drugi primjer je Nauković... hodočastio je da objasni stvari o stadionu, svidio nam se kako komunicira. Da bi u nekom trenu nestao, nema ga na mapi i da je jedina osoba koja išta komentira o stadionu Zvone.
    To se isto tak ne radi, bar ne bez nekog objašnjenja.
  • Olmic
    6.2k
    ne mogu vjerovat da decki koji su borili da imamo demokratski Dinamo, bezvrijedno samo klimaju glavom. To mi ne ide jedno s drugim, ali sve vodi da je to upravo tako..
  • austrijanac
    14.3k
    Meni je sasvim ok da se ne daje otkaz ishitreno ako nemas kvalitetnu zamjenu.

Problem je sto se za tu zamjenu vec nakon Thuna trebalo pripremat.
  • DiddyGuela
    7.1k

Borili su se oni za sebe. Kao sto su se i oni prije njih borili za sebe. Ko politicari, isti k.Samo prazne price i opravdanja.
  • modri-kibic
    2.4k

Zato je bio poraz demokracije kaj na zadnjim izborima nije bilo druge liste. Čisto da postoji neka opozicija kada su kod nekih pitanja drugačija razmišljanja. Vjerojatno bi rezultati izbora bili 95% za Dinamovo proljeće, ali i sa tih 5% glasova bili bi barem neka opozicija. Kada bi se sada vratio unazad na te izbore sa svime kaj znam danas moj glas bi opet dobilo Dinamovo proljeće.
  • ZgDLions
    2k

Ko kaj bi Moore napisao u Watchmenima (doduše originalno nije njegova), ko će nas čuvati od čuvara.
  • hb1
    1k
    Kada ovo sve sa Kovačevićem kao trenerom bude prošlost, mislim da Dinamo kao klub sa svom svojom administracijom i navijačkim pukom zaslužuje konkretno objašnjenje koji je bio razlog da je dotični ostao trener iako je svima sve jasno u ovom trenutku već 8-9 utakmica.

Ako će lagat, molim ih da slažu da nije bilo opcija na tržištu, svi ostali odgovori su dovoljan razlog za duboko propitkivanje rezoniranja i upravljanja klubom.
  • Dzoni
    8.4k

Čestitam, dokazao si zajedno sa 60-70% ljudi da nisi navijač Dinama nego navijač rezultata
  • kibatech
    134
    Čemu dolaziti na tekmu kada se zna da ćemo izgubiti uz nikakvu igru.Sve manja će biti posjata — mrgud

bas to, zamisli jos padne kisa ili bude zima…a nema ni parkinga oko stadiona. Volim Dinamo samo kada pobjeduju i vrijeme je lijepo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.