• crophantom
    7.6k
    Kova je u karijeri vodio Belupo i Varazdin i takve, kazemo da bi nekoga ko ima ozbiljnijeg iskustva, pa bi se dovelo lika koji je 4 godine vodio Jarun, 1 sezonu juniore i 10 tekmi B ekipu?
  • Droljo
    32k
    Kova je u karijeri vodio Belupo i Varazdin i takvecrophantom

Ne takve. Ta dva kluba je vodio i niželigaše.
  • crophantom
    7.6k
    ok. Leko je u seniorskom nogometu vodio samo niželigaše.
    Ne kazem da nece biti dobar trener jednog dana, al u krizi ici opet na jos vise neprovjereno rjesenje bi opet bio velili rizik.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Meni to nije problem, vjerujem u Leku i sviđa mi se kamo Dinamo 2 stoji na terenu…Čovjek je imao ozbiljnu karijeru i svašta je prošao…Poslušaj njegov intevju u podcastu Zone Dinamo, želim trenera koji tako komunicira, a mislim da bi napokon i mladi dobili šansu…
  • Droljo
    32k

Sve 5. Ak već guramo kontinuitet i želimo da trener raste sa ekipom onda je trebalo nekoga mlađeg tipa leko (koji je prošao nešto u karijeri i zna par jezika) ali isto tako ne nužno jerka jer ne znam kakav je trener. Nije leko bitan u toj priči...
  • crophantom
    7.6k
    Ak već guramo kontinuitetDroljo

Cini se meni da trenutno neznamo ni kaj guramo ni kud gonimo, kontinuitet je samo lijepa poštapalica
  • Olmic
    6k
    i Belupo i Varazdin su igrali dobro pod Kovom, a sad vidimo da Dinamo nije isto
  • Mr Anderson
    22.2k
    Ako poraz sutra znači da je Kova out, potpisujem odmahHrc-Vg

Pravi navijač, nema kaj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.