• Niko1986
    8.8k

Stoji, ali opet ima neki mir da se pripremi za ono što dolazi. Ako smijeniš Kovu danas, novi trener može doći najranije u ponedjeljak, a u utorak se već leti za Bukurešt. Plus, ako se do sada nije tražio novi trener nije mi baš idealno da potraga traje 24 sata.
  • Danko
    3.4k

Lekina b ekipa izgleda skoro isto ko i prva ekipa.
    Sporo, tromo, bez agresije.
  • crophantom
    7.6k
    Dinamo bi u buducnosti trebao ciljati na hijerarhiju u kojoj ima snažnog predsjednika, snažnog SDa i snažnog trenera.
    Ovo danas svi toleriramo jer je to Zvone u kojeg smo manje vise svi kolektivno zaljubljeni ko curice, ali u buducnosti se nebi smjeli dovoditi u situaciju da je Predsjednik ujedno i SD i odlucuje o treneru i sjedi u odboru za stadion i govori Puhalu na članskom kak da se preuzimaju nagrade od programa vjernosti...

Nemamo snažnu vertikalu, kaj se u trenucima krize vidi jos bolje, a nebu tu uvijek Zvone.
    Apsolutno je smiješna i neozbiljna situacija da se u cijelom ovom šušmuru Dabac spomene 0 puta, stvarno ispada ko zapisničar.

Ovo nema toliko veze s trenutnom krizom, ali ovakvo stanje nit je dugorocno dobro nit je održivo i nadam se da je iduci iskorak Dinama kao kluba taj da ce se podjeliti uloge i uspostaviti hijerarhija, jer trenutno smo u situaciji da se Zvone naljuti i ode da bi se sve raspalo ko kula od karata.
  • Milki1
    67
    Zvone Boban je dobar igrac bio a solidan ili los sportski direktor ili predsjednik ima prevelik ego za takvu vrstu funkcije.
  • Olmic
    6k
    izgubi od Hapoela uz igru kao protiv Osijeka, a Lokose dobimo 1-0 iz npr penala. Bi li smijenio Kovu?
  • jedan u nizu
    19.5k
    Stoji, ali opet ima neki mir da se pripremi za ono što dolazi. Ako smijeniš Kovu danas, novi trener može doći najranije u ponedjeljak, a u utorak se već leti za Bukurešt. Plus, ako se do sada nije tražio novi trener nije mi baš idealno da potraga traje 24 sata.Niko1986

Smjena trenera uglavnom daje neki ''pozitivan'' sok igracima.
    To im je dokaz da ni oni ni trener nisu bas dobri, i nekako se uvijek probudi zelja kod njih.
    Sto da poprave dojam, sto da opet zasuze mjesto u prvih 11 kod novog trenera.

To sto bi ih jednu dvije tekme vodio netko drugi, ne znaci da bi zaboravili sve sto su do tad igrali i pripremali.
    Dovoljno je da igraju sa istim postavkama i formacijom sa zamjenskim trenerom.
    Po meni je i to bolje, nego da sa istim postavkama igraju sa starim trenerom koji ih ocito ne moze probuditi i motivirati, pa ce ih valjda njegova smjena malo pogurati naprijed.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Smjena trenera uglavnom daje neki ''pozitivan'' sok igracima.jedan u nizu

Apsolutno. Primjer Bjelice došao u rujnu 2024. na klupu, samo dva dana nakon već imao tekmu sa Loksom, nabio ih 5 1. Ne kažem da će i sad neki novi trener odmah donjeti takvu rapsodiju u prvoj tekmi, ali ovo je jedan od primjera da novo lice može donijeti dobre stvari čak i ako "nema vremena za pripremu jer mu je prva tekma već dan dva nakon dolaska".
  • jedan u nizu
    19.5k

Mislim da u 90% smjena trenera daje pozitivan sok.

Dalje je na kvaliteti trenera i njegovoj sposobnosti.
    Taj pozitivan sok ce trajati 3-4 tekme max, a dobar trener ce to nastaviti, dok ce kod loseg trenera to opet pasti na los nivo.

Mislim da je tako bilo i kad je Biscam dosaso, kad je Jakir dosao, i kad je Kova dosao.
    Prvih par tekmi ludilo, igramo super, svi hvalimo sve, da bi nakon 3-4 tekme opet poceli igrati jednako blijedo, tumorno, neorganizirano i jalovo.
  • Milki1
    67
    Kad bi Kova otisao posto Boban zeli samo nase govorno podrucje meni bi prvi pick bio Sandro Perkovic vec je vodio ekipu poznaje klub, mentalitet neke igrace ima iskustvo vodenja Noaha.
  • T90d
    3.3k

A šta kažeš na Alena Petrnaca?
  • Archangel
    339
    pa njega je Boban upravo maknuo da bi stavio Kovu, teško da će njega dovesti. A lik je još manje dokazan u nogometu nego Kova, to bi tek bila teška komedija
  • rokikaciga
    18.3k
    Dobit ću moždani od nekih ideja ovdje
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ljudi dodjite sebi, pogodilo vas ovo jucer pisete gluposti. Ovo je samo jedan kiks od srijede ce to vec bolje bit
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Stojkovic se nece prodati za vise od 6 mil niti ce dogurati do reprezentacije dok je u Dinamu.

Uskoro puni 23 godine, mentalno ne pokazuje nikakav napredak, a vjerojatno ni nece. Govor tijela na terenu mu je sramotan i nedostojan broja kojeg nosi na ledima.

Izuzev utakmice protiv genka, iz koje se na kraju sam izbacio, u europi nije pokazao nista. Doslo je do stagnacije, zamora materijala i mislim da on vise ne moze puno dati, osim ako ne se ne dogodi veliki sok u svlacionici i ne dode osoba koja moze prodrmati i ujediniti ekipu, a to se nece dogoditi.
  • joesimunic
    614
    Mislim da je jako glupa teza da smo mi Dinamo i da se nećemo nikome prilagođavat u hnlu. Da mi jesmo najveći i najbolji Hr klub, ali takvi klubovi u svim drugim zemljama se prilagode na neki način i taktički, protivniku za rezultat, mislim da nam je to jučer falilo, samo pitanje je ako bi nas Kova znao prilagodit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.