• reziser
    8.3k
    Netko za ovo mora odgovarati!Kumerle

kaj netko
    @BlueNinja

:joke:
  • BlueNinja
    680
    tailscale je up, ali je SSH disabled :rofl: a nemam dobrovoljce za ištekati iz struje ovaj put...RIP
  • Kumerle
    3.4k
    Pošalji nam ulicu, cvaknut ćemo kabel od struje za cijelo naselje
  • bbb medimurje
    5.3k
    Ja bi da nakon svake "lose" europske utakmice, @Omake @Tranzicijski Napad napisi svoje viđenje, naravno ak decki imaju volje i vremena
  • Fan
    2.6k
    S obzirom da je već više puta predloženo, a možda se ne uzima za ozbiljno: postoji li kakva šansa, bar za probu jednu utakmicu, da se tema zaključa kad utakmica počne i otključa kad utakmica završi? Evo sad protiv Vikinga idealno, bar će ljudi više gledat tekmu nego komentirat...
  • Eduardo
    30.4k
    ne postoji jer postoje ljudi koji iz određenih razloga ne mogu biti na tekmi, neki možda gledaju doma sami i nemaju s kim prokomentirati tekmu pa im forum ostaje jedino mjesto za podijeliti emocije. Kažnjavati njih zbog šake trovača ne bi bilo u redu.
  • Fan
    2.6k
    sve 5, iako se ne slažem da je samo šaka trovača jer je većina komentara za vrijeme tekme katastrofalna.
  • Dzoni
    7.7k
    Jer većinu komentara naštanca 10 istih likova
  • prefontaine
    10.7k
    Pa ti koji "nemaju s kim prokomentirati tekmu pa im forum ostaje jedino mjesto za podijeliti emocije" i jesu šaka trovača.
  • vjeko1701
    28.4k
    Ne treba generalizirati, imamo kolege koji su na drugim stranama svijeta i kojma je ovo možda i jedino mjesto gdje mogu komentirati Dinamo tokom utakmice.

Nema smisla kažnjavati sve radi nekolicine a sve ostalo mi sredimo kada se pređe granica. S tim da nećemo biti pahuljice pa da se vrijeđamo svaki put kad netko napiše nešto kaj nam nije po volji. Jedno je razumna kritika, drugo je bezrazložno pljuvanje i liječenje frustracija. Ako netko smatra da smo nešto propustili sankcionirati, samo prijavite u inbox i to je to.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Pohvala za zaključavanje teme transferi.
    Išao sam malo gledati, od zadnjih 30 stranica je valjda 5 posto o nekom konkretnom mogućem transferu, 10 posto o tome koga se dovelo, a ostalo neke lamentacije i gluposti o sudbini kletoj.
  • Ljubo
    1.7k
    ostalo neke lamentacije i gluposti o sudbini kletoj.DrRatoljub

Moram priznati kako me ovaj zadnji dio rečenice dobro nasmijao :rofl: , usput se slažem sa svime napisanim.
  • The Undertaker
    10k
    Vjerovatno nije prvi puta, ali za slijedeći upgrade (ako ga bude), ograničiti dnevni broj upisa na 10 (osim na šanku) pa neka ljudi pripaze prije nego stisnu enter.
  • don
    21k
    to nema nikakvog smisla stavljati na forum. Postoji dosta normalnih rasprava koji pređu/dođu blizu tog limita i nema smisla da onda do sutra nemaju mogućnost napisat nešta.

uglavnom, tu su moderatori i ono šta nije prema pravilima će sankcionirat a ako nam ne odgovara drugo mišljenje koliko god negativno bilo, jebiga.
  • wolfgang14
    4.7k
    Moderatura, jel imate kaj protiv ako bi otvarao teme za utakmice Dinama II, da ne zatrpavamo Dinamo II temu? Ja smatram da bi tak bilo preglednije ali ako mislite da je bolje sve u Dinamo II temu pisati onda oke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.