• crophantom
    7.6k
    Kova je u karijeri vodio Belupo i Varazdin i takve, kazemo da bi nekoga ko ima ozbiljnijeg iskustva, pa bi se dovelo lika koji je 4 godine vodio Jarun, 1 sezonu juniore i 10 tekmi B ekipu?
  • Droljo
    32k
    Kova je u karijeri vodio Belupo i Varazdin i takvecrophantom

Ne takve. Ta dva kluba je vodio i niželigaše.
  • crophantom
    7.6k
    ok. Leko je u seniorskom nogometu vodio samo niželigaše.
    Ne kazem da nece biti dobar trener jednog dana, al u krizi ici opet na jos vise neprovjereno rjesenje bi opet bio velili rizik.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Meni to nije problem, vjerujem u Leku i sviđa mi se kamo Dinamo 2 stoji na terenu…Čovjek je imao ozbiljnu karijeru i svašta je prošao…Poslušaj njegov intevju u podcastu Zone Dinamo, želim trenera koji tako komunicira, a mislim da bi napokon i mladi dobili šansu…
  • Droljo
    32k

Sve 5. Ak već guramo kontinuitet i želimo da trener raste sa ekipom onda je trebalo nekoga mlađeg tipa leko (koji je prošao nešto u karijeri i zna par jezika) ali isto tako ne nužno jerka jer ne znam kakav je trener. Nije leko bitan u toj priči...
  • crophantom
    7.6k
    Ak već guramo kontinuitetDroljo

Cini se meni da trenutno neznamo ni kaj guramo ni kud gonimo, kontinuitet je samo lijepa poštapalica
  • Olmic
    6k
    i Belupo i Varazdin su igrali dobro pod Kovom, a sad vidimo da Dinamo nije isto
  • Mr Anderson
    22.2k
    Ako poraz sutra znači da je Kova out, potpisujem odmahHrc-Vg

Pravi navijač, nema kaj...
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Jedan poraz je puno bolji od dugotrajne muke i stagnacije.
  • ElDorado
    14.8k
    Nikad, ali baš NIKAD ne mogu željeti poraz svom klubu. Ali da sam totalno apatičan i skeptičan oko današnje utakmice to jesam. Jučerašnja pressica me ubila do kraja. Ali napisao sam i neću o treneru. Baš me briga za njega. Ono što ne mogu shvatiti je da Boban, koji sjajno analizira na Skyu ne vidi ovo što svi mi vidimo. Zar on zaista misli da jednim razgovorom može promijeniti baš sve što ne štima u našoj igri?!
  • Mr Anderson
    22.2k
    Ono što ne mogu shvatiti je da Boban, koji sjajno analizira na Skyu ne vidi ovo što svi mi vidimo.ElDorado

Otkud ti znaš što on vidi i što misli? Prvo, ne gledaju svi isto, drugo, možda već ima u planu sljedeći korak.
  • ElDorado
    14.8k
    Poanta je u razgovoru a ne u tome kaj on vidi ili ne vidi
  • Paulie
    2.3k
    leku na klupu i vratit petka.
  • ElDorado
    14.8k
    kak si to dvoje povezao jebate
  • Jaro
    12.7k
    kak si to dvoje povezao jebateElDorado

preko žene :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.