• shameless86
    2.3k
    mozda da se napravi topic dinamo II - utakmice..pa sve tekme da tamo komentiramo..ovak bu previse tema za pratit da se za svaku utakmicu a i b ekipe otvara
  • wolfgang14
    4.8k
    Možda može i tako da, ne znam ni sam koja je najbolja solucija. Ako želite za svaku otvarati, javite, nije mi problem
  • DerHerrKool
    1.9k

Ma joj, ovakvi prijedlozi su očito dokaz da predlagatelj misli samo na sebe. Teško mu sjeda pročitat nešto, pa je lakše zabranit.
  • The Undertaker
    10.2k
    Nije problem u razmjeni mišljenja već privatiziranju portala i pretvaranju u blog. Moderatori sankcioniraju nekulturno ponašanje ali ne i zatrpavanje besmislenim komentarima. Gubi se preglednost jer se u svom tom šumu zagube i dobri upisi. Generalno, tri posta je dovoljmo za argumentirati tezu. Sve preko je spam.
    Edit: Komentar iznad je najbolji primjer. Niti kritika niti protuprijedlog već lupetanje i nagađanje što ja mislim.
  • vjeko1701
    29.4k
    Itekako znamo sankcionirati pretjerano pisanje, posebno ako je isto pretakanje iz šupljeg u prazno. Stalno upozoravamo pa čak i baniramo konstatno ponavljanje istih stvari ili rasprava, posebno ako su u pitanju stalno isti profili a bome i tonu toga obrišemo a da većina nikad ni ne pročita.

Stavljati limit na broj postova u danu je opet kažnjavanje cijelog foruma radi nekolicine. Ima kolega koji su u danu sposobni napisati i 20 kvalitetnih postova a ima onih čija dva ne vrijede ni trošenja čalanka prstiju s kojima su natipkani.
  • deda
    48.4k
    Dečki mislim da nema potrebe otvarati teme za utakmice druge momčadi iz nekoliko razloga.

1. Manji interes nego za prvu momčad
    2. Neozbiljno je krenuti pa stati, a i s otvaranjem tema za prvu momčad nekad imamo problema
    3. Puno utakmica neće biti u prijenosu, ne vidim što imamo komentirati ono što ne vidimo
  • marcio amoroso
    54.1k
    Za otvaranje tema za prvu momčad se javilo nekoliko članova. Gotovo sa svakom temom kasnimo, a i ako ne kasnimo moramo nagovarati i upozoravati ekipu da ju otvori. Ti ćeš otvoriti tri teme, poslije će ti dosaditi, a nas će ekipa na forumu pitati gdje su teme. Ništa od toga.
  • Šteco
    2k
    Meni je ok prijedlog da bude zasebna tema za komentiranje utakmica, za sve tekme jedna tema i samo udaraj. A neka jedna bude info tema za drugu ekipu.

Nikad nisam pratio komentiranje utakmica, jer mi se to iskreno ne da čitati. Bilo bi glupo da informacije o drugoj ekipi se zagube u komentarima "kakav udarac", "dobra obrana" i "zašto ne mijenja".

Samo moje mišljenje.
  • DerHerrKool
    1.9k

Nije ni čudo da bi branio stvari koje ti ne pašu kad dvije prosto proširene rečenice nemreš sa razumijevanjem pročitati i staviti u kontekst. Evo da bude jasnije, kritiziram činjenicu da bi bez ikakve logike branio stvari samo zato kaj tebi ne pašu. Ako nije bilo očito, protuprijedlog je “ne braniti”, a to kaj ti misliš je jasno svakome tko je proveo sa ljudima više od pola sata.
  • Droljo
    31.9k
    mozda da se napravi topic dinamo II - utakmiceshameless86

Najbolja opcija. Nema posebnog otvaranja za svaku tekmu a zna se o čemu se piše tu. O utakmicama. Kolega riješio problem.
  • badjibadara
    10.7k
    Bilo bi dobro imati tu temu utakmice, ali da se stavi samo sastav, rezultat na kraju i strijelci, tako da se može kronološki pratiti razvoj druge ekipe. Nešto kao teme bez komentiranja. Ostalo o utakmici da se piše na postojecoj temi.
  • Šteco
    2k
    ja sam više išao u smjeru da se u postojeću temu stavljaju rezultati, strijelci, promjene u kadru, ozlijede, općenito informacije vezane za drugu momčad. I te stvari se komentiraju tu.

A druga tema da bude komentiranje utakmica i da se u toj temi samo komentiraju utakmice. Pregledno sve informacije oko druge momčadi se ne gube u hrpi komentara o utakmicama, a tko hoće neka komentira.

Realno, samo za rezultate se može otići na sofu ili rezultate, imaš sve na jednom mjestu.

Edit: da se izjasnim, nemam ja ništa protiv da se prokomentira na kraju utakmice i da neki rezime, ali tijekom utakmice natuć 5-6 stranica komentara svake akcije, faula, komentatora, i slično, to mi se ne čita. U konačnici, ako ne bude zasebna tema za komentiranje, bit će kaj ulovim od informacija, između vremena kad je utakmica. I opet dobro.
  • rokikaciga
    18.3k
    Sretno adminima
  • NVKOD
    13.9k
    Ono što bih volio vidjeti na Zoni je da se uz svaki link članka zalijepi i pripadajući tekst. Iz principa ne želim davati dnovinarima klikove i gledanost zbog članka koje su izmislili. Bolje da članak ima jedan pregled na svojoj izvornoj stranici uz milijun pregleda na Zoni, nego da svaki pojedinac mora sam otvarati link. Onda je badava uopće objavljivati link kad opet toj bagri radimo uslugu.

Naravno da će novinarčić i urednik ići na čim bombastičnije naslove kako bi privukli publiku, a sam sadržaj članka je "navodno", "moguće je" i slične vratolomije.

Neka bude kao i u temi "Transferi - vijesti". Link na članak/vijest uz pripadajući tekst.

Ili da se uvede neka "crna lista"... nema objavljivanja Mede, Lesičkog i sl. Njih direktno u "Shit of the day" :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.