• Probirštift
    1.6k
    Može li se to zvati krađa ako su imali debilan pristup prema klincima, primjer Petković da su htjeli neki šušku od starog da on igra
  • Marc
    1.4k
    Kova si je sam zakuhao ovo sranje i nek se sam i vadi. Očekujem pomak do kraja godine odnosno najkasnije do dvanestog mjeseca inače može na burzu rada skupa sa svojim mamagerom Barom
  • Felip
    848
    Kad se sljedeći put odlučite sprdati s drugim klubovima, pogledajte opet ovu utakmicu.
  • Kareem
    21
    Nije samo Dinamo nego generalno. Hrvatski treneri su precijenjeni, tu poglavito mislim na ove u HNL-u ovi vani i još vrijede nešto, a ekipa Jelavić i Carević koji automatski postave svoju ekipu defanzivno u borbi za goli život i tek počnu igrati kad prime gol.
  • jp23
    4.8k
    Tabinas nam je trenutno najbolje rješenje za desni bek od ovih koji su desni bekovi po vokaciji, ali samo za ovu polusezonu dok Mikić ne stekne kontinuitet igranja.
  • Kareem
    21
    Tabinasa i Nsokija da vodi kvalitetan trener i psiholog bi bili naši Dembele i Dumfries.
  • Niko1986
    9.2k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra. Ako se ide u promjenu, to treba biti nakon Lokomotive.
  • emilperska
    18.9k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra. — Niko1986

#imalobismisla

Za 3 dana je 1 od 4 euro utakmice gdje moramo uzeti bodove ako hocemo prezimiti. Trenutno izgledamo spremni kao vojska tzv. RSK pred bijeg iz Knina 03.08.1995.

Možemo nekoga dobiti:

a) slučajno
    b) ako je petoligaš
  • Noel
    25.6k
    Nema smisla smijeniti Kovačevića danas ili sutra. Ako se ide u promjenu, to treba biti nakon Lokomotive. — Niko1986

Koji je smisao dolazak novog trenera u reprezentativnoj stanci kad u klubu i trening centru nema glavnih igrača i nosioca ekipe?

Koji je smisao riskirat još dva kiksa?

Jedino smisla ima da nemaju još uvijek bolje rješenje od Kovačevića.
  • Filip 91
    2.7k
    Bolje rješenje je Capellas do dovođenja novog trenera.
  • Droljo
    32.4k
    Utakmica sa Osijekom je ipak 'derbi'.
    :snicker:
  • Ivanmtk
    2.1k
    Koji je smisao riskirat još dva kiksa? — Noel
    Ne bi da je novi trener garancija da se kiksevi neće dogodit
  • Sibirski plavac
    10.2k
    nemaju još uvijek bolje rješenje od Kovačevića. — Noel

Ponovit ću jedan svoj komentar od jučer, meni se čini da se ovaj fenomen di su nam treneri sigurni jer se "ne može u kratkom vremenu naći bolje rješenje" dešava samo nama. Imam osjećaj da svi ozbiljni europski klubovi kad vide da s nekim trenerom nije to to, već imaju na lageru novu opciju ili dvije, samo kod nas treneri su spašeni tom frazom "a tko ti garantira da će nasljednik biti bolji" i "nemremo naći u kratkom vremenu kvalitetnu zamjenu".
  • Noel
    25.6k
    Imam osjećaj da svi ozbiljni europski klubovi kad vide da s nekim trenerom nije to to, već imaju na lageru novu opciju ili dvije — Sibirski plavac

Taj lager čovjek, to je u Bobanovom slučaju cijelu prošlu sezonu bio Igor Bišćan. Bio bi i sad da nije prihvatio bit izbornik u 21 UAEa.

Trenutno je to valjda Jerko Leko. Možda Jovićević.
  • Crni86
    25.1k
    Neki zaključci su da taktika ne postoji, i da je svlaciona odbila poslusnost treneru. Idealno vrijeme za mjenjat, gor od ovog ne moze bit.

Na sok terapiju odradit dve preostale utakmice, a na reprezentativnoj pauzi dolazi novi trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet