• shameless86
    2.2k
    mozda da se napravi topic dinamo II - utakmice..pa sve tekme da tamo komentiramo..ovak bu previse tema za pratit da se za svaku utakmicu a i b ekipe otvara
  • wolfgang14
    4.7k
    Možda može i tako da, ne znam ni sam koja je najbolja solucija. Ako želite za svaku otvarati, javite, nije mi problem
  • DerHerrKool
    1.7k

Ma joj, ovakvi prijedlozi su očito dokaz da predlagatelj misli samo na sebe. Teško mu sjeda pročitat nešto, pa je lakše zabranit.
  • The Undertaker
    10k
    Nije problem u razmjeni mišljenja već privatiziranju portala i pretvaranju u blog. Moderatori sankcioniraju nekulturno ponašanje ali ne i zatrpavanje besmislenim komentarima. Gubi se preglednost jer se u svom tom šumu zagube i dobri upisi. Generalno, tri posta je dovoljmo za argumentirati tezu. Sve preko je spam.
    Edit: Komentar iznad je najbolji primjer. Niti kritika niti protuprijedlog već lupetanje i nagađanje što ja mislim.
  • vjeko1701
    28.4k
    Itekako znamo sankcionirati pretjerano pisanje, posebno ako je isto pretakanje iz šupljeg u prazno. Stalno upozoravamo pa čak i baniramo konstatno ponavljanje istih stvari ili rasprava, posebno ako su u pitanju stalno isti profili a bome i tonu toga obrišemo a da većina nikad ni ne pročita.

Stavljati limit na broj postova u danu je opet kažnjavanje cijelog foruma radi nekolicine. Ima kolega koji su u danu sposobni napisati i 20 kvalitetnih postova a ima onih čija dva ne vrijede ni trošenja čalanka prstiju s kojima su natipkani.
  • deda
    47.8k
    Dečki mislim da nema potrebe otvarati teme za utakmice druge momčadi iz nekoliko razloga.

1. Manji interes nego za prvu momčad
    2. Neozbiljno je krenuti pa stati, a i s otvaranjem tema za prvu momčad nekad imamo problema
    3. Puno utakmica neće biti u prijenosu, ne vidim što imamo komentirati ono što ne vidimo
  • marcio amoroso
    53.3k
    Za otvaranje tema za prvu momčad se javilo nekoliko članova. Gotovo sa svakom temom kasnimo, a i ako ne kasnimo moramo nagovarati i upozoravati ekipu da ju otvori. Ti ćeš otvoriti tri teme, poslije će ti dosaditi, a nas će ekipa na forumu pitati gdje su teme. Ništa od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.