• The Undertaker
    10.3k
    Najbolje ne lijepiti ništa. Ionako je većina obično smeće.
  • Tom Hanks
    5.8k
    A još je bolje da ko hoće lijepo uđe i čita,ko neće ne mora.Imaju svi oči i slobodu odlučivanja
  • Droljo
    32.2k

Pa to dečki upozoravaju već godinama. Da se uz link napiše o čemu se radi bar ili tekst naljepi.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Uvesti da se moze blokirati korisnik da ne vidim njegove upise. Teskih otrova ima na ovom forumu
  • Fan
    2.8k
    postoji addon koji to omogućuje, čak i na mobu neki preglednik ako se ne varam, potraži temu
  • jp23
    4.8k
    Napravio ti je BlueNinja add-on kojim to možeš, i za Firefox ima i za Chrome, a ako imaš Operu mislim da moš isto koristit od Chromea add-on.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    hvala pogledat cu.
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Moze li netko dodati u teme u kojima se objasnjava postavljanje yt videa, dijeljenje instagram objava i slicno, koji dio linka treba obrisati kako se ne bi vidjeli osobni podaci :pray: .

Hvala unaprijed
  • mlinchica
    7.4k
    NIsam bio siguran gdje ovo staviti. — Omake

Zakaj se ne bi otvorila posebna tema za Omake analize?
    Ima jako dobre i raznovrsne tekstove, edukativne i pisane jednostavnim jezikom kaj svi mozemo razumjeti, a pogube se u bespućima foruma, pogotovo sada, kad je krš po svim temama.
    @Omake voliš pisat, a još uvijek to ne objavljuješ nigdje dalje, da te malo podržimo?
    Da bar onda ovdje imamo te tvoje osvrte, negdje na jednom mjestu?
    Možda i Krizijeve statistike, oni screenshotovi sa strelicama tranzicijskog napada i sl.?
    Otvorit im samostalne teme, da nam ih pune kvalitetnim tekstovima/informacijama.
    Naravno, ako oni imaju volje za tim.
  • Sajla
    24.5k
    Možda su ove teme ispod nepravedno zapostavljene, a možda s razlogom ljudi pišu u temi za određenu utakmicu ili igrača. Ali postoje, pa možda mogu biti češće korištene, a i poneki dupli post neće nikoga smetati kad je u pitanju kvaliteta.

tema "Statistički kutak"
    https://www.zonadinamo.com/discussion/551/statisti%C4%8Dki-kutak

tema "Taktički kutak"
    https://www.zonadinamo.com/discussion/483/takti%C4%8Dki-kutak
  • Omake
    21.6k
    hvala, ali nisam dostojan zasebne teme haha. I dalje sam ekskluzivno samo na Zoni.
  • mlinchica
    7.4k
    ok, ove su teme skoro zamrle :grin: većina vjerojatno niti ne zna da postoje.
    Možda će ih sada više koristiti kada si ih tu dignuo.
    Sve je već lagano “požutilo” na forumu.

Ma ok, kak ti odgovara ali šteta da se kvalitetni tekstovi zagube u cijelom kaosu copy/paste postova po svim temama.
  • DerHerrKool
    1.9k

Ak ti nije teško bacaj ih u ovu taktičku temu. Ili ako ih već staviš i neku drugu onda bar link na post u taktičku temu da ih ne propustimo i imamo na jednom mjestu
  • Crusades
    26.1k
    Dobro je deda rekao, mi bi za 2 godine potrošili sve kaj valja u državi... hrpa emocionalno nestabilnih histeričara koja ne zna iznijet konstruktivnu kritiku bez pljuvačine i poziva na sječu glava.

Šteta da nekoliko pojedinaca s jako dobrim radovima (analizama, tekstovima, programerskim updateovima foruma, statistika, kolekcionarstvom i slično) ostane u sjeni neurotične većine ali kaj ćeš, rulja je takva.

Kad se sjetim foruma prije više od 5 godina i sada, razlika je nebo i zemlja. Još jednom pohvale modovima za živce, ja bi davnih dana odustao od svega i ugasio sve ovo.

Purgerski pozdrav, vidimo se na tribinama! :grin:
  • Ljubo
    1.9k
    Zadnji post koji ću napisati na ovom forumu i u životu više neću kročiti na njega. Mene osobno boli kurac za izgled stadiona, bitno mi je da ima krov kako nebi kisnuo i da me zaštiti od propuha kako mi nebi probio kosti te naravno da su tribine odma uz teren. Ja na stadion prije svega idem radi Dinama, jedino sto želim je da na novom stadionu protivnik izađe na teren i usere se od straha kada vidi tribine i kaže sam sebi “gdje smo mi to došli”. Osim toga većina na ovom forumu bi klub vodila kao seosku zadrugu. Dobro je kolega papastrumf rekao, fali nam jedan vašar ispred novog stadiona gdje bi se članovi nalazili nakon svake odigrane utakmice i donosili nove odluke. Treneri bi nam dolazili i odlazili svaka dva tjedna. Birali bi sve, od toga kako trener treba pričati i oblačiti se pa do taktike. Naravno birali bi i postavu za svako kolo, koja formacija i koji igrači. Igrače bi kupovali i prodavali kao da su povrće kod kumice na placu, a skautirali bi ih preko FM-a. Također bi imali rasprave o tovarima jer je to ovdje nezaobilazna tema. Međusobno bi se napadali i busali u prsa tko je veći dinamovac i zašto je on bas taj. Osnovali bi gurmanski odjel jer ne možeš na nogometnu utakmicu bez da nemas mogućnost okretati janje ili prase, kaj ovi iz plavog kornera imaju samo glupi hot dog. Nabrojao sam samo neke od kritika koje sam pročitao na ovom forumu gdje sam proveo malo vise od godinu dana. Nisam najpametniji niti sve znam, ali ispada da na ovom forumu imamo eksperte za sve živo koji se bolje u to kuže od trenutnog vodstva kluba.

Svima na forumu želim puno zdravlja i sreće u privatnom i poslovnom životu.

Dragi Bog vas sve blagoslovio i čuvao.

Uzivajte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.