• Probirštift
    1.6k
    Može li se to zvati krađa ako su imali debilan pristup prema klincima, primjer Petković da su htjeli neki šušku od starog da on igra
  • Marc
    1.3k
    Kova si je sam zakuhao ovo sranje i nek se sam i vadi. Očekujem pomak do kraja godine odnosno najkasnije do dvanestog mjeseca inače može na burzu rada skupa sa svojim mamagerom Barom
  • Felip
    832
    Kad se sljedeći put odlučite sprdati s drugim klubovima, pogledajte opet ovu utakmicu.
  • Kareem
    20
    Nije samo Dinamo nego generalno. Hrvatski treneri su precijenjeni, tu poglavito mislim na ove u HNL-u ovi vani i još vrijede nešto, a ekipa Jelavić i Carević koji automatski postave svoju ekipu defanzivno u borbi za goli život i tek počnu igrati kad prime gol.
  • jp23
    4.7k
    Tabinas nam je trenutno najbolje rješenje za desni bek od ovih koji su desni bekovi po vokaciji, ali samo za ovu polusezonu dok Mikić ne stekne kontinuitet igranja.
  • Kareem
    20
    Tabinasa i Nsokija da vodi kvalitetan trener i psiholog bi bili naši Dembele i Dumfries.
  • Niko1986
    8.8k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra. Ako se ide u promjenu, to treba biti nakon Lokomotive.
  • emilperska
    18.4k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra.Niko1986

#imalobismisla

Za 3 dana je 1 od 4 euro utakmice gdje moramo uzeti bodove ako hocemo prezimiti. Trenutno izgledamo spremni kao vojska tzv. RSK pred bijeg iz Knina 03.08.1995.

Možemo nekoga dobiti:

a) slučajno
    b) ako je petoligaš
  • Noel
    24.7k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra. Ako se ide u promjenu, to treba biti nakon Lokomotive.Niko1986

Koji je smisao dolazak novog trenera u reprezentativnoj stanci kad u klubu i trening centru nema glavnih igrača i nosioca ekipe?

Koji je smisao riskirat još dva kiksa?

Jedino smisla ima da nemaju još uvijek bolje rješenje od Kovačevića.
  • Filip 91
    2.6k
    Bolje rješenje je Capellas do dovođenja novog trenera.
  • Droljo
    31.9k
    Utakmica sa Osijekom je ipak 'derbi'.
    :snicker:
  • Ivanmtk
    2k
    Koji je smisao riskirat još dva kiksa?Noel
    Ne bi da je novi trener garancija da se kiksevi neće dogodit
  • Sibirski plavac
    10.1k
    nemaju još uvijek bolje rješenje od Kovačevića.Noel

Ponovit ću jedan svoj komentar od jučer, meni se čini da se ovaj fenomen di su nam treneri sigurni jer se "ne može u kratkom vremenu naći bolje rješenje" dešava samo nama. Imam osjećaj da svi ozbiljni europski klubovi kad vide da s nekim trenerom nije to to, već imaju na lageru novu opciju ili dvije, samo kod nas treneri su spašeni tom frazom "a tko ti garantira da će nasljednik biti bolji" i "nemremo naći u kratkom vremenu kvalitetnu zamjenu".
  • Noel
    24.7k
    Imam osjećaj da svi ozbiljni europski klubovi kad vide da s nekim trenerom nije to to, već imaju na lageru novu opciju ili dvijeSibirski plavac

Taj lager čovjek, to je u Bobanovom slučaju cijelu prošlu sezonu bio Igor Bišćan. Bio bi i sad da nije prihvatio bit izbornik u 21 UAEa.

Trenutno je to valjda Jerko Leko. Možda Jovićević.
  • Crni86
    24.5k
    Neki zaključci su da taktika ne postoji, i da je svlaciona odbila poslusnost treneru. Idealno vrijeme za mjenjat, gor od ovog ne moze bit.

Na sok terapiju odradit dve preostale utakmice, a na reprezentativnoj pauzi dolazi novi trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.