• flexXy
    3.4k
    Nebi nam pomogao Guardiola sa ovim rosterom
  • tp1997
    3.4k
    Ako se nešto ubrzo ne promijeni, pri čemu ponajprije mislim da odlazak ovog šarlatana s klupe, mi u kontekstu HNL-a trebamo biti sretni što tovari igraju Europu, pa nemaju privilegiju da se fokusiraju samo na domaće prvenstvo kad se nama u kratkom periodu uz njih i Rijeku zaredaju Anderlecht i NEC.

Smijemo im se zbog Rakowa, ali tko nakon ovakve naše igre (opet) može pouzdano reći da bismo mi taj Rakow prošli? Ili da bismo zabili gol, s obzirom da je vjerojatnije da bi stručnjak Kova mudro primijetio kako su oni ipak bili drugi u ligaškoj fazi KL prošle godine i kako ti ne daju puno igrati, pa bi parkirao bus.

Tovari su teški prosjek, ali mi sve više ličimo na onu sezonu kad je Rijeka s velebnih 65 bodova uzela naslov. A tovari za razliku od Rijeke dobiju i više nego dovoljno poguranaca kad im zatreba.

Tako da, dok je Kovačević na klupi, neka njih u Europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.